Een LSA-advocaat letselschade die lid is van de Vereniging van Letselschade Advocaten ‘LSA’ is een gespecialiseerde advocaat. De letselschade advocaat aangesloten bij de LSA voldoet aan een aantal strenge eisen.

Een LSA-advocaat heeft een gespecialiseerde letselschade opleiding doorlopen. Deze opleiding wordt gegeven door de Grotius Academie. Ook moet de LSA advocaat tenminste 5 jaar advocaat zijn, voordat hij/zij wordt toegelaten. Tot slot geldt dat de LSA advocaat tenmniste 500 uur per jaar besteed aan letselschadezaken.

Een LSA-advocaat kan (anders dan een letselschadebureau) procederen bij de rechter. Hierbij valt te denken aan een procedure over aansprakelijkheid, deelgeschilprocedure of het vorderen van een voorschot in kort geding. Voordeel van een LSA-advocaat is derhalve dat u, indien u naar de rechter moet om uw gelijk te halen, geen nieuwe belangenbehartiger hoeft te zoeken.

Kortom: een LSA-advocaat is dé specialist op het gebied van letselschade.

Letselschade en overlijdensschade

Veel ongelukken lopen gelukkig goed af. Soms ontstaat er blijvend of ernstig letsel. In een enkel geval komt het slachtoffer te overlijden. Een ongeluk heeft altijd een grote impact. Het is in alle gevallen belangrijk dat u kunt steunen op de ervaring en kunde van een ervaren specialist.

Na een ongeluk rijzen er allerlei vragen van juridische, financiële en praktische aard. Dit terwijl u andere prioriteiten heeft, namelijk herstellen en uw leven weer op de rit krijgen. Een letselschade advocaat kent uw situatie en helpt u door het traject. Hier komt bij dat een letselschadezaak vaak ingewikkeld en langdurig is. U krijgt te maken met aansprakelijkheid, medische keuringen , schadeposten en discussies met verzekeraars. Professionele hulp van een deskundige letselschade-advocaat is daarom noodzakelijk.

lsa advocaat, LSA letselschade advocaat, lsa advocaat, lsaadvocaat, advocaat lsa, advocaat LSA
LSA advocaat letselschade

LSA-advocaat Nijmegen

Als uw zaak wordt behartigd door een letselschade advocaat is deze in goede handen. Deze advocaat heeft de nodig ervaring en opleiding en is een echte letselschadespecialist. Mr. O.A.M. Hijink is onze letselschade advocaat in Nijmegen. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op dit rechtsgebied. In 2003 voltooide hij de specialisatieopleiding letselschade aan de Grotius Academie. Mr. Hijink voert zowel onderhandelingen in letselschadezaken als procedures. Natuurlijk is hij lid van LSA en het Register Letselschade. Hij werkt landelijk.

LSA-advocaat Arnhem

De heer mr. M.A. Visser is advocaat letselschade in Arnhem. Hij voltooide de NIVRE-opleiding Personenschade. Hij is werkzaam in de letselschadebranche sinds 1997 en heeft veel ervaring opgedaan. Mr. Visser is lid van het NIVRE en het Register Letselschade.

Mr. Visser is gespecialiseerd in het voeren van deelgeschillen bij letselschade. Hij doet dit landelijk.

Kosten LSA-advocaat

De kosten van juridische bijstand bij letselschade maken deel uit van de schade. De aansprakelijke partij moet de schade vergoeden. De aansprakelijke partij draagt dus de kosten die u maakt om uw letselschade vergoed te krijgen. Het inschakelen van een LSA advocaat is dan ook gratis in de meeste gevallen.

Letseladvies van een LSA-advocaat

Het eerste oriënterende gratis adviesgesprek bij een LSA advocaat helpt u op weg. Bel daarom ons landelijk nummer bij letselschade 0800-4455000 of plaats onderstaand een terugbelverzoek.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres