HIJINK Advocaten beschikt over bijna 20 advocaten, juristen en adviseurs op de hoofdrechtsgebieden letselschade, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Iedere advocaat, jurist en juridisch adviseur is gespecialiseerd op een van deze rechtsgebieden en heeft vervolgens deskundigheid ontwikkeld op een afgeleide van dat rechtsgebied. Hierbij te denken aan incasso, contracten, huurrecht, aansprakelijkheid verkeer en werkgevers.
De nauwe samenwerking tussen advocaten en juristen is uniek en maakt dat wij in de onderhandeling én procedures moeiteloos intern kunnen schakelen.

De specialistische en hoogwaardige dienstverlening van ons advocatenkantoor is bekroond door lidmaatschappen van het Register Letselschade, Orde van Advocaten, Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten en het NIVRE. Beroepsorganisaties die allen staan voor kwaliteit en integriteit. De klanten die u voorgingen zullen dit bevestigen.

Onze advocaten, juristen en adviseurs

Onze advocaten, juristen en adviseurs bieden u juridisch advies en ondersteuning. Wij lopen voorop in ontwikkeling en het vinden van oplossingen in het voordeel van onze klanten. U vindt in ons een sparringspartner maar ook een gedreven professional die strijdt voor uw juridische belangen. Wij doen dit steeds in strategisch overleg met de klant. Wij zijn trotst op onze klanten, maar zij andersom ook op ons, getuige onze onafhankelijke klantbeoordelingen via Trustpilot.

Samenwerking

Omdat een juridisch vraagstuk zich niet altijd laat vangen binnen één rechtsgebied wordt binnen ons kantoor nauw samengewerkt. Zeker de vakgebieden ondernemingsrecht en arbeidsrecht komen veelvuldig in combinatie voor. Datzelfde geldt voor ontslagrecht bij letselschadezaken. Het is dan belangrijk dat juridische kwesties onderling worden afgestemd om het beste resultaat te bereiken.

Ook werken wij samen met andere advocatenkantoren (in binnen en buitenland) en kunnen zo nodig doorverwijzen als wij de benodigde kennis niet in huis hebben.

Juridisch advies?

Wilt u juridische advies bel 0800-4455000 of laat onderstaand uw gegevens achter. Op werkdagen proberen wij u binnen 15 minuten te bellen. Het eerste juridisch advies is vrijblijvend en zonder kosten.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres