Soorten letselschade

Postcommotioneel syndroom

Met een postcommotioneel syndroom bedoelen we de aanhoudende klachten van een hersenschudding.

Als de klachten van een hersenschudding langer dan drie maanden aanhouden noemen we dit een postcommotioneel syndroom. Veelvoorkomende klachten bestaan onder andere uit vermoeidheid, hoofdpijn en concentratieproblemen.

Postcommotioneel syndroom vastleggen

Na een ongeval is het belangrijk dat verwondingen en klachten goed worden vastgelegd. Het slachtoffer moet de schade aantonen. Het medisch dossier is hierbij doorslaggevend. Het vastleggen van uw klachten door het bezoeken van een arts is daarom een van de belangrijkste stappen om een letselschadevergoeding te krijgen voor de langdurige gevolgen van een hersenschudding.

postcommotioneel syndroom, schadevergoeding postcommotioneel syndroom

Letselschade advocaat postcommotioneel syndroom

De wet bepaalt dat de aansprakelijke veroorzaker van letselschade ook de kosten van de letselschadeclaim betaalt. Het inschakelen van een letselschade advocaat om schade te verhalen bij een postcommotioneel syndroom is daarom kosteloos.

Schadevergoeding postcommotioneel syndroom

De schadevergoeding bij een postcommotioneel syndroom bestaat onder andere uit inkomensschade, autoschade, huishoudelijke hulp, medische kosten, eigen risico en alle andere financiële gevolgen/schade van het gewond raken.

Naast de bovengenoemde schadeposten bestaat een letselschadevergoeding ook uit smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor pijn, leed en afname van levensvreugde. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de ernst van uw letsel en de invloed van het letsel op uw leven.

Gratis juridische hulp bij letselschade

Neem contact op. Bel naar 0800 – 44 55 000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaande contactformulier in om gebeld te worden door een letselschade specialist.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief