Letselschade

Register Letselschade

Het Register Letselschade, het huidige Nationaal Keurmerk Letselschade, heeft als doel de kwaliteit van letselschadehulpverlening te verbeteren.

Door te kiezen voor een letselschade-advocaat of letselschadespecialist die is ingeschreven bij het Register Letselschade kiest u voor kwaliteit. Een inschrijving bij het Register Lestelschade biedt zoals het Keurmerk Letselschade de garantie van deskundige dienstverlening.

Het slachtoffer met verwondingen, de naasten, en eventueel de nabestaanden krijgen na een ongeval te maken met schadeafwikkeling en juridische vragen. Het traject is vaak langlopend en ingewikkeld. Daarom is specialistische kennis en ervaring vereist. Het Keurmerk Letselschade is opgericht om de slachtoffers van ongevallen te helpen. Als gevolg hiervan wordt voorlichting gegeven en wordt de kwaliteit van juridische ondersteuning bij letselschade bevorderd.

Stichting Keurmerk Letselschade is Register Letselschade

Het Keurmerk Letselschade stelt eisen aan de kwaliteit en integriteit van de letselschadebureaus, juristen en advocaten. Het Keurmerk Letselschade is een onafhankelijke stichting. De stichting Keurmerk Letselschade behandelt zelf geen letselschadezaken.

Onlangs heeft de Stichting Keurmerk Letselschade een andere naam gekregen vanwege een samenvoeging met de Letselschaderaad. De nieuwe naam van het Keurmerk Letselschade is Register Letselschade.

Het Register Letselschade heet inmiddels het Nationaal Keurmerk Letselschade

Wie kan lid worden van het Register Letselschade?

Alleen rechtshulpverleners die actief slachtoffers ondersteunen in letselschadezaken, komen in aanmerking voor een inschrijving in het Register Letselschade. Ervaring bij de afhandeling van letselschade is namelijk vereist. Waardoor u weet dat uw letselschade behandelaar ervaren en deskundig is.

Letselschade-experts zijn bovendien leden van beroepsorganisaties als LSA voor advocaten en het NIVRE voor letselschadespecialisten.

Hijink Advocaten lid van Register Letselschade

Ons kantoor is aangesloten bij het Register Letselschade sinds 2008. Iedere letselschadespecialist en advocaat voldoet aan de eisen van het Register Letselschade. Toetsing van de kwaliteit vindt jaarlijks plaats op de deelgebieden deskundigheid, communicatie en transparantie. Daarnaast worden wij eenmaal per twee jaar zeer uitgebreid beoordeeld middels een audit. Overigens doorstond ons kantoor de audits van het Register Letselschade glansrijk.

De beste hulp bij letselschade

Bij Hijink Advocaten bent u verzekerd van een hoge mate van specialisatie en deskundigheid. Omdat binnen ons kantoor zowel advocaten als specialisten werkzaam zijn, kunnen wij u in ieder stadium optimaal van dienst zijn. Ons lidmaatschap van de Vereniging van Letselschade Advocaten, het NIVRE en het Register Letselschade geeft u de zekerheid van de beste professionele behartiging van uw belangen.

Contact

Heeft u vragen, bel 0800-44 55 000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief