De impact van lichamelijke verwondingen en geestelijk letsel door een ongeval is groot. Dit zowel voor het slachtoffer met letselschade zelf alsook de naasten. Maar wie is de beste letselschade advocaat of specialist?

Na een ongeluk gebeurt er van alles. Hoe gaat het verder in huis, de verzorging van de kinderen en op het werk. Misschien heeft u ook wel direct als schade, kunt u die schade verhalen op een verzekering of aansprakelijke partij. Het is belangrijk op zo’n moment te kunnen vertrouwen op een deskundige die vaker met dit bijltje hakt en u aan de hand neemt. Maar wie is dat en hoe vindt u deze persoon?

beste letselschade advocaat specialist
De beste letselschade-advocaat of specialist

Letselschade door een ongeval

De gevolgen van een ongeval voelt u in eerste instantie in praktische zin. Dit natuurlijk los van de genezing en behandeling. Het huishouden gaat gewoon door, de kinderen moeten naar school of verzorgd worden. Hoe gaat het verder op uw werk? Wie vangt dit allemaal op?
Het is belangrijk te weten dat binnen de letselschaderegeling hier voorzieningen voor te vinden zijn. Ook heeft u recht op een vergoeding van de schade, bijvoorbeeld door het inschakelen van anderen. Zo zijn er diverse schadeposten denkbaar.
Omdat letselschaderegeling behoorlijke een juridische kant heeft, is de aangewezen specialist een letselschadejurist / letselschadespecialist of letselschade-advocaat.

De beste letselschadespecialist of letselschade-advocaat

Hoe vindt u de beste letselschadespecialist of letselschade advocaat? Waar moet u op letten? De letselschaderegeling is ingewikkeld en duurt vaak lang. Het verdient aanbeveling daarom een deskundig letselschade-expert in te schakelen.
Een goede letselschadespecialist of letselschadeadvocaat heeft een aanvullende opleiding genoten om zich te specialiseren. Voor een letselschadeadvocaat is de Grotius Academie vanuit de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA). Een letselschadespecialist is geschoold bij het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts) en is Registerexpert Personenschade.

De beste letselschade advocaat van Nederland

De beste letselschade advocaat of letselschadespecialist van Nederland bestaat niet. Zoveel mensen zoveel wensen. Zo geldt dat ook voor het slachtoffer die verwondingen opliep door een ongeluk. De beste rechtsbijstand laat zich niet meten. Iedere letselschade-expert heeft een eigen handelswijze en zal een dito strategie of manier van werken aanhangen. Als houvast raden wij aan te kiezen voor een advocaat of expert die in het bezit is van LSA of NIVRE én is toegelaten tot het Register Letselschade.
Ook niet onbelangrijk is dat u vertrouwen heeft in de letselschade-expert.

Direct hulp bij letselschade

Wanneer u vragen heeft over het inschakelen van een letselschade advocaat, letselschadespecialist het claimen van een letselschadevergoeding, bel gratis 0800-4455000. Ook kunt u een terugbel verzoek achterlaten, wij bellen u dan binnen 15 minuten.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres