Letselschade

Letselschade Advocaat Den Bosch Vught

Letselschade advocaat Den Bosch Vught, voor juridische hulp bij letselschade. Uw letselschade laten afhandelen door een specialist is meestal helemaal gratis. De aansprakelijke veroorzaker van uw schade betaalt namelijk ook de kosten van uw schadeclaim.

Letselschade door een verkeersongeluk of arbeidsongeval? Wilt u direct weten waar u aan toe bent en woont u in de regio Den Bosch of Vught? Neem contact op voor een deskundig advies van een letselschade advocaat in Den Bosch en Vught. Bel naar ons gratis nummer 0800 – 44 55 000.

Letselschade Advocaat Den Bosch / Vught

De ervaren letselschade advocaten van HIJINK Letselschade in Den Bosch en Vught bieden professionele en deskundige  rechtsbijstand. Wij ontzorgen u, zodat u zich volledig kunt richten op herstellen. Als een ander aansprakelijk is voor het ongeval waardoor de letselschade is veroorzaakt, dan verhalen wij voor u de schade kosteloos op de aansprakelijke verzekeraar.

Waarom een letselschadevergoeding?

Wanneer u door een ongeval letselschade oploopt, moet er veel geregeld worden. Tegelijkertijd bent u bezig met uw herstel en revalidatie. Door de medische behandelingen, pijn en beperkingen heeft u mogelijk hulp nodig van anderen en maakt u kosten. Vaak veroorzaakt een ongeval lichamelijke, emotionele en financiële schade. Ook als u de hulp van derden inschakelt (huishoudelijke hulp, tuinhulp, vervoer), heeft u recht op een schadevergoeding. Uitgangspunt van de letselschadevergoeding is dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

Soms duurt volledige genezing lang of is dit niet haalbaar. Met een letselschadevergoeding kunt u de nodige hulp, ondersteuning of hulpmiddelen aanschaffen. Ook heeft u recht op een schadevergoeding voor pijn, hinder en leed. Deze vergoeding noemen we een smartengeldvergoeding. Wij helpen u met het claimen van een letselschadevergoeding vanuit ons kantoor in Den Bosch / Vught.

Wat doet onze letselschade advocaat Den Bosch Vught

Woont u in de regio Den Bosch of Vught, dan bezoekt onze letselschade advocaten u ook thuis. Tijdens het gesprek worden het ongeval en de gevolgen besproken. Zo krijgen we een goed beeld van alle schade en de zaken die direct voor u geregeld moeten worden. U kunt hierbij denken aan de volgende punten:

 • Hoe is het ongeluk gebeurd?
 • Welk letsel is er daardoor ontstaan en wordt u behandeld?
 • Tot welke problemen leidt dat in het huishouden, verzorging kinderen of tuinonderhoud?
 • Heeft u minder inkomen door het ongeluk?
 • Zijn er spullen kapot gegaan bij het ongeluk? w
 • Welke schade lijdt u en welke inkomsten loopt u mis?
Letselschade Advocaat Den Bosch Vught
letselschade advocaat Den Bosch Vught

Nationaal Keurmerk Letselschade en LSA

Onze letseladvocaten en letselschadespecialisten behartigen al jaren de belangen van letselschadeslachtoffers in de regio van Den Bosch en Vught. Door een combinatie van juristen, advocaten, mediator en een medisch adviseur, kunnen wij u in alle fasen van de letselschaderegeling bijstaan. Zowel in de onderhandeling als tijdens een gerechtelijke procedure. Om deze reden ontvingen wij in het verleden als enige kantoor in Nederland een dubbel Keurmerk Letselschade.

Schakel gratis een letselschade advocaat in

U bent bij ons in goede handen. Neem direct contact met ons op om te kijken of u recht heeft op een letselschadevergoeding. Bel 0800 – 44 55 000 of stuur een e-mail naar info@hijink.com. Wilt u gebeld worden laat dan onderstaand uw gegevens achter.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Hier kunt u ons bezoeken

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.P.H. van Maanen Winters
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief