Mensen

Advocaten

mr. drs. E.S.M. Timmermans

Ela Timmermans is als advocaat werkzaam binnen de rechtsgebieden letselschade en aansprakelijkheid.

Ela heeft een dubbele studie afgerond (Rechten en Bedrijfskunde) aan de Radboud Universiteit Nijmegen met bijzondere aandacht voot het gezondheidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en contractenrecht.

Laatstelijk werkte ze bij VVAA als adviseur juridische geschillen contractenrecht, verbintenissenrecht en aansprakelijkheid. Daarvoor is Ela werkzaam geweest op een advocatenkantoor in Den Bosch op het gebied van letselschade.

Contact

Ela Timmermans is te bereiken op telefoonnummer 026 – 44 23 913 of per email e.timmermans@hijink.com

Klantbeoordelingen mr. drs. Ela Timmermans

Zeer prettige bijstand – 5 van 5 sterren

In maart 2023 heb ik een auto-ongeval gehad en ben vervolgens drie maanden bezig geweest om de aansprakelijkheid van de andere partij aan te tonen. Ondanks overtuigend bewijs gaf de tegenpartij niet thuis en bleef schuld ontkennen. Redelijk radeloos ben ik via google bij Hijink advocaten terecht gekomen. Al bij het eerste contact had ik een vertrouwd gevoel. Er werd me duidelijk verteld wat de procedure zou worden, welke risico’s er waren en wat ik kon verwachten van Mw. Timmermans. Vanaf de start van het dossier tot aan de afronding ben ik structureel adequaat geholpen. Vragen werden helder en vlot beantwoord en ik werd geadviseerd wanneer ik daar behoefte aan had. Tijdens de 11 maanden durende procedure heb ik voortdurend het gevoel gehad dat mijn belang voorop stond en met de afwikkeling ben ik uiterst tevreden.

Zeer Tevreden – 5 van 5 sterren

Mev. Ela Timmermans heeft mij uitstekende ondersteund na een bedrijf ongeval, zij is efficiënt, zeer behulpzaam en werkt zeer vlot, haar manier van communiceren is daarnaast correct en zeer prettig. Een hele fijne samenwerking. Nogmaals bedankt.

Verhuurgeschil – 5 van 5 sterren

Ontzettend blij met de zeer snelle en efficiënte afhandeling van mijn spoedzaak door Ela Timmermans.
Nog steeds verbaasd hoe snel mijn mailwisseling en huurovereenkomsten (3 documenten) zijn gelezen, beoordeeld en een brief de deur uit is gegaan naar de huurder. Huurder is van toon verandert en voldeed
kort daarna aan alles eisen. De rust die nu volgt is onbetaalbaar. Nogmaals bedankt Ela!

Onze specialisten

mr. drs. E.S.M. Timmermans
mr. O.A.M. Hijink
mr. R. Bockhoven
mr. M.P.H. van Maanen Winters
mr. M.A. Visser
mr. E.G.M. Driessen
mr. M.K. Herngreen
C. Nieuwenhuis
L.H.C. te Braake – Wolters
M.A.H.J. van de Pol
mr. D.W. Geurink

Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

Bekijk onze database

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief