De ervaring leert dat door vóóraf of tijdig juridisch advies in te winnen, de gevolgen beter beheersbaar zijn en kostbare procedures kunnen worden voorkomen. Het rechtshulp abonnement is kostenbesparend.

Het Rechtshulp Abonnement Consumenten is er op gericht om in een vroeg stadium juridische problemen te voorkomen of op praktische manier op te lossen.

Voordelen Rechtshulp Abonnement voor Consumenten

Voor een vast laag tarief per maand van € 4,45 krijgt u toegang tot veel voordelen en betaalbare rechtshulp.  U betaalt alleen nog voor de rechtshulp die u afneemt!

Geen doorlopende hoge kosten voor rechtsbijstandverzekering
Bij het Rechtsbijstand Abonnement betaalt u alléén de uren die u rechtsbijstand krijgt.

Gratis telefonisch juridisch advies
Als abonnee heeft u altijd toegang tot onze advocaten en juristen. U kunt direct overleggen voor een praktische oplossing.

Toegang tot standaard juridische documenten en voorbeeldbrieven
U heeft toegang tot een database met tal van gratis juridische standaard documenten, zoals een huur- en arbeidscontract en allerlei overeenkomsten.

Altijd een laag uurtarief
Voor eventuele verdere juridische bijstand heeft u recht op korting. Zo betaalt u een laag tarief vanaf € 85,- per uur tot maximaal € 135,- per uur (inclusief B.T.W.). Zelfs als de kwestie voor de rechter komt of hoog specialistische zaken! Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Voordelig beoordelen juridische documenten
Sluit u een huur of arbeidsovereenkomst, maar ook andere juridische documenten tot 3 pagina’s kunt u gratis laten beoordelen. Meer dan 3 pagina’s beoordelen wij tegen het voordelige tarief vanaf € 85,- per uur. Tegen dezelfde condities zorgen wij ook voor verbeteringen en aanvulling.

Afsluiten Rechtshulp Abonnement Consumenten

U sluit een Rechtshulp Abonnement Consument vandaag nog af via onderstaande formulier.

Uw voornaam
Uw achternaam
Uw straatnaam en huisnummer
Uw postcode
Uw woonplaats
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres