Het Rechtshulp Abonnement Bedrijven is er op gericht om in een vroeg stadium juridische problemen te voorkomen of op praktische manier op te lossen. De ervaring leert dat door vóóraf of tijdig juridisch advies in te winnen, de gevolgen beter beheersbaar zijn en kostbare procedures kunnen worden voorkomen. Het abonnement is kostenbesparend.

De voordelen van het Rechtshulp Abonnement Bedrijven

Voor een vast tarief per maand krijg je toegang tot veel voordelen en betaalbare rechtshulp.

Gratis telefonisch juridisch advies
Als abonnee heb je altijd toegang tot onze juridisch adviseurs. Je kunt direct overleggen voor een praktische oplossing.

Altijd een laag uurtarief
Voor juridische bijstand betaal je een laag tarief vanaf € 135,- per uur. Als een advocaat moet worden ingeschakeld omdat de kwestie te specialistisch is of procesvertegenwoordiging verplicht is, heb je recht op korting op het gehanteerde uurtarief en betaal je nooit meer dan € 165,- per uur. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Voordelige hulp bij incassotrajecten
Betalen je debiteuren slecht. Als abonnee kun je gebruik maken van ons gunstige incassotarief. Zie hier onze incassoregeling voor abonnees.

Het abonnement is toegespitst op je onderneming en afhankelijk van het aantal medewerkers. Zo is er altijd een aantrekkelijk pakket.

ZZP-er 2 t/m 5 6 t/m 10 11 t/m 20 21 t/m 50
€ 8,89 p/m  € 16,89 p/m € 24,99 p/m € 33,79 p/m € 37,49 p/m
Prijzen exclusief btw