Onze juridische specialisatie en snelheid van handelen staan borg voor een continue kwaliteit op het allerhoogste niveau. In alle gevallen staat ons ‘geen woorden, maar daden’ aanpak voorop.

In onze visie behaal je succes niet door het scheppen van afstand maar juist door het verkleinen daarvan. Communicatie staat centraal, daarmee doorgronden we uw juridische situatie en bepalen de strategie. Een bedachtzame werkwijze die leidt tot úw succes.

Uniek in Nederland

U vindt bij ons een breed aanbod van advocaten, juristen, mediators, arbeidsdeskundigen en medisch adviseurs. Een aanbod dat u nergens anders in deze vorm zult vinden. Wanneer u dus kiest voor HIJINK Advocaten en Adviseurs dan kunt u rekenen op de juridische invalshoek die uw belang voorop stelt; zonder compromissen.

Soms kiezen wij een bijzondere insteek zoals het inschakelen van een mediator of het treffen van regelingen. Soms is het verstandiger om het ‘juridische gelijk’ te laten wijken voor het behoud van een zakelijke relatie. Maar ‘is de maat vol’, dan kan er direct geprocedeerd worden.

Onze advocaten zijn gedreven in het procederen van kantonrechter tot in hoger beroep bij het hof.

Gratis eerste advies

Wordt u geconfronteerd met een juridisch probleem of wilt u gewoon even overleggen? Een goed gesprek ligt aan de basis van uw recht en ons werk. Wij toetsen meteen of u het bij het rechte eind heeft en op welke wijze u het gelijk aan uw kant kunt krijgen. Natuurlijk geheel vrijblijvend. Bel ons gratis landelijk nummer 0800-4455000!