Letselschade

Letselschade Advocaat Doetinchem

Letselschade advocaat Doetinchem. Voor een deskundig advies van een ervaren letselschade advocaat.

Een ongeluk waarbij letselschade ontstaat, kan uw leven flink in de war gooien. Er moet veel geregeld worden rondom de kinderen, het huishouden en uw werk. Daarnaast lijdt u schade en ondergaat u misschien medische behandelingen. Al met al heeft u na een ongeluk met letselschade vaak veel aan uw hoofd: niet iets wat u op dat moment kunt gebruiken. Een letselschade advocaat helpt u door de financiële en juridische gevolgen van het letsel af te handelen. De bijstand van een letselschade advocaat in Doetinchem is in de meeste gevallen kosteloos.

Wij spreken over letselschade bij iedere verwonding na een ongeval of andere schadeveroorzakende gebeurtenis. Het kan hierbij gaan om tijdelijk (licht) letsel en blijvend zwaar letsel. Letsel kan bovendien zowel lichamelijk als psychisch zijn. Wij adviseren u altijd een dokter te bezoeken, hiermee legt u bewijs vast van uw schade, en om contact met ons op te nemen als u letsel heeft opgelopen door een ongeluk.

Wilt u weten wat uw rechten zijn bij letselschade? Heeft u recht op een schadevergoeding en smartengeld? Wij helpen u graag verder.

Bel om een afspraak te maken of voor direct advies 0314-344 240.

Download onze brochure>>

Kosteloze hulp bij letselschade advocaat Doetinchem

Bij letselschade door een ongeluk adviseert onze letselschade advocaat Doetinchem u kosteloos. Ook staan wij u bij in de schaderegeling en claimen uw letselschadevergoeding. De kosten van de letseladvocaat of letselschadespecialist verhalen wij -net als uw schade- rechtstreeks op de aansprakelijke verzekeraar. Dit is wettelijk zo geregeld, onze rechtshulp bij letsel is daarom kosteloos.

Nationaal Keurmerk Letselschade Doetinchem

Onze letselschade advocaat Doetinchem en de letselschadespecialisten zijn erkend Letselschade Advocaat (LSA), lid van het Nationaal Keurmerk Letselschade, lid van het NIVRE (Nederlands Instituut van Registerexperts Personenschade) en NIS (Nederlands Instituut van Schaderegelaars). Onze letselspecialisten en letseladvocaten voldoen aan de hoogste eisen als het gaat op kennis, kwaliteit en ervaring.

Voor betrouwbaar en gedegen rechtsbijstand bij het claimen van een schadevergoeding, adviseren wij om in zee te gaan met een erkend letselschadespecialist of letselschade advocaat.

Hoe stel ik iemand aansprakelijk?

Grofweg kunt u in twee situaties een schadeclaim instellen. Ten eerste als u zelf verzekerd bent tegen schade en ten tweede als een ander aansprakelijk is voor het ongeval.

Wilt u weten waar u recht op hebt? Letselschade advocaat Doetinchem geeft tijdens het spreekuur een gratis oordeel over uw situatie en de haalbaarheid. Belangrijk is alle beschikbare bewijsmiddelen zoals uw schade-aanrijdingsformulier, het politierapport en uw verzekeringspolis mee te nemen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Wij kunnen de aansprakelijkheid beoordelen tijdens het spreekuur letselschade in Doetinchem. Bij een verkeersongeval en veel andere ongevallen is niet altijd direct duidelijk wat er gebeurde en wie aansprakelijk is. Soms zullen wij aanvullende informatie bij getuigen of Politie moeten inwinnen.

Schadeposten bij letselschade

Letselschade Advocaat Doetinchem helpt u met het bepalen en begroten van de schadeposten. Een schadevergoeding bestaat uit alle kosten die u heeft gemaakt door het ongeval, maar ook alle inkomsten die u misloopt hierdoor. Ook heeft u recht op smartengeld een vergoeding voor immateriële schade, zoals gederfde levensvreugde of pijn.

Schadeposten kunnen zijn:

 • medische kosten voor behandeling en medicijnen;
 • beschadigde kleding en zaken;
 • gemist inkomen / loonderving;
 • studiekosten door studievertraging;
  huishoudelijke hulp;
 • tuinhulp;
 • smartengeld.

Persoonlijk Advies

Voor al uw vragen over letselschade, aansprakelijk stellen, het eisen van een schadevergoeding en recht op smartengeld kunt u contact opnemen. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Ook de hulp van een letselschade advocaat is meestal gratis. Bespreek uw mogelijkheden. Bel naar 0800-4455000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaand contactformulier in.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Hier vindt u ons in Doetinchem

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.P.H. van Maanen Winters
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief