Letselschade

Kwaliteitswaarborg: De beste letselschade advocaat van Nederland

De impact van lichamelijke verwondingen en geestelijk letsel door een ongeval is groot. Zowel voor het letselschadeslachtoffer als zijn of haar naasten. Voor u zelf en uw dierbaren wilt u de beste juridische hulp. Maar hoe weet u of een letselschade advocaat of specialist goed is?

Na een ongeluk gebeurt er van alles en moet er veel geregeld worden. Hoe gaat het verder in huis, met de verzorging van de kinderen en op het werk. Vaak heeft u ook schade. Kunt u die schade verhalen op een verzekering? Is er een aansprakelijke partij?

Het is belangrijk op zo’n moment te kunnen vertrouwen op een deskundige die vaker met dit bijltje hakt en u aan de hand neemt. Maar wie is dat en hoe vindt u de beste letselschade advocaat of de beste letselschadespecialist van Nederland? En wanneer moet u juridische hulp inschakelen?

beste letselschade advocaat specialist, de beste letselschadeadvocaat, de beste letselschade advocaat van nederland, beste letselschade advocaat nederland
De beste letselschade-advocaat of specialist

Letselschade door een ongeval

Naast de genezing en noodzakelijke medische behandeling zijn de gevolgen van letselschade ook praktisch. Het huishouden gaat door. De kinderen moeten naar school en verzorgd worden. Hoe gaat het verder op uw werk en met uw werkgever? Wie vangt dit allemaal op? Daarnaast zijn er de kosten, zoals het eigen risico van de zorgverzekering en reis- en parkeerkosten.

Het is belangrijk te weten dat hiervoor bij letselschade voorzieningen zijn. Ook heeft u recht op een vergoeding van de schade. Ook de kosten van de beste letselschade advocaat vallen onder deze schade. Daarom kunt u uw schade kosteloos laten afhandelen bij letselschade.

De beste letselschade advocaat of letselschade specialist

Hoe vindt u de beste letselschadespecialist of de beste letselschade advocaat? Waar moet u op letten? De letselschaderegeling is ingewikkeld en duurt vaak lang. Het verdient daarom aanbeveling een deskundig letselschade specialist in te schakelen.

Een goede letselschadeadvocaat of letselschadespecialist heeft een aanvullende opleiding genoten om zich te specialiseren. Voor een letselschadeadvocaat van de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA) is dit de Grotius Academie. Een goede letselschadespecialist is geschoold bij het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts) en is Registerexpert Personenschade.

De beste letselschade advocaat van Nederland

De beste letselschade advocaat of letselschadespecialist van Nederland bestaat niet. Zoveel mensen zoveel wensen. Zo geldt dat ook voor een slachtoffer met verwondingen opgelopen door een ongeluk. De beste rechtsbijstand laat zich niet meten. Iedere letselschade specialist heeft een eigen handelswijze en zal een dito strategie of manier van werken aanhangen. Wij raden daarom aan te kiezen voor een advocaat of specialist die in het bezit is van LSA of NIVRE én is lid van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Ook belangrijk is dat u vertrouwen heeft in de letselschade specialist.

Direct hulp bij letselschade

Wilt u juridische bijstand? Heeft u vragen? Wilt u uw letselschade vrijblijvend bespreken? Bel gratis 0800 – 44 55 000 of stuur een e-mail naar info@hijink.com.Daarnaast kunt u een terugbel verzoek achterlaten. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief