Het Rechtshulp Abonnement Consumenten is er op gericht om in een vroeg stadium juridische problemen te voorkomen of op praktische manier op te lossen. De ervaring leert dat door vóóraf of tijdig juridisch advies in te winnen, de gevolgen beter beheersbaar zijn en kostbare procedures kunnen worden voorkomen. Het rechtshulp abonnement is kostenbesparend.

Voordelen Rechtshulp Abonnement voor Consumenten

Voor een vast laag tarief per maand van € 2,45 krijg je toegang tot veel voordelen en betaalbare rechtshulp.  Je betaalt alleen nog maar voor rechtshulp die je afneemt!

pic kosten juridische hulpGeen doorlopende hoge kosten voor rechtsbijstandverzekering
Bij het Rechtsbijstand Abonnement betaal je alléén de uren die je rechtsbijstand krijgt.

pic juridisch advies advocaatGratis telefonisch juridisch advies
Als abonnee heb je altijd toegang tot onze advocaten en juristen. Je kunt direct overleggen voor een praktische oplossing.

pic juridische documentenToegang tot standaard juridische documenten en voorbeeldbrieven
Je hebt toegang tot een database met tal van gratis juridische standaard documenten, zoals een huur- en arbeidscontract en allerlei overeenkomsten.

pic recht juridischAltijd een laag uurtarief
Voor eventuele verdere juridische bijstand heb je recht op korting. Zo betaal je een laag tarief vanaf € 85,- per uur tot maximaal € 135,- per uur (inclusief BTW). Zelfs als de kwestie voor de rechter komt of hoog specialistisch! Zo kom je nooit voor verassingen te staan.

pic recht juridischVoordelig beoordelen juridische documenten
Sluit je een huur of arbeidsovereenkomst, maar ook andere juridische documenten die kun je tot 3 pagina’s gratis laten beoordelen, boven 3 pagina’s het voordelige tarief vanaf € 85,- per uur berekend ook voor het doorvoeren van aanpassingen;

Afsluiten Rechtshulp Abonnement Consumenten

Afsluiten van een Rechtshulp Abonnement Consument kan eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen.

Uw voornaam
Uw achternaam
Uw straatnaam en huisnummer
Uw postcode
Uw woonplaats
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres