Het Register Letselschade, het vroegere Keurmerk Letselschade, heeft als doel de kwaliteit van letselschadehulpverlening te verbeteren.

Door te kiezen voor een letselschade-advocaat of letselschadespecialist die is ingeschreven bij het Register Letselschade kiest u voor kwaliteit. Een inschrijving bij het Register Lestelschade biedt net als het Keurmerk Letselschade de garantie van deskundige dienstverlening.

Het slachtoffer met verwondingen, de naasten, en eventueel de nabestaanden krijgen na een ongeval te maken met schadeafwikkeling en juridische vragen. Het schaderegelingstraject is vaak langlopend en ingewikkeld. Specialistische kennis en ervaring is hiervoor vereist. Het Keurmerk Letselschade is opgericht om de slachtoffers van ongevallen met letselschade voor te lichten over goede juridische ondersteuning.

register letselschade Arnhem Nijmegen, keurmerk letselschade, letselschade keurmerk, stichting keurmerk letselschade, register letselschade, letselspecialist hertogenbosch, letselspecialist nijmegen
Register Letselschade

Stichting Keurmerk Letselschade

Het Keurmerk Letselschade stelt eisen aan de kwaliteit en integriteit van de letselschadebureaus, letselschadespecialist en letselschade-advocaat. Het Keurmerk Letselschade is een onafhankelijke stichting. De stichting Keurmerk Letselschade behandelt zelf geen letselschadezaken.

Onlangs heeft de Stichting Keurmerk Letselschade een andere naam gekregen vanwege een samenvoeging met de Letselschaderaad. De nieuwe naam van het Keurmerk Letselschade is Register Letselschade.

Wie kan lid worden van het Register Letselschade?

Alleen rechtshulpverleners die actief slachtoffers ondersteunen in letselschadezaken, komen in aanmerking voor een inschrijving in het Register Letselschade. Deze letselschade-experts zijn ook lid van beroepsorganisaties als LSA voor advocaten en het NIVRE voor letselschadespecialisten.

Hijink Advocaten lid van Keurmerk Letselschade

Ons kantoor is aangesloten bij het Register Letselschade sinds 2008. Iedere letselschadespecialist en advocaat voldoet aan de eisen van het Register Letselschade. Toetsing van de kwaliteit vindt jaarlijks plaats op de deelgebieden deskundigheid, communicatie en transparantie. En eenmaal per twee jaar zeer uitgebreid middels een audit. Ons kantoor doorstond de audit van het Register Letselschade glansrijk.

De beste hulp bij letselschade

Bij Hijink Advocaten bent u verzekerd van een hoge mate van specialisatie en deskundigheid. Omdat binnen ons kantoor zowel advocaten als specialisten werkzaam zijn, kunnen wij u in ieder stadium optimaal van dienst zijn. Door ons lidmaatschap van de Vereniging van Letselschade Advocaten, het NIVRE en het Register Letselschade, heeft u de zekerheid van de beste professionele behartiging van uw belangen.

Contact

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op bel 0800-44 55 000. Een eerste gesprek met een van onze letselschade-experts is altijd gratis! Ook het vervolg van de procedure brengt meestal geen kosten mee, omdat deze verhaald worden op de wederpartij. U kunt ook onderstaand een terugbel verzoek achterlaten. Wij bellen u op werkdagen binnen 15 minuten.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres