Mensen

Advocaten

mr. O.A.M. Hijink

Oscar Hijink, advocaat in Nijmegen, staat zijn klanten strategisch en creatief bij. Hij weet op het juiste moment knopen door te hakken

Advocaat in Nijmegen mr. O.A.M. (Oscar) Hijink

Oscar Hijink is als advocaat in Nijmegen al sinds 1995 gespecialiseerd op de rechtsgebieden verzekering, aansprakelijkheid en ondernemingsrecht. Na te zijn begonnen in Nijmegen, heeft hij 8 jaar gewerkt als advocaat in Amsterdam.

In 2003 voltooide hij de Grotius Academie Personenschade en werd hij lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten en het Nationaal Keurmerk Letselschade. Oscar Hijink heeft zich gespecialiseerd in het bijstaan van zelfstandig ondernemers die schade lijden door ongevallen, arbeidsongeschiktheid, letselschade opliepen of aansprakelijk worden gesteld. In deze procedures wordt gezocht naar de best mogelijk oplossing voor de klant. Door de hoge mate van specialisatie werkt hij landelijk.

Ook begeleidt mr. Hijink ondernemingen in ondernemerskwesties. Hierbij te denken aan oprichten van ondernemingen, opstellen van overeenkomsten, samenvoegen van bedrijven en splitsing.

Logo Letselschade Advocaat

Als ondernemer is mr. Hijink dan ook actief als bestuurslid en lid van verschillende ondernemersverenigingen.

Oscar Hijink is als advocaat in Nijmegen ingeschreven bij de Orde van Advocaten, maar is tevens werkzaam vanuit vestiging Arnhem. Bel voor advies (024) 388 66 80

Specialisaties:

Oscar Hijink heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 • Letselschaderecht;

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen:

 • Lid Vereniging Letselschade advocaten (LSA)
 • Lid Nationaal Keurmerk Letselschade
 • Lid Werkgroep Arts en Advocaat (WAA)
 • Lid Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS)

Ondernemersverenigingen:
Nederlands Instituut van Schaderegelaars logo

Vraag het advocaat Nijmegen mr Hijink

  Stel hieronder uw vraag
  Achternaam
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Wat zeggen klanten

  Vriendelijk, snel en zeer kundig advies door Louise IJland Hunatec!

  Bij Hijink Advocaten is men vriendelijk, snel en zeer kundig. Hijink Advocaten gevraagd een nieuwe set algemene voorwaarden op te stellen voor mijn werving en selectiebureau. Dit heb ik razend snel ontvangen. Ook wordt er goed geluisterd naar wat jou wensen zijn. De algemene voorwaarden die ik heb mogen ontvangen van de heer Oscar Hijink zijn waterdicht en acceptabel voor de klant/opdrachtgever. Zeer kundig advies gekregen van de heer Oscar Hijink. Hijink Advocaten is zeker een aanrader!

  Professionele en vriendelijke ondersteuning, Fred van Megen

  Oscar Hijink heeft ons met professioneel advies en een heel (klant) vriendelijke aanpak ondersteund. Zijn adviezen waren welkom en to the point.

  In mijn geval is aansprakelijkheid geen discussie, omdat ik als inzittende betrokken was bij het ongeval. De advocaatkosten werden vanaf het begin op kosten van de tegenpartij werden geboekt. Daarnaast ben ik al twee keer voorzien van een voorschotbedrag. Kortom, ik maak me niet veel zorgen om mijn zaak. Mijn advocaat is druk bezig met het regelen van alles!

  Bewaren

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.P.H. van Maanen Winters
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen
  C. Nieuwenhuis
  L.H.C. te Braake – Wolters
  M.A.H.J. van de Pol
  mr. D.W. Geurink

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief