Letselschade

LSA-advocaat

Een LSA-advocaat is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten ‘LSA’. De LSA-advocaat is een gespecialiseerde advocaat op het vlak van claimen van letselschade. De letselschade advocaat aangesloten bij de LSA voldoet aan een aantal strenge eisen.

Een LSA-advocaat heeft een gespecialiseerde letselschade opleiding doorlopen. Deze opleiding wordt gegeven door de Grotius Academie. Ook moet de LSA advocaat tenminste 5 jaar advocaat zijn, voordat hij/zij wordt toegelaten. Tot slot geldt dat de LSA advocaat tenminste 500 uur per jaar besteedt aan letselschadezaken.

Een LSA-advocaat kan (anders dan een letselschadebureau) procederen bij de rechter. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een procedure over aansprakelijkheid, deelgeschilprocedure of het vorderen van een voorschot in kort geding. Voordeel van een LSA-advocaat is daarom dat als u naar de rechter moet om uw gelijk te halen, u geen nieuwe belangenbehartiger hoeft te zoeken.

Kortom: een LSA-advocaat is dé specialist op het gebied van letselschade.

Letselschade en overlijdensschade

Veel ongelukken lopen gelukkig goed af. Soms ontstaat er blijvende of ernstige letselschade. In sommige gevallen komt het slachtoffer te overlijden. Maar een ongeluk heeft altijd een grote impact. Daarom is het in alle gevallen belangrijk dat u kunt steunen op de ervaring en kunde van een ervaren letselspecialist.

Na een ongeluk rijzen er allerlei vragen van juridische, financiële en praktische aard. Dit terwijl u andere prioriteiten heeft, namelijk herstellen en uw leven weer op de rit krijgen. Een letselschade advocaat kent uw situatie en helpt u door het traject. Hier komt bij dat een letselschadezaak vaak ingewikkeld en langdurig is. U krijgt te maken met aansprakelijkheid, medische keuringen, schadeposten en discussies met verzekeraars. Professionele hulp van een deskundige letselschade-advocaat is daarom noodzakelijk.

lsa advocaat, LSA letselschade advocaat, lsa advocaat, lsaadvocaat, advocaat lsa, advocaat LSA
LSA advocaat letselschade

LSA-advocaat Nijmegen

Als uw zaak wordt behartigd door een letselschade advocaat is deze in goede handen. Deze advocaat heeft de nodig ervaring en opleiding en is een echte letselschadespecialist. Mr. O.A.M. Hijink is onze letselschade advocaat in Nijmegen. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op dit rechtsgebied. In 2003 voltooide hij de specialisatieopleiding letselschade aan de Grotius Academie. Mr. Hijink voert zowel onderhandelingen in letselschadezaken als procedures. Natuurlijk is hij lid van LSA en het Nationaal Keurmerk Letselschade. Hij werkt landelijk.

Kosten LSA-advocaat

De kosten van juridische bijstand bij letselschade maken deel uit van de schade. Daarom krijgt u uw kosten vergoed. De aansprakelijke partij vergoedt namelijk alle schade van een ongeval. De aansprakelijke partij draagt dus de kosten die u maakt om uw letselschade vergoed te krijgen. Het inschakelen van een LSA advocaat kost u in de meeste gevallen dan ook niets.

Letseladvies van een LSA-advocaat

Het eerste oriënterende gratis adviesgesprek bij een LSA advocaat helpt u op weg. Bel daarom ons landelijk nummer bij letselschade 0800-4455000 of plaats onderstaand een terugbelverzoek.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief