Letselschade

Letselschade Leeuwarden

Bij letselschade in Leeuwarden heeft u in veel gevallen recht op schadevergoeding.

U krijgt een schadevergoeding als een ander aansprakelijk is voor uw letsel. De letselschadevergoeding bestaat uit alle schade en kosten. Bovendien heeft u na een ongeluk recht op smartengeld. Smartengeld vergoedt pijn, leed en afname van plezier in het leven. Door een letselschade jurist of letselschade advocaat werkzaam in Leeuwarden in te schakelen ontvangt u moeiteloos de schadevergoeding waar u recht op heeft. Dit is in de meeste gevallen bovendien geheel kosteloos.

Gratis hulp bij letselschade in Leeuwarden

In de wet staat dat de kosten van deskundige bijstand bij letselschade ook onder de schade vallen. Als een ander uw schade betaalt, betaalt deze partij daarom ook uw kosten van juridische bijstand. Wij claimen onze kosten rechtstreeks bij de aansprakelijke verzekeraar. Daarom betaalt u ook geen voorschotten. U kunt dus gratis een letselschade expert inschakelen in Leeuwarden en omgeving. Onze medewerkers bezoeken u bovendien thuis in de regio Leeuwarden. Een huisbezoek geeft inzicht in uw situatie. Zo hebben onze deskundigen inzicht in alle aspecten van uw zaak en bieden we u de best mogelijke dienstverlening.

Letselschade leeuwarden, letselschade advocaat leeuwarden

Letselschade advocaat Leeuwarden

Bij HIJINK werken juristen en advocaten nauw samen. Dit betekent dat u gebruik maakt van de kennis van verschillende specialisten. Zo maakt u op het juiste moment gebruik van de juiste expertise. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidskundige of een advocaat arbeidsrecht bij problemen met uw werkgever of re-integratie. En als u moet procederen of als uw zaak dit vereist, kunt u altijd rekenen op de bijstand van onze letselschade advocaten in Leeuwarden. Ook voor de hulp van een letselschade advocaat in Leeuwarden zit u daarom bij ons goed.

Verkeersongeval of aanrijding Leeuwarden

Bent u betrokken bij een verkeersongeval of aanrijding in Leeuwarden? Dan kijken we voor uw recht op schadevergoeding naar de geldende verkeersregels. Als beide partijen een verkeersfout maken, delen partijen de schade. Bewijs is belangrijk bij letselschade. Verzamel na een verkeersongeval in Leeuwarden zoveel mogelijk bewijs. Leg letsel (bezoek een arts), schade en alle omstandigheden van het ongeluk vast. Zo voorkomt u dat u schade zelf betaalt. Bekijk ook onze letselschade tips om uw kans op een schadevergoeding te vergroten.

Aanrijding fietser of voetganger Leeuwarden

Voor schade van voetgangers en fietsers gelden speciale regels. De wet beschermt fietsers en voetgangers. We noemen mensen die te voet of op de fiets aan het verkeer deelnemen zwakke verkeersdeelnemers. Na een aanrijding op de fiets of lopend in Leeuwarden, heeft u daarom vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Ook als het ongeluk ontstaat door een fout of onoplettendheid van een fietser of voetganger.

Arbeidsongeval Leeuwarden

Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding na een arbeidsongeval in Leeuwarden? De werkgever betaalt na een arbeidsongeval in de meeste gevallen de schade van een werknemer. De werkgever heeft namelijke een zorgplicht. Werkgevers zorgen dat de werknemers veilig en zonder schade werken. Als een werknemer schade oploopt bij een arbeidsongeval in Leeuwarden betaalt de werkgever. Onze hulp na een arbeidsongeval in Leeuwarden is meestal kosteloos. Bel of stuur een e-mail om uw schadeclaim te bespreken.

Schadevergoeding Leeuwarden

Bij letselschade is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Bespreek uw mogelijkheden of maak een afspraak bij u thuis in Leeuwarden of omgeving. Bel naar ons gratis telefoonnummer 0800- 44 55 000. Stuur een e-mail naar info@hijink.com. Of vul het onderstaande contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief