Mensen: HIJINK Advocaten een modern en innovatief advocatenkantoor. Gespecialiseerd in Letselschade, Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht.

Sinds 1995 is HIJINK Advocaten toonaangevend en grenzen verleggend. Kracht door specialisatie en het op de juiste momenten inzetten van kennis en ervaring. Soms om het ‘gelijk te krijgen’ en een andere keer om een werkbare oplossing te creëren. Van advisering in de pre-conflictfase, tot aan schikkingsonderhandelingen en procederen.

Onze mensen, advocaten en schaderegelaars

Onze gespecialiseerde advocaten, juristen en schaderegelaars bieden u juridisch advies en ondersteuning. Wij lopen voorop in ontwikkeling en het vinden van oplossingen in het voordeel van onze klanten. U vindt in ons een sparringspartner maar ook een gedreven professional die strijdt voor uw juridische belangen. Wij doen dit steeds in strategisch overleg met u als klant. Wij zijn trots op onze klanten, maar zij andersom ook op ons, getuige onze klantbeoordelingen.

advocaat letselschade nijmegen wijchen 0800-4455000
visser advocaat letselschade huurrecht incasso arnhem duiven 0800-4455000
Dooren advocaat arbeidsrecht ontslagrecht Arnhem Nijmegen
Mr Marit Herngreen letselschadespecialist Arnhem Doetinchem
Wouter Niesink Intermediar, mediator, arnhem, nijmegen
maanen advocaat nijmegen arnhem
letselschadespecialist Nijmegen Arnhem
pol hijink advocaten arnhem nijmegen 0800-4455000
Marjon Smeenk
Willem van Loo
Rianne Bockhoven, mr. R. Bockhoven
Wolters
advocaat arnhem incasso ondernemingsrecht 0800-4455000

geurink
Alex Broers

Multidisciplinair

De advocaten, juristen en schaderegelaars bij HIJINK zijn ieder gespecialiseerd op zijn of haar vakgebied. Omdat een juridisch vraagstuk zich niet altijd laat vangen binnen één rechtsgebied wordt binnen ons kantoor nauw samengewerkt. Ook werken wij samen met andere advocatenkantoren (in binnen en buitenland) en kunnen zo nodig doorverwijzen als wij de benodigde kennis niet in huis hebben.

Verschil advocaat en jurist

Zowel een advocaat als een jurist heeft een universitaire studie rechtsgeleerdheid voltooid. Na het behalen van de diploma heeft zowel de advocaat als de jurist de mr. titel voor zijn of haar naam staan. Binnen ons kantoor zijn zowel de advocaat als jurist gespecialiseerd op een hoofd rechtsgebied. Wat is dan het verschil?
Het verschil is dat een advocaat zich -na de studie rechtsgeleerdheid- heeft toegelegd op het voeren van procedures. Dit is een aanvullende opleiding van 3 jaar waarbij de advocaat wordt begeleid door een mentor/patroon. Hoewel een jurist ook mag procederen als het belang onder € 25.000 is of het een zogenaamde “aard-zaak” is (arbeidsrecht/huurrecht), hebben zij niet deze aanvullende stageperiode van 3 jaar gevolgd. Wel kan een jurist zich natuurlijk aanvullend hebben geschoold in het voeren van gerechtelijke procedures.
Een schaderegelaar heeft een HBO-opleiding voltooid. Vaak in een (sociaal) juridische richting. Onze schaderegelaars procederen in de regel niet.

Voor zowel de advocaat, jurist als schaderegelaar geldt dat zij op zijn of haar vakgebied zich aantoonbaar met diploma’s, registraties, certificaten dienen te specialiseren. Allen zijn lid van specialisatieverenigingen die staan voor het hoogste niveau en integriteit, zoals de LSA, NIVRE, VAAN en Register Letselschade.

Dit maakt ons tot echte professionals met vakkennis.

Juridisch advies

Wilt juridisch advies, ondersteuning of direct hulp, neem dan contact met ons op. Bel ons op het algemene nummer 0800 44 55 000. Ook kunt u een terugbel verzoek achterlaten. Wij proberen u op werkdagen binnen 15 minuten terug te bellen.

    Stel hieronder uw vraag
    Achternaam
    Telefoonnummer
    E-mailadres

    Lid van Orde van Advocaten