Onze klanten beoordelen ons als ‘excellent’ op Trustpilot en geven ons een 9.3 (70 beoordelingen).

Een klantbeoordeling waar wij als gespecialiseerd juridisch dienstverlener trots op zijn!

Klantbeoordeling Advocatenkantoor in Nijmegen en Arnhem

Als advocatenkantoor gevestigd in Arnhem en Nijmegen werken wij voortdurend aan optimalisatie van onze juridische dienstverlening. Dit toetsen wij objectief met onze klantbeoordeling via Trustpilot.

Van onze specialisatie profiteert u als klant. U weet zeker dat de advocaat of jurist gespecialiseerd is, ervaring heeft en permanent wordt geschoold.

Zo zijn wij lid van:

Bij een goede juridische dienstverlening staat de wens van de klant voorop. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dat naar juridische haalbaarheid. Vervolgens wordt samen met u een strategie uitgestippeld. U blijft steeds betrokken.

Onze aanpak is no-nonsens. U krijgt een helder en eerlijk juridisch advies. Soms houdt dat in schikken maar kan zeker ook zijn procederen. Wij gaan voor een resultaat dat er mag zijn en waar wij voor staan. Op het resultaat mag u ons op afrekenen.

Wat vindt u?

Graag horen wij van u hoe wij het doen. Daarom maken wij gebruik van klantbeoordeling van TrustPilot.

Wij scoren een 9.3

Een greep uit de klantbeoordelingen

Mevrouw Adriën van der Griend : Als iemand in onze vriendenkring een…

7-11-2018: “Als iemand in onze vriendenkring een advocaat nodig heb, zou ik gelijk je naam en je telefoonnummer door geven.”

Presant : Hebben hun werk als letselschade…

13-9-2018 : “Hebben hun werk als letselschade advocaten fantastisch gedaan.
Wordt prima advies gegeven, meegedacht over gevolgen, zijn goed bereikbaar !!”

Henri Hess : Mijn ervaring met Hijink Advocaten is alleen maar lof!

29-5-2018 : “Mijn ervaring met Hijink Advocaten is uitstekend! Ze hebben mij prima begeleid en hadden altijd een luisterend oor.”

Anders Zimmerman : Letselschade hondenbeet

“Letselschade. Hr. Eelco Driessen.
Via internet heb ik gezocht op letselschade en de firma Hijink uitgekozen. Daar ben ik erg blij om want ik kwam voor allerlei kosten te staan die ik anders nooit had teruggekregen en heb ook smartengeld ontvangen. Verder kreeg ik steeds een goed overzicht van de stand van zaken, vragen werden keurig beantwoord en er werd meegedacht met mijn situatie. Het contact was belangstellend en vertrouwd.
Zeker aan te bevelen!”

Mevrouw Serbest Büşra : Letsel schade

Via een kennis aanbevolen, en zonder enkel twijfels ben ik direct in goede handen terecht gekomen.
Na een lange periode van 4 jaar, hebben mw Nicole Eertink en dhr Mark Visser mij heel goed benaderd en geholpen in mijn letselschade. Ik ben zeer tevreden!!
Zijn makkelijk benaderbaar en altijd bereikbaar zowel telefonisch als mail, zelfs de secretaresses kunnen je goed helpen met je vragen. Door hun deskundigheid, rechtvaardig- en vriendelijkheid zal ik vanaf nu zelfs bij andere vragen weer zonder zorgen contact opnemen! Hartstikke bedankt voor alles, een goed betrouwbaar bedrijf!!

Vraag een advocaat

Stel hieronder uw vraag
Achternaam
Telefoonnummer
E-mailadres