Contact

Contact met HIJINK Advocaten? Voor direct juridisch advies van een advocaat of jurist, bel gratis via 0800 44 55 000. Wij helpen u graag.

Advocaten en juristen in Arnhem en Nijmegen

HIJINK Advocaten en Adviseurs heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Vanwege de vergaande specialisatie van ons kantoor werken wij voor cliënten verspreid over heel Nederland. Om deze reden beschikken wij over meerdere bezoekadressen. Ook bezoeken wij ondernemingen op de bedrijfslocatie en slachtoffers met letselschade op het thuisadres.

Vestiging Arnhem
Onderlangs 1
6812 CE Arnhem

(026) 442 39 13

Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 1021
6546 BB Nijmegen

(024) 388 66 80

KvK 34291752
BTW NL818904173B01

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres Toelichting

  Wilt u dat onze advocaten en juristen contact met u opnemen? Laat een terugbel verzoek achter. Op werkdagen bellen we u in de regel binnen 15 minuten. Ons eerste telefonisch advies verplicht u tot helemaal niets en is volledig gratis.

  Juridische ervaring en kwaliteit

  HIJINK Advocaten is in 1995 opgericht. Het kantoor is in die jaren uitgegroeid tot een middelgroot advocatenkantoor met ongeveer 20 medewerkers. Hoewel we sterk zijn gegroeid is de hoge kwaliteit van dienstverlening gelijk gebleven en onderscheiden wij ons met een heldere en open wijze van communicatie.

  Om de kwaliteit te borgen heeft iedere advocaat en jurist een specialisatie opleiding genoten. Alle medewerker worden bovendien bijgeschoold. Ons kantoor is lid van diverse branche- en kwaliteitskeurmerken. Deze overkoepelende organisaties eisen een hoge standaard van werken.

  Wij zijn lid van:

  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Vereniging van Letselschade Advocaten LSA
  • Nationaal Keurmerk Letselschade
  • Nederlands instituut Schaderegelaars NIS
  • NIVRE

  Periodiek wordt het kantoor, ons beleid en de gehanteerde werkwijze beoordeeld door deze organisaties. HIJINK Advocaten is deze audits iedere keer met goed resultaat doorgekomen.

  Tevreden klanten

  Natuurlijk vragen wij ook onze cliënten om een beoordeling. Op onze Trustpilot score zijn wij behoorlijk trots, maar wij weten dat het altijd beter kan.

  Contact met HIJINK Advocaten

   Uw naam
   Uw telefoonnummer
   Uw e-mailadres Toelichting

   Onze specialisten

   mr. O.A.M. Hijink
   mr. R. Bockhoven
   mr. M.P.H. van Maanen Winters
   mr. M.A. Visser
   mr. E.G.M. Driessen

   Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

   Bekijk onze database

   Schrijf u in voor onze nieuwsbrief