Letselschade

Letselschade advocaat Achterhoek

Zoekt u een letselschade advocaat in de Achterhoek? Maak gebruik van de ervaring en expertise van onze letselschade advocaten. Onze letselschade specialisten staan al meer dan 25 jaar letselschadeslachtoffers bij in de Achterhoek

HIJINK Advocaten is gevestigd in Arnhem en Nijmegen. Wij bezoeken letselschadeslachtoffers bovendien thuis in de Achterhoek of plannen een afspraak op een van onze vergaderlocaties in de Achterhoek. Bij letselschade in de Achterhoek schakelt u meestal gratis een specialist in.

Letselschade Achterhoek

Een leven kan behoorlijk op zijn kop staan door een aanrijding, ongeval op het werk, medische fout of een hondenbeet. Naast het herstel en de verwerking van een ongeluk moeten de kosten en schade worden afgehandeld. Een letselschade specialist helpt u om uw schade nauwkeurig af te handelen. Zo krijgt u vanuit uw huis in de Achterhoek moeiteloos de schadevergoeding waar u recht op heeft.

letselschade advocaat achterhoek, smartengeld achterhoek, schadevergoeding achterhoek, letselschade achterhoek

Wat kost een letselschade advocaat in de Achterhoek?

Een letselschade advocaat inschakelen in de Achterhoek is meestal gratis. De kosten die u maakt om uw schade te claimen worden rechtstreeks bij uw tegenpartij in rekening gebracht. U betaalt dus ook geen voorschot en weet altijd waar u aan toe bent.

Letselschadevergoeding Achterhoek

De letselschadevergoeding bestaat uit alle schade en kosten. Welke schade en kosten u kunt claimen, is altijd afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden. Het is verstandig uw kosten en schade vanaf het begin goed bij te houden en vast te leggen. Bewaar daarom bonnen, facturen, offertes en betalingsbewijzen. Veel voorkomende schadeposten zijn bijvoorbeeld:

 • Inkomensschade;
 • Medische kosten;
 • Eigen risico;
 • Studievertraging;
 • Hulp in de huishouding of bij klussen in en aan uw woning of in uw tuin;
 • Reis-, parkeer en verblijfskosten.

Smartengeld Achterhoek

De aansprakelijke partij betaalt niet alleen uw schade en kosten. De schadevergoeding bestaat ook uit smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en afname van levensplezier. Voor het berekenen van smartengeld is van belang hoeveel invloed het letsel op uw leven heeft.

Letselschade advocaat Achterhoek

Letselschade advocatenkantoor Achterhoek

Het bespreken van uw schadevergoeding met een specialist geeft u direct inzicht in uw rechten en mogelijkheden. Wij horen graag wat u is overkomen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Neem contact op voor gratis rechtsbijstand bij letselschade in de Achterhoek. Bel naar 0800-4455000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaande contactformulier in.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief