HIJINK Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Een toonaangevend advocatenkantoor met innovatieve juridische oplossingen op het allerhoogste niveau.

Door onze innovatieve juridische oplossingen geven wij een nieuwe invulling aan advisering en rechtsbijstand in de advocatuur. Ieder juridisch geschil kent haar bijzonderheden. Zo ook de wensen van onze cliënten en de te volgen strategie. Klopt u bij ons aan, dan krijgt u een op maat gesneden en adequate oplossing. Van adviseren tot procederen.

HIJINK Advocaten een concurrerend advocatenkantoor

De eerste winst behalen we door de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Door het advocatenkantoor te beschouwen als een onderneming beperken we overbodige kosten tot een minimum. Daarvoor worden huidige technische hulpmiddelen effectief ingezet. Geen kantoorkosten, geen kosten voor jurisprudentie onderzoek of collegiaal overleg. Bij HIJINK Advocaten betaalt u daarom alleen voor daadwerkelijk verleende juridische diensten.

HIJINK Advocaten Juridische oplossingen

Door onze inventieve werkwijze, werken wij met vooruitstrevende juridische oplossingen tegen redelijke tarieven. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 1. Rechtshulp Abonnement consument
 2. Rechtshulp Abonnement bedrijven

Database met documenten

Met een afgesloten Rechtshulp Abonnement heeft u een database met sjabloon-documenten tot uw beschikking. U kunt daardoor bewerkbare bestand kosteloos downloaden. Bijvooorbeeld een geldleenovereenkomst, concurrentiebeding, huurovereenkomst, arbeidsovereenkomst of geheimhoudingsverklaring. Vervolgens bewerkt u de documenten zelf. Als gevolg hiervan sluit u betere overeenkomsten.

HIJINK Advocaten ontwikkelde een webshop waar u een groot aantal standaard documenten download. Voor onze abonnees is het gebruik gratis, voor niet abonnees kan met de betaalmodule direct worden gekocht in de webshop.

Omdat het gaat om standaarddocumenten -en de documenten een ruime toepassing hebben voor meerdere partijen- zijn de kosten laag. Wel adviseren het document eventueel te laten controleren door een deskundige partij. Aangezien het belangrijk is dat de overeenkomst in uw situatie voldoet en het gewenste effect heeft. Natuurlijk zijn wij u hierbij graag van dienst.

Vraag aan een advocaat Arnhem, Nijmegen, Wijchen

Heeft u direct een vraag. Stel deze dan via navolgend formulier. U krijgt vrijblijvend antwoord.

  Stel hieronder uw vraag
  Achternaam
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Lid Orde van Advocaten