Letselschade

Letselschade Groningen

Bij letselschade in Groningen heeft u recht op schadevergoeding.

De letselschadevergoeding bestaat uit alle schade en kosten. Bovendien heeft u bij letsel recht op smartengeld. Door een letselschade jurist of letselschade advocaat werkzaam in Groningen in te schakelen ontvangt u moeiteloos de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Gratis hulp bij letselschade in Groningen

In de wet staat dat kosten om schade te verhalen ook onder de schade vallen. Als een ander uw schade betaalt, betaalt deze partij ook uw kosten van juridische bijstand. U kunt dus gratis een letselschade expert inschakelen in Groningen en omgeving. Onze medewerkers bezoeken u thuis in de regio Groningen. Een huisbezoek bij u thuis in Groningen of omgeving geeft onze specialisten inzicht in uw situatie. Dit geeft inzicht in de hulp die u nodig heeft. Zo bieden wij u de beste dienstverlening. Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Letselschade groningen, letselschade advocaat Groningen, schade claimen goningen

Letselschade advocaat Groningen

Bij HIJINK werken juristen en advocaten nauw samen. Dit betekent dat u gebruik maakt van de kennis van verschillende specialisten. Zo maakt u op het juiste moment gebruik van de juiste expertise. Ook voor de hulp van een letselschade advocaat in Groningen zit u daarom bij ons goed.

Verkeersongeval Groningen

Bent u betrokken bij een verkeersongeval of aanrijding in Groningen? Dan kijken we voor uw recht op schadevergoeding naar de geldende verkeersregels. Als beide partijen een verkeersfout maken, delen partijen de schade. Verzamel na een verkeersongeval in Groningen zoveel mogelijk bewijs. Leg letsel (bezoek een arts), schade en alle omstandigheden van het ongeluk vast.

Aanrijding fietser voetganger Groningen

Voor voetgangers en fietsers gelden speciale regels. De wet beschermt deze zogenaamde zwakke verkeersdeelnemers. Na een aanrijding op de fiets of lopend in Groningen, heeft u daarom vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Ook als de fietser of voetganger de aanrijding veroorzaakt, krijgt deze in ieder geval de helft van de schade vergoed.

Arbeidsongeval Groningen

De werkgever betaalt na een arbeidsongeval meestal de schade van een werknemer. Dit komt door de zorgplicht van de werkgever. De werkgever zorgt dat de werknemer veilig en zonder schade werkt. Als een werknemer schade oploopt bij een arbeidsongeval in Groningen betaalt de werkgever een schadevergoeding. Onze hulp na een arbeidsongeval in Groningen is meestal kosteloos. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Letselschade Groningen

Schadeclaim Groningen

Bij letselschade is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Bespreek uw mogelijkheden of maak een afspraak bij u thuis in Groningen of omgeving. Bel naar ons gratis telefoonnummer 0800 – 44 55 000. Stuur een e-mail naar info@hijink.com. Of vul het onderstaande contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief