Contact met een advocaat? Voor direct juridisch advies van een advocaat of jurist, bel 0800 44 55 000 (gratis). Wij helpen u graag

Contact met advocaten en juristen in Arnhem en Nijmegen

HIJINK Advocaten en adviseurs heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen.

Vanwege ons specialisme wordt ons kantoor veelvuldig benaderd door klanten verspreid door heel Nederland. Om deze reden beschikken wij over een aantal bezoekadressen. Ook bezoeken wij ondernemingen op de bedrijfslocatie en slachtoffers met letselschade op het thuisadres.


HIJINK Advocaten BV

KvK 34291752
BTW NL818904173B01
 

Vestiging Arnhem
Onderlangs 1
6812 CE Arnhem

(026) 442 39 13


Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 1021
6546 BB Nijmegen

(024) 388 66 80


Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat een terugbel verzoek achter en wij bellen u direct. Op werkdagen in de regel binnen 15 minuten. Ons eerste telefonisch advies verplicht u tot helemaal niets en is volledig gratis.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres

Juridische ervaring en kwaliteit

HIJINK Advocaten is in 1995 opgericht. Het kantoor is in de jaren gegroeid van 1 naar circa 20 medewerkers. Hoewel er veel is veranderd door de jaren heen, is de kwaliteit en communicatie altijd hoog in het vaandel blijven staan.

Om de kwaliteit te waarborgen heeft iedere advocaat of jurist een specialisatie opleiding genoten. Ook wordt verlangd dat iedere medewerker zich regelmatig bijschoolt. Bovendien is het kantoor lid van verschillende branche en kwaliteitskeurmerken. Al deze overkoepelende organisaties verlangen een hoge standaard van werken.

Wij zijn lid van:

  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Vereniging van Letselschade Advocaten LSA
  • Register letselschade / Keurmerk Letselschade
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland  VAAN
  • Nederlands instituut Schaderegelaars NIS
  • NIVRE

Periodiek wordt het kantoor, beleid en werkwijzer gecontroleerd door deze organisaties. HIJINK Advocaten is deze audit iedere keer met goed resultaat doorgekomen.

Tevreden klanten

Ook wordt natuurlijk feedback gevraagd aan onze klanten. Met een waardering van meer dan een 9 in Trustpilot, zijn wij toch wel een beetje trots. Natuurlijk blijven wij open staan voor advies. Laat ons gerust uw bevindingen en verbeterpunten weten.