Jouw carrière bij ons

Voor talent is altijd ruimte binnen ons kantoor.

Heb je een open vizier en goede ideeën en energie? Wil je werken of ervaring opdoen in een kantooromgeving waarin alle ideeën bespreekbaar, met ruimte voor innovatie, technologie en uitdaging. Zoek contact met ons!

Letselschade advocaat, letselschadebehandelaar

Ben je gespecialiseerd in het behandelen van letselschadezaken en het geven van juridische bijstand aan slachtoffers met letselschade? Voor onze letselschadepraktijk zoeken wij een ambitieuze, deskundige en ervaren letseladvocaat of letselschadebehandelaar. Ben je letselschadebehandelaar met een afgeronde studie Nederlands Recht, dan bestaat er de mogelijkheid om door te groeien naar advocaat. Als pure specialist verwachten wij dat je de Grotius academie Letselschade of het NIVRE traject tot Personenschade-expert voltooit.

Klik hier voor meer informatie over de vacature letselschade advocaat / letselschadebehandelaar

Student-stage

Je bent beland in de slotfase van je rechtenstudie en wilt de uitdaging aangaan om in de praktijk te werken. Je wilt je kennis toepassen in de praktijk en weten wat je staat te wachten in de juridische wereld. Denk dan eens aan een stage.

Tijdens de stage wordt je uitgedaagd om creatief toe te werken naar oplossingen waar onze klanten bij gebaat zijn. Je krijgt vraagstukken voorgelegd om zo een strategie te gaan uitwerken voor de procedure of onderhandeling. Als je wilt kun je zelfs proceservaring opdoen. Dit alles onder begeleiding van ervaren advocaten en juristen.

We hebben stageplaatsen beschikbaar in Arnhem. Wil je weten of HIJINK Advocaten en Adviseurs bij je past, dan maken we graag kennis met je. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor meer informatie over de vacature student-stage

Advocaat-Partner

Je wilt werken als advocaat in een sterk team, maar wel graag de vrijheid houden om zelf je tijd in te delen of deeltijd te werken. Je doet waar je goed in bent en krijgt daar energie van. Je wilt doorgroeien in een werkomgeving van professionals die elkaar verder helpen.

Als je je aansluit als advocaat-partner zijn alle omliggende zaken geregeld binnen kantoorverband. Je kunt direct aan de slag en profiteert van de synergie van het kantoor. Voel je vrij om een oriënterend gesprek aan te gaan!

Klik hier voor meer informatie over de vacature advocaat-partner

Business support

Om te kunnen werken op een advocatenkantoor is niet altijd een juridische achtergrond noodzakelijk.

Er is altijd behoefte aan vakspecialisten op het gebied van ondersteuning in de zin van marketing, relatiemanagement, web/internetbeheer en organisatie van opleidingen en trainingen.

Onze specialisten

mr. O.A.M. Hijink
mr. R. Bockhoven
mr. M.P.H. van Maanen Winters
mr. M.A. Visser
mr. E.G.M. Driessen

Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

Bekijk onze database

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief