Letselschade

Schaderegelaar

Een schaderegelaar van Hijink Advocaten helpt u een rechtvaardige schadevergoeding te krijgen.

Schade regelen is niet altijd makkelijk. U moet alle juridische haken en ogen kennen en de juiste stappen zetten. Bovendien is de tegenpartij vaak een stugge verzekeraar. Door een schaderegelaar uw letselschade te laten afhandelen, krijgt u moeiteloos de letselschadevergoeding waar u recht op heeft.

Schaderegelaar letselschade

Bij letselschade is de hulp van een schaderegelaar meestal gratis. De aansprakelijke veroorzaker van letselschade betaalt ook de kosten die u maakt om uw schade te regelen. U kunt uw schade dus kosteloos laten afhandelen door een schaderegelaar. Door de juridische en administratieve kant van letsel over te laten aan een schaderegelaar heeft u alle tijd om te werken aan uw herstel.

Wat doet een schaderegelaar

Een schaderegelaar handelt schade af. Bijvoorbeeld autoschade, maar ook personenschade/letselschade. Schaderegelaars treden op namens de aansprakelijke veroorzaker van schade, een aansprakelijke verzekeraar of namens de eiser van een schadevergoeding. Een schaderegelaar behartigt dus de belangen van een partij die bij de schaderegeling betrokken is. Hijink advocaten treedt alleen op als belangenbehartiger voor particulieren. Wij treden dus niet op namens verzekeraars. Dit betekent dat wij geen tegenstrijdige belangen hebben bij het afhandelen van uw schade. Onze inzet is altijd om voor u de hoogst mogelijke schadevergoeding te claimen.

Schaderegeling letselschade

De schaderegeling bij letselschade bestaat uit het in kaart brengen van de schade, het verzamelen van bewijs en vervolgens uit het claimen van een schadevergoeding. De duur van de schaderegeling hangt af van de ernst van het letsel. Voor het afhandelen van de schaderegeling is het belangrijk dat alle schade goed vaststaat. De schaderegelaar letselschade handelt uw letselschade namens u af. Bij de schaderegeling zijn vaak diverse partijen betrokken. Een schaderegelaar helpt u de juiste partijen in te schakelen, de juiste bewijsstukken te verzamelen en de overeenkomst goed op papier te zetten. Zo voorkomt u dat u zelf uw schade draagt.

Letselschade advocaat als schaderegelaar

De term schaderegelaar of schade-expert mag iedereen gebruiken. Advocaat of letselschade advocaat is wel een beschermde titel. Iedereen mag zichzelf een letselschade expert noemen. Niet iedereen mag zich letselschade advocaat noemen. Een advocaat voldoet bovendien aan de eisen van de Orde van Advocaten, staat onder toezicht van de Orde van Advocaten en mag procederen bij de rechtbank. Het inschakelen van een advocaat als schaderegelaar zorgt dan ook dat u zeker weet dat uw schade expert ook daadwerkelijk een expert is.

Overleg schaderegeling

Het inschakelen van een specialist helpt u uw schade goed af te handelen. U vergeet niets en krijgt een rechtvaardige schadevergoeding. Bovendien is dit meestal kosteloos. Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken. Bel naar 0800-4455000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief