mr. Eelco Driessen, is jurist – letselschadespecialist in Nijmegen en Wijchen – een deskundig onderhandelaar en laat zich niet snel onder druk zetten.

mr. E.G.M. (Eelco) Driessen, Jurist , NIVRE registerexpert letselschadespecialist Nijmegen Wijchen

Eelco Driessen is na zijn studie rechten in Nijmegen begonnen als jurist – letselschadespecialist in 1998 voor een internationaal werkend letselschadebureau in de regio Nijmegen. Hij verhaalde letselschade voor slachtoffers die in het buitenland een ongeval hadden gehad. Hij maakte de overstap naar HIJINK Advocaten in 2005, waar hij zich volledig richt op de begeleiding van letselschadeslachtoffers. Als jurist staat hij zijn klanten op betrouwbare en deskundige wijze bij in het verhalen van de schade ontstaan door de verwondingen.

Eelco Driessen laat zich niet snel van zijn stuk brengen. Hij staat voor integriteit en deskundigheid. Door zijn jarenlange ervaring en kennis weet hij wat haalbaar is of niet. Hij adviseert, begeleidt en onderhandelt bij letselschade landelijk. In de buitendienst is Eelco Driessen werkzaam in de regio Nijmegen en Wijchen.

Eelco Driessen doorliep de opleiding tot NIVRE registerexpert Personenschade. Hij is lid van het Register Letselschade.

U kunt hem bereiken op nummer (024) 388 66 80

Specialisaties

 1. Letselschade en schadevergoeding en whiplash
 2. Schadevergoeding
 3. Aansprakelijkheid bij letselschade

Lidmaatschappen

 1. Keurmerk Letselschade / Register Letselschade
 2. Nivre (Nederlands Instituut Register Experts Personenschade)
 3. NIS Nederlands Instituut Schaderegelaars

Vraag een letselschadespecialist

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Wat zeggen zijn klanten

  Adil: zeer goed geholpen door Dhr. E. Driessen

  Dhr. Eelco Driessen heeft mij fantastisch geholpen. Hij begeleidt het proces van A tot Z, heeft over elke stap nauw contact en zorgt ervoor dat een kwestie snel en goed wordt afgehandeld.
  Ik zou Eelco en Hijink Advocaten dan ook van harte aanbevelen
  zeer tevreden!

  Y.K. Nolte: Deskundig advocatenkantoor!

  Makkelijk benaderbaar en bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Snel reageren en doortastend. Bijzonder sympathieke benadering!