Letselschade advocaat Doetinchem. Voor een deskundig advies van een ervaren letseladvocaat.

Wilt u weten wat uw rechten zijn bij letselschade? Heeft u recht op een schadevergoeding en smartengeld? Iedere dag houdt onze letselschade advocaat Doetinchem spreekuur. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Bel (0314) 344 240 om u aan te melden. Bij de aanmelding kunt u een afspraak maken op het tijdstip dat u uitkomt. Soms kan dit ook in de avonduren of bij u thuis.

Bel om u aan te melden of direct advies (0314) 344 240.

 

Een ongeluk met letselschade kan uw leven flink in de war gooien. Er moet veel geregeld worden misschien rondom de kinderen, het huishouden en uw werk. Daarnaast lijdt u schade en ondergaat u misschien medische behandelingen. Al met al heeft u na een ongeluk met letselschade vaak veel aan uw hoofd: niet iets wat u op dat moment kunt gebruiken.

Wij spreken over letselschade bij iedere verwonding na een ongeval. Het kan hierbij gaan om tijdelijk (licht) letsel als blijvend zwaar letsel. Maar ook kan letsel zowel lichamelijk als psychisch zijn. Wij adviseren u altijd contact op te nemen als u letsel heeft opgelopen door een ongeluk.

  • mr. O.A.M. (Oscar) Hijink, advocaat LSA
  • mr. M.K. (Marit) Herngreen, letselschadespcialist NIVRE-registerexpert

Download onze brochure>>

Kosteloze hulp bij letselschade advocaat Doetinchem

Bij letselschade door een ongeluk adviseert onze letselschade advocaat Doetinchem u kosteloos. Ook staan wij u bij in de schaderegeling en claimen uw letselschadevergoeding. De kosten van de letseladvocaat of letselschadespecialist verhalen wij -net als uw schade- rechtstreeks op de aansprakelijke verzekeraar. Dit is wettelijk zo geregeld, onze rechtshulp bij letsel is daarom kosteloos.

Keurmerk Letselschade Doetinchem

Onze letselschade advocaat Doetinchem en de letselschadespecialisten zijn lid van het Register Letselschade, LSA en NIVRE (Nederlands Instituut van Registerexperts Personenschade) en NIS (Nederlands Instituut van Schaderegelaars). Aan onze letselspecialisten en letseladvocaat worden de hoogste eisen gesteld als het gaat op kennis, kwaliteit en ervaring.

letselschade advocaat Doetinchem
letselschade advocaat Doetinchem

Voor betrouwbaar en gedegen rechtsbijstand bij claimen van de schadevergoeding, adviseren wij om in zee te gaan met een erkend letselschadespecialist of letselschade advocaat.

Hoe stel ik iemand aansprakelijk?

Grofweg kunt u in twee situaties een schadeclaim instellen. Ten eerste als u zelf verzekerd bent tegen schade en ten tweede als een ander aansprakelijk is voor het ongeval.

Wilt u weten waar u recht op hebt? Letselschade advocaat Doetinchem geeft een gratis beoordeling tijdens het spreekuur over uw situatie. Belangrijk is uw schade-aanrijdingsformulier, het politierapport en uw verzekeringspolis mee te nemen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Bij een verkeersongeval is het niet altijd direct duidelijk wat er gebeurde en wie aansprakelijk is. Soms zullen wij aanvullende informatie bij getuigen of Politie moeten inwinnen. Wij kunnen de aansprakelijkheid beoordelen tijdens het spreekuur letselschade in Doetinchem.

Schadeposten bij letselschade

Letselschade Advocaat Doetinchem helpt u met het bepalen en begroten van de schadeposten. Een schadevergoeding bestaat uit alle kosten die u heeft gemaakt door het ongeval, maar ook alle inkomsten die u misloopt hierdoor. Ook heeft u recht op smartengeld, immateriële schadevergoeding.

Schadeposten kunnen zijn:

  • medische kosten voor behandeling en medicijnen
  • beschadigde kleding en zaken
  • gemist inkomen / loonderving
  • studiekosten door studievertraging
    huishoudelijke hulp
  • tuinhulp
  • smartengeld

Het spreekuur letselschade Doetinchem, voor al uw vragen over letsel

Voor al uw vragen over letselschade, aansprakelijk stellen, eisen schadevergoeding en recht op smartengeld bezoek ons gratis spreekuur letselschade in Doetinchem.

Aanmelden voor het spreekuur letselschade is noodzakelijk. Dit kan per telefoon (0314) 344 240 of via onderstaand contactformulier.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres

Hier vindt u ons in Doetinchem