Mensen: HIJINK Advocaten een modern en innovatief advocatenkantoor. Gespecialiseerd in Letselschade, Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht.

Sinds 1995 is HIJINK Advocaten toonaangevend en grenzen verleggend. Kracht door specialisatie en het op de juiste momenten inzetten van kennis en ervaring. Soms om het ‘gelijk te krijgen’ en een andere keer om een werkbare oplossing te creëren. Van advisering in de pre-conflictfase, tot aan schikkingsonderhandelingen en procederen.

Onze mensen, advocaten en adviseurs

Onze gespecialiseerde advocaten en adviseurs bieden u juridisch deskundige advies en ondersteuning. Wij lopen voorop in ontwikkeling en het vinden van oplossingen in het voordeel van onze klanten. U vindt in ons een sparringspartner maar ook een gedreven professional die strijdt voor uw juridische belangen. Wij doen dit steeds in strategisch overleg met u als klant. Wij zijn trots op onze klanten, maar zij andersom ook op ons, getuige onze klantbeoordelingen.

advocaat letselschade nijmegen wijchen 0800-4455000
visser advocaat letselschade huurrecht incasso arnhem duiven 0800-4455000
Dooren advocaat arbeidsrecht ontslagrecht Arnhem Nijmegen
Mr Marit Herngreen letselschadespecialist Arnhem Doetinchem
Wouter Niesink Intermediar, mediator, arnhem, nijmegen
maanen advocaat nijmegen arnhem
letselschadespecialist Nijmegen Arnhem
pol hijink advocaten arnhem nijmegen 0800-4455000
Frances van der Moolen
Willem van Loo
Rianne Bockhoven, mr. R. Bockhoven
Wolters
advocaat arnhem incasso ondernemingsrecht 0800-4455000
geurink
Rengers letselschadespecialist Middelburg Goes

Multidisciplinair

De advocaten en juristen bij HIJINK zijn ieder gespecialiseerd op zijn of haar vakgebied. Omdat een juridisch vraagstuk zich niet altijd laat vangen binnen één rechtsgebied wordt binnen ons kantoor nauw samengewerkt. Ook werken wij samen met andere advocatenkantoren (in binnen en buitenland) en kunnen zo nodig doorverwijzen als wij de benodigde kennis niet in huis hebben.

Ook is het goed om te weten dat zowel de advocaten als juristen universitair geschoold zijn. Zij voltooiden allen de Universiteit Rechten. Zij zijn dus mr. in de rechten. De advocaten volgden daarna de beroepsopleiding in de advocatuur en doorliepen een stageperiode van 3 jaar. Zowel de advocaten als juristen hebben zich gespecialiseerd in een vakgebied. Binnen zijn of haar vakgebied behaalden zij zo ongeveer alle diploma’s en certificaten. Dit maakt ons tot echte professionals met vakkennis. Ook is iedere specialist (advocaat en jurist) aangesloten bij een vakvereniging die garant staat voor voortdurende kwaliteitsverbetering en voortdurende scholing.

Juridisch advies

Wilt juridisch advies, ondersteuning of direct hulp, neem dan contact met ons op. Bel ons op het algemene nummer 0800 44 55 000. Ook kunt u een terugbel verzoek achterlaten. Wij proberen u op werkdagen binnen 15 minuten ter te bellen.

Stel hieronder uw vraag
Achternaam
Telefoonnummer
E-mailadres

Lid van Orde van Advocaten