Letselschade

Letselschade Advocaat Nijmegen

Bespreek uw letselschade direct met een letselschade advocaat werkzaam in Nijmegen en omgeving. Laat u vrijblijvend informeren. Bel (024) 3886680

Wanneer u door een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of ander ongeluk letselschade oploopt, is het altijd aan te raden deskundige juridische bijstand van een letselschade advocaat in te roepen. Als iemand anders schuldig is aan het ongeluk, dan is de rechtsbijstand van de een letselschade advocaat uit Nijmegen gratis. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kosten van een advocaat of letselschadespecialist in de letselzaak.

Net als uw schade, betaalt de aansprakelijke partij ook uw kosten voor rechtshulp. Dit is wettelijk zo geregeld. Het is goed om te weten dat u misschien zelf ook een verzekering heeft gesloten die uw letselschade vergoedt. Ook dit zoeken wij graag voor u uit.

Letselschade Advocaat Nijmegen

Wilt u een adviesgesprek met een letselschade advocaat in Nijmegen?
Iedere dag houden wij een spreekuur letselschade in Nijmegen. Wij doen dit op afspraak om het gesprek te voeren op een moment dat het u ook schikt. Tijdens dit spreekuur beantwoordt een advocaat al uw vragen over letselschade en schadevergoeding. Bel om u aan te melden of voor direct advies (024) 388 66 80.

Letselschade Advocaat Nijmegen

Nationaal Keurmerk Letselschade

Als u rechtsbijstand krijgt van onze letselschade advocaat Nijmegen, dan bent u gegarandeerd van kwaliteit en ervaring. Onze letselschade advocaat in Nijmegen is lid van de vereniging van Letselschade Advocaten en het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Bij HIJINK Advocaten krijgt u daarom rechtshulp van een ervaren advocaat, met een afgeronde letselschade specialisatie-opleiding. Bovendien besteedt de letselschade advocaat minimaal 500 uren per jaar aan letselschadezaken. Ons kantoor werkt al sinds 1995 voor slachtoffers met letselschade door heel Nederland. Bel vrijblijvend (024) 388 66 80.

Letselschade claimen Nijmegen

Besluit u om uw belangen door ons te laten behartigen dan plannen wij bij voorkeur een gesprek bij u thuis. Tijdens dat gesprek inventariseren wij uw letsels en de gevolgen. Alle kosten die u maakt, worden in de vorm van een schadevergoeding geclaimd bij de schuldige partij. Vaak zal onze letseladvocaat direct na het gesprek een voorschot aanvragen. Dit kan als de veroorzakende partij aansprakelijkheid erkent. Is de aansprakelijkheid nog niet duidelijk, dan wordt dit verder onderzocht en nemen wij contact op met de aansprakelijke verzekeraar / partij.

Bij schade kunt u denken aan hulp in de huishouding, aanpassingen, ziektekosten, reiskosten, verlies aan verdienvermogen en smartengeld. Natuurlijk kunt u ook letseladvies inwinnen als u buiten Nijmegen woont of het ongeluk niet in Nijmegen heeft plaatsgevonden.

Rechtsbijstand van letselschade advocaat in Nijmegen

De letselschade advocaat en letselschadespecialisten op ons kantoor in Nijmegen voldoen aan de hoogste eisen. Letselschadeadvocaat mr. Oscar Hijink is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en is lid van het Nationaal Keurmerk Letselschade (De Letselschade Raad). De letselschadespecialisten zijn NIVRE register-expert en ook ingeschreven in bij het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Onze rechtsbijstand bij letselschade voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om ervaring, kwaliteit en slachtofferbescherming. Door de unieke combinatie tussen letselschadespecialisten, advocaten en een letselschade advocaat, kunnen wij u van onderhandeling tot aan de hoogste rechter bijstaan.

Spreekuur letselschade Nijmegen

Tijdens het spreekuur kunt u al uw vragen stellen over letselschade. Veel voorkomende vragen zijn:

 • heb ik recht op schadevergoeding en smartengeld;
 • wat kost een letselschade advocaat;
 • is no-cure-no-pay aantrekkelijk;
 • wie moet ik aansprakelijk stellen.

Heeft u een verkeersongeluk of arbeidsongeval gehad en letselschade opgelopen? Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding of smartengeld? Hoe hoog is uw schadevergoeding? Heeft u whiplash-klachten? Of wilt u een second opinion? Twijfel niet langer en kom langs. Het spreekuur in Nijmegen is altijd zonder kosten.

Tijdens het inloopspreekuur bij een letselschade advocaat in Nijmegen zullen we alle tijd nemen om geheel vrijblijvend en zonder kosten te adviseren over uw letselschade. Wij vragen u wel een afspraak te maken, zodat wachttijden kunnen worden voorkomen.

Reserveren kan per telefoon (024) 388 66 80 of via onderstaand contactformulier.

  Op welke locatie?
  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres
  Eventuele toelichting

  Hier kunt u ons vinden in Nijmegen

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.P.H. van Maanen Winters
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief