Smartengeld whiplash

Smartengeld na een whiplash eisen is niet meer dan logisch. Wanneer iemand anders aansprakelijk is voor de schade die u ondervindt, is het goed te begrijpen dat u deze schade vergoed wilt zien.

Een whiplash schadevergoeding eisen is echter een taak die het best aan kenners overgelaten wordt. Om die reden is het aan te raden om met HIJINK Advocaten in zee te gaan. Als belangenbehartiger in vele zaken hebben wij de nodige ervaring opgedaan.

Een advocaat inschakelen voor smartengeld na een whiplash

Smartengeld vanwege een whiplash eisen kan in allerlei situaties voorkomen. Dit komt doordat letsel op veel verschillende manieren ontstaat. De schadevergoeding voor de whiplash moet dus ook passend zijn bij de schade die u ondervonden heeft. Om hiervoor te zorgen is het van belang de juiste advocaat voor u aan de slag te laten gaan.

smartengeld whiplash, smartengeld bij whiplash, hoogte smartengeld na whiplash, hoeveel smartengeld na whiplash, hoeveel smartenmgeld bij whiplash, smartengeld whiplashletsel, smartengeld whiplashtrauma, smartengeld whiplashsyndroom

Jarenlange ervaring met verschillende schadevergoedingen

HIJINK Advocaten is de perfecte partij om u bij te staan. Naast dat we verschillende zaken omtrent een schadevergoeding na een whiplash op ons hebben genomen, staan we u ook bij na bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of shock. Persoonlijke schade verdient immers een persoonlijke aanpak.

Hoogte smartengeld whiplash

Voor de hoogte van het smartengeld bij whiplash moet u denken aan een bedrag tussen de € 700,– en € 50.000,–. Voor het berekenen van smartengeld wordt gekeken naar de smartengeld toekenning door rechters bij soortgelijk letsel. De ernst van het letsel, de blijvende gevolgen van het letsel en de persoonlijke omstandigheden van het slachtoffer, waaronder de leeftijd, zijn van belang.

Smartengeld whiplash voorbeelden

Hieronder vindt u smartengeld voorbeelden toegekend voor whiplash letsel. De genoemde voorbeeld bedragen bestaan volledig uit smartengeld. De letselschadevergoeding bestaat daarnaast uit vergoeding van alle schade en kosten. Letsel en schade zijn altijd hoogst persoonlijk. De genoemde bedragen en omschreven zaken dienen slechts als voorbeeld. Voor een voorbeeld van uw eigen recht op smartengeld na een whiplash kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen om uw letsel te bespreken.

Smartengeld whiplash aanrijding stilstaande auto

Een man wordt in zijn auto van achter aangereden terwijl hij voor een stoplicht staat te wachten. Als gevolg van de kop-staartbotsing heeft hij last van hoofdpijn, nekpijn en concentratieproblemen. De man kan zijn werk als beveiliger enkele maanden niet uitvoeren. Door het letsel moet de man enkele maanden een halskraag dragen. Een medisch deskundige stelt vast dat er sprake is van een zeer mild post-whiplash-syndroom. Er zijn geen blijvende beperkingen. De man krijgt een smartengeldvergoeding van € 2.565,– voor zijn whiplash letsel.

Smartengeld whiplash verkeersongeval

Een 37 jarige man loopt een whiplash op bij een verkeersongeval. De carrière van de man is stukgelopen door het letsel. Ook op het privé leven heeft het letsel grote invloed. Het uitoefenen van zijn hobby’s is niet meer mogelijk. Naast de lichamelijke klachten ervaart de man psychische klachten. De arbeidsongeschiktheid is 50%. De man krijgt € 18.261,–smartengeld voor zijn whiplash letsel.

Smartengeld whiplash achter aanrijding

Een man wordt in zijn auto van achteren aangereden. 2 jaar eerder was de man betrokken bij een zelfde soort aanrijding. Bij het eerste ongeval ontstond whiplash letsel. Door de tweede aanrijding verergert het letsel. De man raakt 100% arbeidsongeschikt. De man kan niet meer sporten. Ook ontstaan er grote problemen in de relationele sfeer. Een normaal liefdesleven is uitgesloten. Daarnaast heeft de man last van geheugen- en concentratieproblemen. De man krijgt € 45.803,– smartengeld voor het whiplash letsel.

Plan een persoonlijk gesprek in op een van onze kantoren

Wij maken graag een precieze inschatting van uw situatie. Dit doen wij door u bij ons op kantoor in Nijmegen of Arnhem uit te nodigen. U plant deze afspraak met een van onze advocaten in door te bellen naar 0800 – 44 55 000. Ondersteunen wij u binnenkort ook op het gebied van smartengeld voor uw whiplash?

Relevante informatie

Top 10 letselschade advocaten | Whiplash letselschade | Letseladvocaat

Neem contact op

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres
   

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief