Letselschade

Letselschade Tiel

Letselschade is vaak zeer ingrijpend. Ook letsel dat volledig herstelt, gooit een leven overhoop. Voor het afhandelen van uw schade schakelt u kosteloos een expert in.

Na een verkeersongeluk, arbeidsongeval of hondenbeet volgt een periode van herstel. Letsel heeft daarnaast financiële en praktische gevolgen. Een letselschade kantoor helpt u bij het afhandelen van uw schade. Zo krijgt u moeiteloos de letselschadevergoeding waar u recht op heeft.

letselschade Tiel, letselschade advocaat tiel, schadeclaim tiel, letselschadevergoeding tiel

Schadevergoeding Tiel

Als een ander aansprakelijk is voor u schade heeft u recht op een schadevergoeding. De schadevergoeding bestaat uit al uw schade en kosten. U kunt daarbij denken aan autoschade, medische kosten, gemist inkomen, reiskosten en alle andere schade en kosten. Daarnaast heeft u bij letsel ook recht op smartengeld. Smartengeld vergoedt pijn, leed en afname van levensvreugde. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst en impact van het letsel.

Letselschade advocaat Tiel

Een schadevergoeding claimen is niet altijd eenvoudig. Verzekeraars wijzen claims vaak af. Daarnaast is het belangrijk dat schade volledig en zorgvuldig wordt afgehandeld. Dit voorkomt dat u uiteindelijk een deel van uw eigen schade draagt. Een belangenbehartiger inschakelen, betekent dat uw schade in goed overleg voor u wordt afgehandeld. Wij gaan graag met u in gesprek over uw letselschade. Wij werken landelijk. Ook als u een letselschade advocaat zoekt in Tiel staan wij u graag bij. Onze letselschade specialisten bezoeken u thuis in Tiel of maken met u een afspraak op een van onze kantoren.

Kosten letselschade advocaat Tiel

De wet bepaalt dat de aansprakelijke veroorzaker van letsel betaalt voor de kosten van een letselschade advocaat. Als u een letselschade advocaat inschakelt om uw schade te verhalen, betaalt de tegenpartij hiervan de kosten. Het inschakelen van een letselschade advocaat in Tiel is daarom in de meeste gevallen gratis.

Schade claimen vanuit Tiel

Het bespreken van uw mogelijkheden helpt u direct verder. Als u ons vertelt wat u is overkomen denken wij graag met u mee. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Neem contact op. Bel naar 0800 – 44 55 000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaande contactformulier in voor een terugbelverzoek.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief