Letselschade

Letselschade jurist

Een letselschade jurist handelt namens slachtoffers schade af. Door het inschakelen van een gespecialiseerde letselschade jurist krijgt u zonder moeite een rechtvaardige schadevergoeding voor uw letselschade.

Uw schadeclaim uit handen geven, is in veel gevallen kosteloos. Door het inschakelen van een jurist bij letselschade kunt u zich volledig richten op het herstel. Onze letselschade juristen hebben de ervaring en opleiding om uw letselschade succesvol af te handelen.

Wat is een letselschade jurist?

Een jurist is een rechtsgeleerde, een persoon met een juridische opleiding en daarom een juridisch deskundige. Een letselschade jurist is een juridisch deskundige gespecialiseerd in het verhalen van letselschade.

Hijink Advocaten is lid van de Letselschade Raad. en beschikt over het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Kosten letselschade jurist

De kosten van een letselschade jurist zijn een deel van uw schade. Dit staat in de wet. De tegenpartij betaalt daarom uw kosten voor het inschakelen van een letselschade jurist. U betaalt ook geen voorschot. De bijstand van een letselschade jurist is daarom meestal kosteloos.

Verschil letselschade advocaat en letselschade jurist

Advocaat is een beschermde titel. In tegenstelling tot een jurist mag een advocaat procederen bij een rechtbank. Veel letselschadebureaus verwijzen u naar een advocaat als procederen noodzakelijk is. Bij Hijink werken advocaten en juristen. Dit betekent dat wij u in het hele letselschadetraject kunnen bijstaan. Ook als een procedure bij de rechtbank noodzakelijk is.

Letselschade juristen die werken op een advocaten kantoor vallen bovendien onder het toezicht van de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit betekent dat er sprake is van actief toezicht op letselschade juristen werkzaam op een advocaten kantoor.

Advocaat of jurist

Hoe kiest u tussen een advocaat en een jurist? Wij raden u aan een partij te kiezen waar u zich goed bij voelt. Bovendien raden wij u aan voor een gespecialiseerd letselschade bureau te kiezen dat is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Door meer dan 25 jaar ervaring en door permanent te werken aan onze dienstverlening, bent u bij Hijink Advocaten zeker van de bijstand van de aller beste letselschade juristen.

Advies letselschade jurist

Onze letselschade juristen helpen u graag verder. Door uw schade vrijblijvend te bespreken, weet u direct wat uw rechten zijn. Neem contact op. Bel naar 0800-4455000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaande contactformulier in voor een terugbelverzoek.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief