Letselschade

Letselschade Heerenveen

Bij letselschade in Heerenveen heeft u recht op schadevergoeding. Bijvoorbeeld na een verkeers- of arbeidsongeval, maar ook na een hondenbeet, val van een paard of een medische fout.

U krijgt een schadevergoeding als een ander aansprakelijk is voor uw letsel. De letselschadevergoeding bestaat uit alle schade en kosten die ontstaan door het ongeluk. Bovendien heeft u na een ongeluk recht op smartengeld. Smartengeld vergoedt pijn, leed en afname van plezier in het leven. Door een letselschade jurist of letselschade advocaat werkzaam in Heerenveen in te schakelen ontvangt u zonder moeite de schadevergoeding waar u recht op heeft. De hulp van een specialist is in de meeste gevallen kosteloos.

Gratis hulp bij letselschade in Heerenveen

In de wet staat dat schade ook bestaat uit de kosten van het verhalen van de schade. Voor het verhalen van schade mag u ook kosten maken. Als een ander uw schade betaalt, betaalt deze partij ook uw kosten van juridische bijstand bij een schadeclaim. Wij declareren onze kosten rechtstreeks bij de aansprakelijke verzekeraar. U betaalt daarom ook geen voorschotten. U kunt dus gratis een letselschade expert inschakelen in Heerenveen en omgeving. Onze medewerkers bezoeken u bovendien thuis in de regio Heerenveen. Een huisbezoek geeft inzicht in uw situatie direct duidelijkheid over uw behoeften en uw situatie. Zo hebben onze specialisten direct een goed beeld van uw zaak en bieden we u de best mogelijke dienstverlening.

Letselschade heerenveen, letselschade advocaat heerenveen

Letselschade advocaat Heerenveen

Bij HIJINK werken juristen en advocaten. Ieder met een eigen specialisatie. Dit betekent dat u gebruik maakt van de kennis van verschillende specialisten. Zo maakt u op het juiste moment gebruik van de juiste expertise. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidskundige of een advocaat arbeidsrecht bij problemen met uw werkgever of re-integratie. En als u moet procederen of als uw zaak dit vereist, kunt u altijd rekenen op de bijstand van onze letselschade advocaten in Heerenveen. Zoekt u een ervaren letselschade advocaat in Heerenveen dan staan wij u graag bij.

Aanrijding Heerenveen

Na een verkeersongeval of aanrijding in Heerenveen is het fijn om direct inzicht te hebben in uw rechten. We kijken voor uw recht op schadevergoeding naar de geldende verkeersregels. Als beide partijen een verkeersfout maken, delen partijen de schade. Bewijs is belangrijk bij letselschade. Verzamel na een aanrijding in Heerenveen zoveel mogelijk bewijs. Leg letsel (bezoek een arts), schade en alle omstandigheden van het ongeluk vast. Voorkom dat u schade zelf betaalt. Bekijk ook onze letselschade tips om uw kans op een schadevergoeding te vergroten.

Aanrijding voetganger of fietser in Heerenveen

Voor schade van voetgangers en fietsers na een aanrijding gelden speciale regels. De wet beschermt fietsers en voetgangers. Deze groep zogenaamde zwakke verkeersdeelnemers heeft in bijna alle gevallen in ieder geval recht op vergoeding van de helft van de schade. Ook als het ongeluk ontstaat door een fout of onoplettendheid van een fietser of voetganger. Na een aanrijding op de fiets of lopend in Heerenveen, heeft u daarom vrijwel altijd recht op een schadevergoeding.

Arbeidsongeval Heerenveen

Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding na een arbeidsongeval in Heerenveen? De werkgever betaalt na een arbeidsongeval in de meeste gevallen de schade van een werknemer. De werkgever heeft namelijke een zorgplicht. Werkgevers zorgen dat de werknemers veilig en zonder schade werken. Als een werknemer schade oploopt bij een arbeidsongeval in Heerenveen betaalt de werkgever. Onze hulp na een arbeidsongeval in Heerenveen is meestal kosteloos. Bel of stuur een e-mail om uw schadeclaim te bespreken.

Schadevergoeding Heerenveen

Bij letselschade is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Bespreek uw mogelijkheden of maak een afspraak bij u thuis in Heerenveen of omgeving. Bel naar ons gratis telefoonnummer 0800- 44 55 000. Stuur een e-mail naar info@hijink.com. Of vul het onderstaande contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief