De mensen bij HIJINK Advocaten, advocaten, juristen en mediator, beschikken natuurlijk over uitstekende juridische kennis.

Maar onze ‘echte’ toegevoegde waarde zit in het op het juiste moment inzetten daarvan in het voordeel van de klant.

Onze advocaten en adviseurs

Onze advocaten en adviseurs bieden u juridisch deskundige advies en ondersteuning. Wij lopen voorop in ontwikkeling en het vinden van oplossingen in het voordeel van onze klanten. U vindt in ons een sparringspartner maar ook een gedreven professional die strijdt voor uw juridische belangen. Wij doen dit steeds in strategisch overleg met de klant. Wij zijn trotst op onze klanten, maar zij andersom ook op ons, getuige onze klantbeoordelingen.

Multidisciplinair

De advocaten en juristen bij HIJINK zijn ieder gespecialiseerd op zijn of haar vakgebied. Omdat een juridisch vraagstuk zich niet altijd laat vangen binnen één rechtsgebied wordt binnen ons kantoor nauw samengewerkt. Ook werken wij samen met andere advocatenkantoren (in binnen en buitenland) en kunnen zo nodig doorverwijzen als wij de benodigde kennis niet in huis hebben.

Ook is het goed om te weten dat zowel de advocaten als juristen universitair geschoold zijn. Zij voltooiden allen de Universiteit Rechten. Zij zijn dus mr. in de rechten. De advocaten volgden daarna de beroepsopleiding in de advocatuur en doorliepen een stageperiode van 3 jaar. Zowel de advocaten als juristen hebben zich gespecialiseerd in een vakgebied. Binnen zijn of haar vakgebied behaalden zij zo ongeveer alle diploma’s en certificaten. Dit maakt ons tot echte specialisten. Ook is iedere specialist (advocaat en jurist) aangesloten bij een vakvereniging die garant staat voor voortdurende kwaliteitsverbetering en aanvullende scholing.

Juridisch advies

Heeft u behoefte aan juridisch advies of ondersteuning, neem dan contact met ons op. Bel ons op het algemene nummer 0800 44 55 000. Ook kunt u een terugbel verzoek achterlaten. Wij bellen u op werkdagen binnen 15 minuten.

Stel hieronder uw vraag
Achternaam
Telefoonnummer
E-mailadres