Tijdens het spreekuur krijgt u juridisch advies van een gespecialiseerde advocaat of jurist. In de praktijk blijkt dat consumenten en ondernemers niet snel juridisch advies inwinnen van een advocaat. Dat is jammer en kan negatieve gevolgen hebben, terwijl dit had kunnen worden voorkomen.

 

Vaak blijkt dat een juridisch probleem of de gevolgen in het begin eenvoudig voorkomen of beperkt hadden kunnen worden. Ook voor een juridisch probleem geldt dan hoe sneller en deskundiger aangepakt, hoe beperkte de gevolgen blijven. Maar al te vaak zien wij dat een geschil eenvoudig voorkomen had kunnen worden door in de voorfase goede afspraken te maken.

Gratis spreekuur juridisch advies

Onder het mom voorkomen is beter dan genezen, hebben wij dagelijks een gratis spreekuur. Een laagdrempelig en kort juridisch advies over uw situatie. Het doel van het spreekuur is dan ook kort en gratis juridisch advies te bieden dat voor iedereen toegankelijk is.

Tijdens het spreekuur kunt u uw situatie voorleggen aan een advocaat of juridisch adviseur. U wordt geadviseerd en kunt uw vragen stellen. Het spreekuur duurt 20 minuten en is volledig kosteloos. De advocaat kan u bij uitstek adviseren over de mogelijkheden bij een gerechtelijke procedure. Onze letselschadespecialisten over letselschade na een ongeval of medische fout. Zo heeft iedere advocaat of juridisch adviseur zijn of haar eigen aandachtsgebied.

Wilt u daarna de juridische kwestie verder laten uitzoeken of de zaak bij ons in behandeling geven, dan kan dat natuurlijk ook.

Rechtsgebieden spreekuur

Omdat niet iedere advocaat of juridisch adviseur thuis is op alle rechtsgebieden, vragen wij aan te geven waarover uw vragen gaan. Zo krijgt u advies van de juiste advocaat of adviseur. Mochten wij de deskundigheid niet in huis hebben dan verwijzen wij u door.

Aanmelden spreekuur

Als u gebruik wilt maken van het spreekuur met een advocaat of jurist, moet u zich aanmelden. Dit kan telefonisch via 0800-44 55 000 of via de website. In de rechter zijbalk vindt u een aantal links naar aanmeldformulieren.

Wilt u verder met HIJINK Advocaten en Adviseurs?

Wilt u na het advies gesprek de kwestie door ons laten behandelen? Dan kan dat natuurlijk. Zowel voor consumenten als bedrijven hebben wij aantrekkelijke mogelijkheden.