Letselschade

Letselschade Advocaat Arnhem

Letselschade Advocaat Arnhem – Letselschade advocaat mr. Oscar Hijink is werkzaam in de regio Arnhem. Wilt u letseladvies, bel dan het gratis nummer 0800-4455000.

Heeft u een vraag over letselschade en schadevergoeding? Voor direct telefonisch advies van een letselschadespecialist of letselschade advocaat in de regio Arnhem.

Letselschade Advocaat Arnhem

Wilt u gebruik maken van ons spreekuur letselschade in Arnhem? Ons spreekuur letselschade is dagelijks op afspraak. Zo kunt u een tijdstip afspreken dat u goed uitkomt. Soms is dat ook mogelijk in de avonduren of bij u thuis.

Al uw vragen over letselschade kunt u tijdens dit spreekuur stellen. Aanmelden kan telefonisch op (026) 442 39 13. Of via het formulier onder aan de pagina. Het spreekuur is gratis!

Recht op letselschadevergoeding? Heeft u letselschade opgelopen door een verkeersongeluk of bedrijfsongeval en bent u woonachtig in de regio Arnhem? Dan heeft u vaak recht op een letselschadevergoeding, smartengeld en juridische ondersteuning.

Uw Letselschade Advocaat regio Arnhem

Als een ander aansprakelijk is voor het ongeluk en het ontstaan van de letselschade, dan zal deze de schade moeten vergoeden. Maar ook blijkt vaak dat automobilisten zelf een verzekering hebben gesloten die de letselschade dekt. Dit kan het geval zijn bij een eenzijdig ongeval of een verkeersongeluk waaraan u zelf schuld had.

LSA Letselschade Advocaten

Wilt u weten wat uw rechten zijn. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw schadevergoeding te claimen? Wij kunnen snel inschatten of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Uw letselschade-advocaat in de regio Arnhem is:

 • De heer mr. O.A.M. Hijink, LSA advocaat, Keurmerk Letselschade,
  NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars);

Download onze brochure>>

Tijdens het letselspreekuur in Arnhem kunnen wij beoordelen of u recht heeft op een schadevergoeding. Wie de aansprakelijke partij is en een indicatie geven van de hoogte van het smartengeld. Ook kan aan de orde komen welke schade u lijdt en welke schadeposten er bij u spelen. Schade kan grofweg worden ingedeeld in materiële en immateriële schade. Bij materiële schade kunt u denken aan reiskosten, medische kosten, huishoudelijke hulp en verlies aan inkomsten. Met immateriële schade wordt smartengeld bedoeld.

De beste letselschade advocaat

Een letselschade-advocaat of een letselschadespecialist heeft zich toegelegd op de juridische begeleiding bij letselschade. In onze ogen moet een slachtoffer kunnen vertrouwen op deskundigheid, ervaring en integriteit. Daarom is de letselschade-advocaat bij HIJINK Advocaten lid van het Keurmerk Letselschade, maar ook LSA-advocaat en NIS-expert. Wij helpen u graag bij het claimen van letselschade zodat u een schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Wij bieden:

 • gratis juridische hulp bij het claimen van uw letselschade;
 • deskundigheid en een ervaren letselschade advocaat;
 • lid van het Keurmerk Letselschade en LSA;
 • de hoogste kwaliteit;
 • specialistische kennis bij het claimen van smartengeld;
 • gratis second opinion van uw dossier.

Gratis rechtshulp bij letselschade

Onze letselschade-advocaat mr. Oscar Hijink werkzaam in de regio Arnhem biedt gratis rechtshulp bij letselschade door heel Nederland. Dit kan omdat in de Nederlandse wet is geregeld dat de aansprakelijke partij de letselschade inclusief de kosten van de letselschadespecialist of advocaat moet vergoeden.

Twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar (026) – 442 39 13, stuur een email naar info@hijink.com of gebruik onderstaand contactformulier.

  Op welke locatie?
  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres
  Eventuele toelichting

  U vindt ons op Onderlangs 1 – U kunt voor de deur parkeren

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief