Letselschade Advocaat Arnhem, voor een deskundig advies van een ervaren letselschadespecialist of letseladvocaat

Heeft u een vraag over letselschade en schadevergoeding? Voor direct telefonisch advies van een letselschadespecialist of letselschade advocaat in Arnhem belt u (026) 442 39 13.

Letselschade Advocaat Arnhem

Wilt u gebruik maken van ons spreekuur letselschade in Arnhem? Ons spreekuur letselschade is dagelijks op afspraak. Zo kunt u een tijdstip afspreken dat u goed uitkomt. Soms is dat ook mogelijk in de avonduren of bij u thuis.

Al uw vragen over letselschade kunt u deze tijdens dit spreekuur stellen. Aanmelden kan telefonisch op (026) 442 39 13. Of via het formulier onder aan de pagina. Het spreekuur is gratis!

Recht op letselschadevergoeding?Heeft u letselschade opgelopen door een verkeersongeluk of bedrijfsongeval en bent u woonachtig in de regio Arnhem? Dan heeft u vaak recht op een letsel schadevergoeding, smartengeld en juridische ondersteuning.

Uw Letselschade Advocaat Arnhem

Als een ander aansprakelijk is voor het ongeluk en het ontstaan van het letsel, dan zal deze de schade moeten vergoeden. Maar ook blijkt vaak dat automobilisten ook zelf een verzekering hebben gesloten die de letselschade dekt. Dit kan het geval zijn bij een eenzijdig ongeval of een verkeersongeluk waarbij u zelf schuld was.

Wilt u weten wat uw rechten zijn. Wilt u de mogelijkheden zijn om uw schadevergoeding te claimen? Wij kunnen snel inschatten of u in aanmerking komt voor een vergoeding. De letselschade advocaten en letselschadespecialisten in de regio Arnhem zijn:

 • De heer mr. M.A. (Mark) Visser, LSA advocaat, Keurmerk Letselschade / Register Letselschade
  NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars), NIVRE (Nederlands Instituut Voor Register Experts Personenschade) in Arnhem;
 • Mevrouw mr. M.K. (Marit) Herngreen, letselschadespecialist, Keurmerk Letselschade / Register Letselschade
  NIS, NIVRE.

Download onze brochure>>

Tijdens het spreekuur in Arnhem kunnen wij beoordelen of u recht heeft op een schadevergoeding. Wie de aansprakelijke partij is en een indicatie geven van de hoogte van het smartengeld. Ook kan aan de orde komen welke schade u lijdt en welke schadeposten er bij u spelen en waaruit uw materiele schade en immateriële schade bestaat. Bij materiële schade kunt u denken aan reiskosten, medische kosten, huishoudelijke hulp en verlies aan inkomsten. Met immateriële schade wordt smartengeld bedoeld.

De beste letselschade advocaat

Een letselschade advocaat of een letselschadespecialist heeft zich toegelegd op de juridische begeleiding bij letselschade. In onze ogen moet een slachtoffer kunnen vertrouwen op deskundigheid, ervaring en integriteit. Daarom zijn alle letselschade advocaten en specialisten bij HIJINK Advocaten lid van het Keurmerk Letselschade, maar ook LSA-advocaat of NIVRE-registerexpert. Wij helpen u graag bij het claimen van letselschade zodat u een schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Wij bieden:

Letselschade Advocaat Arnhem
Letselschade Advocaat Arnhem
 • gratis juridische hulp bij het claimen van uw letselschade;
 • deskundig en ervaren letselschadespecialisten en letselschade advocaten;
 • lid van het Keurmerk Letselschade, LSA en NIVRE;
 • de hoogste kwaliteit;
 • specialistische kennis bij het claimen van smartengeld;
 • gratis second opinion van uw dossier.

Gratis rechtshulp bij letselschade

Onze letselschade advocaten en letselschadespecialisten in Arnhem bieden gratis rechtshulp bij letselschade door heel Nederland. Dit kan omdat in de Nederlandse wet is geregeld dat de aansprakelijke partij de letselschade inclusief de kosten van de letselschadespecialist moet vergoeden.

Twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak voor het inloopspreekuur in Arnhem.

Reserveren kan per telefoon (026) 442 39 13 of via onderstaand contactformulier.

Op welke locatie?
Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Eventuele toelichting

Hier kunt u ons vinden in Arnhem