Een letselschade jurist handelt namens slachtoffers schade af. Door het inschakelen van een gespecialiseerde letselschade jurist krijgt u zonder moeite een rechtvaardige schadevergoeding voor uw letselschade.

Uw schadeclaim uit handen geven, is in veel gevallen kosteloos. Door het inschakelen van een jurist bij letselschade kunt u zich volledig richten op het herstel. Onze letselschade juristen hebben de ervaring en opleiding om ook uw letselschade succesvol af te handelen.

Een jurist is een rechtsgeleerde of wel een persoon met een juridische opleiding en dus een juridisch deskundige. Een letselschade jurist is een juridisch deskundige gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Een advocaat is ook een jurist, maar niet alle juristen zijn advocaat.

letselschade jurist, jurist letsel schade, letselschade juristen, letselschadejurist, letselschadejuristen
Hijink Advocaten is lid van de Letselschade Raad. En beschikt over het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Kosten letselschade jurist

De kosten van een letselschade jurist zijn een deel van uw schade. Dit staat in de wet. De tegenpartij betaalt daarom uw kosten voor het inschakelen van een letselschade jurist. U betaalt ook geen voorschot. De bijstand van een letselschade jurist is daarom meestal kosteloos.

Verschil letselschade advocaat en letselschade jurist

Advocaat is een beschermde titel. In tegenstelling tot een jurist mag een advocaat procederen bij een rechtbank. Veel letselschadebureaus verwijzen u door als procederen noodzakelijk is. Bij Hijink werken advocaten en juristen samen op een kantoor. Dit betekent dat wij u in het hele letselschadetraject kunnen bijstaan. Ook als een procedure bij de rechtbank noodzakelijk is. Letselschade juristen die werken op een advocaten kantoor vallen ook onder het toezicht van de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit betekent dat er sprake is van actief toezicht op letselschade juristen werkzaam op een advocaten kantoor.

Door meer dan 25 jaar ervaring en door permanent te werken aan onze dienstverlening, bent u bij Hijink Advocaten zeker van de bijstand van de aller beste letselschade juristen.

Advocaat of jurist

Hoe kiest u tussen een advocaat en een jurist? Wij raden u aan een partij te kiezen waar u zich goed bij voelt. Bovendien raden wij u aan voor een gespecialiseerd letselschade bureau te kiezen.

Advies letselschade jurist

Onze letselschade juristen helpen u graag verder. Door uw schade vrijblijvend te bespreken, weet u direct wat uw rechten zijn. Neem contact op en bespreek uw mogelijkheden. Bel naar 0800-4455000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaande contactformulier in voor een terugbelverzoek.

    Uw naam
    Uw telefoonnummer
    Uw e-mailadres