Letselschadebureau

Om de juiste hulp te krijgen bij letsel komt een ervaren letselschadebureau goed van pas. Letselschadebureau HIJINK Advocaten handelt al meer dan 25 jaar schade af namens slachtoffers met letselschade.


HIJINK Advocaten is al meer dan 25 jaar een toonaangevend letselschadebureau. Hijink beschikt over specialistische kennis van allerlei soorten letsel en alle mogelijke oorzaken van letselschade. Neem contact op als u uw schade kosteloos wilt laten afhandelen door ervaren schadebehandelaars. Als u een goed letselschadebureau zoekt, kijken we graag samen met u hoe u een rechtvaardige schadevergoeding krijgt.

Letselschade bureau, letselschadebureau
Hijink Advocaten is een toonaangevend letselschade bureau

Letselschadebureau voor alle soorten letsel

Bij ons letselschadebureau zijn de advocaten bedreven in het verhalen van de schade van allerlei soorten letsel en allerlei oorzaken van letselschade. Bijvoorbeeld letselschade na een verkeersongeval of een arbeidsongeval. Wat voor letsel is er in uw situatie van toepassing en hoe is uw letsel ontstaan? Laat het weten tijdens een persoonlijk gesprek. Onze medewerkers helpen u direct verder.

Wat doet een letselschadebureau

Tijdens een eerste gesprek brengen wij uw situatie goed in kaart. De persoonlijke gevolgen van het letsel zijn namelijk het uitgangspunt bij de afhandeling. Vervolgens stellen wij uw tegenpartij namens u aansprakelijk en verhalen wij uw schade. De bijstand van een letselschadebureau is meestal gratis, omdat de tegenpartij ook uw juridische kosten betaalt. Wij sturen onze factuur rechtstreeks naar uw tegenpartij. U betaalt daarom ook geen voorschot.

Plan een afspraak

Aan de hand van de kennis die wij door de jaren heen hebben opgebouwd maken wij een goede inschatting van de aansprakelijkheid en haalbaarheid van uw schadeclaim. Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken. Bel naar 0800 44 55 000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaand contactformulier in voor een teugbelverzoek.

Neem contact op

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Relevante informatie

  Smartengeld | Letselschadevergoeding | Letselschade bedragen

   

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief