Mensen

Advocaten

mr. M.P.H. van Maanen Winters

Advocaat mr. Van Maanen, deskundig, pragmatisch en gedreven in iedere zaak

Advocaat mr. M.P.H. (Michiel) van Maanen Winters

Michiel van Maanen Winters is beëdigd als advocaat in 1973 bij de Orde van Advocaten. Zijn studie Nederlands recht voltooide hij in Nijmegen aan de Radboud Universiteit. Na het voltooien van zijn rechtenopleiding is hij direct als advocaat aan de slag gegaan voor CMS Derks Star Bussman in Arnhem en Utrecht. Hij stond daar met name MKB en grote ondernemingen bij in procedures op het vlak van ondernemingsrecht, incasso en contractenrecht.

Gezien de schat van proceservaring en opgedane kennis, weet hij keer op keer de goede en strategische invalshoek te kiezen. Hij staat zijn cliënten bij met advies, in de onderhandelingen en procedures bij rechtbank en hof. Met grote regelmaat voert hij voor zijn cliënten procedures.

Sinds 2012 is mr Van Maanen Winters werkzaam als advocaat bij HIJINK Advocaten vanuit Arnhem en Nijmegen. U kunt hem bereiken op 0800 – 4455000.

Specialisatie

Michiel van Maanen Winters heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Erfrecht;

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd
hoofdrechtsgebied.

Vraag advocaat mr Van Maanen

  Stel hieronder uw vraag
  Achternaam
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.P.H. van Maanen Winters
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen
  C. Nieuwenhuis
  L.H.C. te Braake – Wolters
  M.A.H.J. van de Pol
  mr. D.W. Geurink

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief