Whiplash Arnhem

Whiplash opgelopen in Arnhem na een ongeval…en nu? Als u door toedoen van een ander whiplash heeft opgelopen, kan het zijn dat er recht bestaat op een letselschade vergoeding. Het whiplashletsel hoeft niet blijvend te zijn. Ook kortdurend whiplashletsel kan al tot behoorlijke hinder en schade lijden.

Een ongeval zit in een klein hoekje! Als ontstaans oorzaak bij whiplash letsel wordt meestal gedacht aan verkeersongevallen. Whiplash kan echter op meerdere manieren ontstaan waarbij de zogenaamde slingerbeweging van het hoofd de whiplashklachten veroorzaakt.

Natuurlijk zal allereerst aansprakelijkheid moeten blijken. Daarna zult u moeten aantonen dat het whiplashletsel voortkomt uit het ongeval en tot welke beperkingen en schade dat leidt. Een ingewikkeld proces!

Geen rechtsbijstandverzekering?

Ook als u géén rechtsbijstandsverzekering heeft gesloten kunnen wij u vaak kosteloos bijstaan. Bent u wel verzekerd, ook dan helpen wij u graag.

Kosten advocaat of letselschadespecialist?

De procedure rondom whiplash is erg ingewikkeld. Om deze reden is uw recht op deskundige bijstand in de wet opgenomen. U heeft recht op deskundige bijstand! Onze hulp kost u dus niets!

Gratis advies bij een whiplash in Arnhem!

In alle gevallen is het zinvol om te bekijken welke uw rechten en plichten zijn. Dit doen wij gratis en vrijblijvend! Als u in Arnhem whiplash oploopt, is een vrijblijvend gesprek met onze letselschade advocaten een goede eerste stap naar een rechtvaardigde schadevergoeding.

Laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op. Ook kunt u bellen met (026) 442 39 13 in Arnhem.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.P.H. van Maanen Winters
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief