Mensen

Juristen en schaderegelaars

HIJINK Advocaten beschikt over bijna 20 advocaten, juristen en schaderegelaars op de hoofdrechtsgebieden letselschade, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Iedere advocaat, jurist en schaderegelaar is gespecialiseerd op een van deze hoofdrechtsgebieden en heeft vervolgens deskundigheid ontwikkeld op een afgeleide van dat rechtsgebied. Hierbij te denken aan schaderegeling bij letselschade, verkeersaansprakelijkheid, schade bij zelfstandig ondernemers, incasso, huurrecht, werkgeversaansprakelijkheid en ontslagrecht.

Zowel de advocaten, juristen als schaderegelaar zijn uiterst gespecialiseerd en behandelen de dossiers zelfstandig. In letselschadedossiers wordt het zogenaamde ‘vier ogenbeleid’ toegepast, er kijkt altijd een gespecialiseerd advocaat mee vanwege de procedurele aspecten. Maar ook zijn er op deze manier altijd twee specialisten op de hoogte kunnen uw belangen ook bij afwezigheid van de hoofdbehandelaar gewoon worden voortgezet.

Afhankelijk van het financieel belang en de bevoegdheid van de rechter kan een procedure worden gevoerd door een advocaat of een jurist.
De nauwe samenwerking tussen advocaten, juristen en schaderegelaars is uniek en maakt dat wij in de onderhandeling én procedures moeiteloos intern kunnen schakelen.

De specialistische en hoogwaardige dienstverlening van ons advocatenkantoor is bekroond door lidmaatschappen van het Nationaal Keurmerk Letselschade, Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), Orde van Advocaten, Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten, NIVRE en het NIS. Beroepsorganisaties die allen staan voor kwaliteit en integriteit. De klanten die u voorgingen zullen dit bevestigen.

Onze advocaten, juristen en schaderegelaars

Onze advocaten, juristen en adviseurs bieden u juridisch advies en ondersteuning. Wij lopen voorop in ontwikkeling en het vinden van oplossingen in het voordeel van onze klanten. U vindt in ons een sparringspartner maar ook een gedreven professional die strijdt voor uw juridische belangen. Wij doen dit steeds in strategisch overleg met de klant. Wij zijn trotst op onze klanten, maar zij andersom ook op ons, getuige onze onafhankelijke klantbeoordelingen via Trustpilot.

Samenwerking

Omdat een juridisch vraagstuk zich niet altijd laat vangen binnen één rechtsgebied wordt binnen ons kantoor nauw samengewerkt. Zeker de vakgebieden ondernemingsrecht en arbeidsrecht komen veelvuldig in combinatie voor. Datzelfde geldt voor ontslagrecht bij letselschadezaken. In een letselschade of overlijdensschadezaak werken een schaderegelaar en een advocaat altijd samen. In iedere letselschadezaak of overlijdensschadezaak, kijkt een advocaat mee en vindt veelvuldig overleg plaats. Het is dan belangrijk dat juridische kwesties onderling worden afgestemd om het beste resultaat te bereiken.

Ook werken wij samen met andere advocatenkantoren (in binnen en buitenland) en kunnen zo nodig doorverwijzen als wij de benodigde kennis niet in huis hebben.

Juridisch advies?

Wilt u juridische advies bel 0800-4455000 of laat onderstaand uw gegevens achter. Op werkdagen proberen wij u binnen 15 minuten te bellen. Het eerste juridisch advies is vrijblijvend en zonder kosten.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres Toelichting

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.P.H. van Maanen Winters
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen
  C. Nieuwenhuis
  L.H.C. te Braake – Wolters
  M.A.H.J. van de Pol
  mr. D.W. Geurink

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief