Het gratis letselschadespreekuur is een (inloop)spreekuur waar slachtoffers deskundig letselschadeadvies van een advocaat of letselschadespecialist kunnen inwinnen.

Gratis letselschadeadvies tijdens spreekuur

Het spreekuur is bedoeld voor advies over uw juridische positie na een ongeluk met letselschade als het bijvoorbeeld gaat over aansprakelijkheid, schadevergoeding en smartengeld.

Het spreekuur is dagelijks tussen 16:00 en 18:00 uur op de bezoekadressen in Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. Voor een goede planning vragen u om u telefonisch of per mail aan te melden. Kunt u dit tijdstip niet of bent u niet in staat om naar ons toe te komen? In overleg met u kunnen wij een ander tijdstip afspreken. Ook kunnen wij bij u thuis komen.

Wilt u direct contact met een letselschadeadvocaat of letselschadespecialist, bel dan ons landelijk nummer 0800-4455000.

Letselschade door een verkeersongeluk

Onder een verkeersongeluk vallen alle denkbare ongevallen met auto, motor, fiets, openbaar vervoer en zelfs als u voetganger bent. Het gaat hier om ongelukken die plaatsvinden op de openbare weg (trottoir, fietspad, rijbaan enz). Omdat voor ieder ‘soort’ ongeluk bijzondere regels kunnen gelden, is het verstandig altijd even contact met ons op te nemen. Zo wordt u als fietser of voetganger extra beschermd. Dat geldt ook voor kinderen jonger dan 14 jaar.

Ook als u zelf veroorzaker bent van het ongeluk, is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Zo kan het zijn dat u zelf een verzekering afsloot of inzittende was en een beroep kunt doen op de schuldloze derdenregeling. Het advies is daarom altijd verstandig deskundig advies in te winnen van een deskundige op het gebied van verzekering, aansprakelijkheid en letselschade.

Letselschade door een arbeidsongeluk

Is u een ongeluk op het werk overkomen dan hebben we het over een arbeidsongeval. Ook hier is een enorme diversiteit aan ongelukken denkbaar. Zo gebeuren veel arbeidsongevallen in de bouw, met een heftruck en machines. Maar ook kan het zijn dat u bent blootgesteld aan gevaarlijke stoffen en daardoor gezondheidsschade opliep.
Ook bij arbeidsongevallen adviseren wij u altijd contact op te nemen en u te laten adviseren door een letselschade-expert. Dit advies is vrijblijvend en zonder kosten.

Hulp bij letselschade

Onze letselschadespecialisten en letseladvocaten helpen u graag verder. Bel voor een eerste advies of maak een afspraak voor het spreekuur 0800-4455000.