HIJINK Advocaten is een dynamisch kantoor en biedt juridische oplossingen op het allerhoogste niveau.

Door onze innovatieve juridische oplossingen geven wij een nieuwe invulling aan advisering in de advocatuur. Iedere juridisch geschil kent zo haar bijzonderheden. Zo ook de wensen van onze klant en de te volgen strategie. Klopt u bij ons aan, dan kunt u een op maat gesneden oplossing verwachten.

Concurrerend advocatenkantoor

De eerste winst wordt behaald door, binnen een open kantoorcultuur, de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Door het advocatenkantoor te beschouwen als een onderneming worden overbodige kosten of overlegsituaties tussen partners tot een minimum beperkt. Bij HIJINK betaalt u alleen voor daadwerkelijk verleende juridische diensten.

Juridische oplossingen

Door onze inventieve werkwijze werken wij met innovatieve juridische oplossingen tegen concurrerende tarieven. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  1. Rechtshulp Abonnement consument
  2. Rechtshulp Abonnement bedrijven
  3. Documentenhuur

Database met documenten

Heeft u een Rechtshulp Abonnement gesloten dan heeft u een database met sjabloon-documenten tot uw beschikking. U kunt deze kosteloos als bewerkbaar bestand downloaden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een geldleenovereenkomst, concurrentiebeding, huurovereenkomst, arbeidsovereenkomst of geheimhoudingsverklaring.

HIJINK Advocaten heeft een webshop ontwikkeld van waaruit een groot aantal standaard documenten kan worden gedownload. Voor onze abonnees is dat gratis, voor niet abonnees kan met de betaalmodule direct worden gekocht in de webshop.

Vraag aan een advocaat Arnhem, Nijmegen, Wijchen

Heeft u direct een vraag. Stel deze dan via navolgend formulier. U krijgt vrijblijvend antwoord

Stel hieronder uw vraag
Achternaam
Telefoonnummer
E-mailadres