Letselschade na een ongeval...en nu?

Het is goed te beseffen dat u vrijwel altijd wettelijk recht heeft op “gratis” deskundige rechtshulp. Bij letselschade adviseren wij u dan ook altijd contact op te nemen voor een vrijblijvende beoordeling. Bel gratis 0800-44 55 000!

Direct hulp bij letselschade? Wij bellen u direct!

of bel gratis 0800-445500

Naam*

Email

 

Telefoonnummer*

Op werkdagen bellen wij u binnen 15 minuten.

Bij letselschade wordt meestal gedacht aan verkeersongevallen. Maar letselschade kan ook het gevolg zijn van bijvoorbeeld een arbeidsongeval, een medische fout, ongezonde werkomstandigheden, een gebrekkig product of een hondenbeet.

Natuurlijk zal eerst aansprakelijkheid moeten worden aangetoond van de veroorzaker. Ook moet worden aangetoond dat het letsel is ontstaan door het ongeval, wat het letsel is en tot welke beperkingen en schade dat leidt. Een ingewikkeld proces!

Geen rechtsbijstandverzekering?

Ook als u geen rechtsbijstandsverzekering heeft gesloten kunnen wij u kosteloos bijstaan. Bent u wel verzekerd, ook dan kunnen wij u met behoud van dekking helpen.

Kosten letselschade advocaat of letselschadespecialist?

Onze hulp kost u vrijwel altijd niets. In de wet staat dat de aansprakelijke verzekeraar de kosten van een letselschadespecialist of letselschade advocaat moet vergoeden. U heeft recht op deskundige bijstand! Wij raden u ten zeerste aan hiervan gebruik te maken.

Welke schade

Alle schade die door het ongeval is veroorzaakt, zal door de aansprakelijke partij moeten worden vergoed. Onderscheid maken we tussen smartengeld en materiele schade.

Het smartengeld is een vergoeding voor pijn, littekens en gederfde levensvreugde. De hoogte is afhankelijk van het letsel en de beperkingen, uw leeftijd, uw beroep en overige relevante omstandigheden.

Onder materiŽle schade kunt u verstaan:

  • medische kosten (die niet of slechts gedeeltelijk worden vergoed door uw eigen ziektekostenverzekeraar) 
  • kosten voor (extra) huishoudelijke hulp 
  • verlies verdienvermogen (inkomensschade)  en pensioenschade 
  • reiskosten (bijvoorbeeld naar huisarts en/of medisch specialist)
  • verlies zelfwerkzaamheid (bijvoorbeeld klussen in en om uw woning)

Hulp bij letselschade?

Het is goed te beseffen dat u altijd wettelijk recht heeft op “gratis” deskundige rechtshulp! Bij letselschade adviseren wij u dan ook altijd contact op te nemen voor een vrijblijvende beoordeling! Bel 0800-44 55 000 of maak een afspraak.

afspraak maken advocaat


tekstballon
Klanten aan het woord

"Mijn letselschade zaak dreigde door toedoen van verzekeraar steeds weer vast te lopen >>

Mw. W. de Waard, Arnhem


"Het was voor mij een bijzondere prettige ervaring dat men de nasleep van het ongeval van mij overnam en behartigde. Ik zal Hijink Advocaten aan anderen aanbevelen
om hun belangen te laten behartigen >>

Wim Heurneman, Doetinchem

"In 2002 liep mijn 2- jarige dochter, Sarah, ernstig hersenletsel op door een auto-ongeval met als gevolg dat ze de rest van haar leven afhankelijk van begeleiding zal zijn >>

Jos Pluijmaekers, Houten

Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook