Letselschade

Letselschade Wijchen

Als u letselschade oploopt in Wijchen schakelt u kosteloos een letselschade advocaat in.

Na een aanrijding, arbeidsongeval of als u op een andere manier gewond raakt, komt er veel op u af. Door een deskundige letselschade behandelaar in te schakelen, krijgt u zonder moeite een letselschadevergoeding . Onze letselschadespecialisten gaan graag met u in gesprek. Bij u thuis in Wijchen of bij ons op kantoor in Nijmegen of Arnhem.

Letselschade wijchen

Schadevergoeding Wijchen

Als een ander aansprakelijk is voor uw letselschade heeft u recht op vergoeding van uw schade. De letselschadevergoeding bestaat uit alle kosten en schade. Bijvoorbeeld inkomensschade, medische kosten, reis-en verblijfkosten, maar ook alle andere mogelijke schadeposten. Een slachtoffer heeft bovendien recht op smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en afname van levensvreugde die door letsel ontstaat. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst en de impact van het letsel.

Letselschade advocaat Wijchen

Als u een letselschade advocaat zoekt in Wijchen of de omgeving van Wijchen bent u bij HIJINK advocaten aan het juiste adres. Onze letselschade specialisten bezoeken u thuis in Wijchen of maken met u een afspraak op ons kantoor in Nijmegen.

Kosten letselschade advocaat Wijchen

De wet bepaalt dat schade ook bestaat uit de kosten die u maakt om een schadevergoeding te claimen. De aansprakelijke partij betaalt naast uw schade daarom ook de kosten van een letselschade advocaat. Het inschakelen van een specialist om uw schade af te handelen is daarom in de meeste gevallen gratis.

Schade claimen Wijchen

Het bespreken van uw mogelijkheden helpt u direct verder. Als u ons vertelt wat u is overkomen denken wij graag met u mee. Neem contact op. Bel naar 0800 – 44 55 000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaande contactformulier in voor een terugbelverzoek.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief