Altijd, direct én overal beschikken over diverse overeenkomsten en contracten. Het kan!

Database met overeenkomsten en contracten

Onze database zit boordevol met standaard overeenkomsten, contracten en documenten. Met een handomdraai heeft u deze tot uw beschikking.

Online documenten maken via Hijink.com

De overeenkomsten en contracten zijn up to date en van een juridisch hoogwaardige kwaliteit. De documenten zijn zo opgesteld dat zij voldoen in standaardsituaties. Wel raden wij u aan altijd voor gebruik de overeenkomst te laten controleren door een juridisch deskundige.

Moderne advocatuur

De tijd van documenten vanaf scratch opstellen in de advocatuur voor een klant beschouwen wij als voorbij. Enigszins disruptive zeker. In onze ogen echter brengt de moderne technologie met zich mee dat passages uit overeenkomsten eenvoudig worden ingepast en samengevoegd naar gelang de vraag van de klant. Natuurlijk blijft dit wel specialistenwerk. De toegevoegde waarde van een juridisch specialist contracten en overeenkomsten verlegt zich naar het terrein van adviseren en begeleiden.

Dit hebben wij voor u gedaan zodat -in zekere zin- gestandaardiseerde overeenkomsten en documenten zijn ontstaan die in veel situaties een goede basis biedt. Deze overeenkomsten stellen wij aan onze klanten met een Rechtshulp Abonnement gratis beschikbaar.

Als u geen Rechtshulp Abonnement wilt of heeft, kunt u tegen betaling van het gewenste document downloaden. De prijs per document verschilt en kan worden afgerekend via IDEAL.

Het Rechtshulp Abonnement

Met een Rechtshulp Abonnement heeft u altijd en overal toegang tot onze database met overeenkomsten. U kunt de overeenkomsten en contracten dan gratis downloaden. Omdat de hulpbehoefte van een consument anders is dan die van een onderneming zijn er twee abonnementen het Rechtshulp Abonnement voor de consument en het Rechtshulp Abonnement voor bedrijven.

Heeft u geen Rechtshulp Abonnement maar wilt u deze wel sluiten voor de aankoop van een document (vaak is dit gunstiger). U kunt er dan kiezen om eerst een Rechtshulp Abonnement af te sluiten.

Controleren van overeenkomsten

Omdat bij het opstellen van documenten en overeenkomsten keuzes moeten worden gemaakt, is het altijd belangrijk de overeenkomst te laten controleren voor gebruik. De standaard overeenkomsten en documenten kunnen natuurlijk niet op iedere specifieke situatie voldoende aansluiten. Het is daarom altijd verstandig te laten toetsen of het document geschikt is voor uw situatie. Dit kunnen wij veelal snel en efficiënt. Zowel de documentencheck als het doorvoeren van eventuele aanpassingen, kunnen  wij voor u doen tegen een gematigd tarief van € 85,- exclusief BTW per uur.

Staat het document dat u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Populaire documenten

  1. ZZP Overeenkomst
  2. Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd
  3. Huurovereenkomst onzelfstandige woonruimte / kamer
  4. Incassobrief / Aanzegging
Uw voornaam
Uw achternaam
Uw straatnaam en huisnummer
Uw postcode
Uw woonplaats
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres