Letselschade

Letselschade is schade die ontstaat als u lichamelijk en/of geestelijk gewond raakt. Heeft u letselschade? Laat uw letselschade gratis claimen door onze letselschade advocaten en juristen. Juridische bijstand bij een letselschadeclaim is kosteloos.

Letselschade is de schade die het gevolg is van gewond raken. Na een ongeval op het werk, in het verkeer of een hondenbeet krijgt u niet zomaar een schadevergoeding. Een rechtvaardige vergoeding voor uw schade moet u afdwingen. Gelukkig schakelt u bij letselschade gratis de hulp in van een specialist om uw schade voor u te regelen.

 • Laat uw letselschade gratis afhandelen door een specialist;
 • Lid van het Nationaal Keurmerk Letselschade;
 • Gratis advies over uw rechten en mogelijkheden;
 • Claim moeiteloos de schadevergoeding waar u recht op heeft.
letselschade

Gratis juridische hulp bij letselschade

Als u letselschade oploopt door toedoen van een ander heeft u recht op een schadevergoeding. Daarvoor moet de aansprakelijkheid van de tegenpartij worden vastgesteld. Hoe de aansprakelijkheid wordt vastgesteld, is afhankelijk van de oorzaak van de schade. De eisende partij moet in beginsel aantonen dat de aansprakelijke partij de schade veroorzaakte.

De aansprakelijke partij betaalt uw schade en uw juridische kosten. Het vergoeden van de kosten van uw schadeclaim is een wettelijke plicht. Daarom is de hulp van een letselschade advocaat meestal helemaal gratis.

Letselschade claimen is vaak frustrerend en kost veel tijd. Zonder ervaring en kennis krijgt u meestal niet de hoogst haalbare letselschadevergoeding en smartengeld. Een gratis belangenbehartiger zorgt dat alles naar uw tevredenheid wordt afgehandeld.

Mijn letselschade

Wat is letselschade?

Letselschade is schade die ontstaat door lichamelijke verwonding en psychische klachten. Bijvoorbeeld door een aanrijding, bedrijfsongeval, medische fout of hondenbeet. In veel gevallen kunt u een ander vragen deze schade te vergoeden. De schade bestaat uit een optelsom van alle kosten en misgelopen inkomsten die het gevolg zijn van het ongeval.

Gratis advies bij letselschade

U kunt uw letselschade altijd gratis bespreken met onze specialisten. Zo weet u direct wat uw rechten en mogelijkheden zijn. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat vinden onze cliënten van onze hulp bij letselschade?

Mw. W. de Waard:

Mijn zaak dreigde door toedoen van verzekeraar steeds weer vast te lopen. Dankzij de deskundigheid en inzet van HIJINK Advocaten werd een goede afwikkeling bereikt.

Wubbo Kor:

Niet verwacht , maar mij uitstekend bevallen
Mijn ervaring met hijnk advocaten is mij zeer goed bevallen.
Ze hebben mij zeer goed geholpen met het ongeval wat mij is overkomen.
Dus van mij uit , een dikke pluim van mijn kant.

AA:

Uitstekend juridisch advies over bedrijfsaansprakelijkheid!

dhr. Jos Pluijmaekers:

In 2002 liep mijn 2- jarige dochter, Sarah, ernstig hersenletsel op door een auto-ongeval met als gevolg dat ze de rest van haar leven afhankelijk van begeleiding zal zijn. Het waren en zijn moeilijke tijden met als lichtpunt dat mijn en Sarah’s financiële belangen behartigt worden door Oscar Hijink en zijn team van Hijink Letselschade Advocaten. De warme menselijke benadering,de zorgvuldigheid en deskundigheid, de steun en betrokkenheid met ons gezin, het heeft er allemaal aan bij gedragen dat wij financieel niet kopje onder zijn gegaan en dat Sarah voor de rest van haar leven financieel geen zorgen heeft. Dit draagt er mede aan bij dat zij ondanks haar blijvende beperkingen een goed toekomstperspectief heeft.

Bekijk alle reviews op trustpilot

Thuisbezoek

Bij letsel is het altijd mogelijk om een afspraak bij u thuis te maken. Onze medewerkers bezoeken u door het hele land. Een thuisbezoek geeft onze specialisten bovendien direct inzicht in uw persoonlijke situatie en is belangrijk om al uw schade goed in beeld te brengen.

5 tips

Wat kunt u doen als u letselschade oploopt:

 1. Zoek medische hulp. Hiermee legt u vast welke verwondingen en klachten u opliep. Een verslag van uw medische behandeling is onmisbaar bewijs bij een schadeclaim.
 2. Leg bewijs vast. Als eisende partij met letselschade moet u de aansprakelijkheid voor het ongeval aantonen. Ook moet u aantonen welk letsel u opliep en dat dit komt door het ongeval. Leg bewijs zo snel mogelijk na het ongeval vast.
 3. Schakel juridische hulp in. Het regelen van schade kent veel valkuilen. Doe daarom altijd een beroep op juridische bijstand. Zorg er voor dat uw behandelaar lid is van de Vereniging van Letselschade Advocaten, het NIVRE en/of het Nationaal Keurmerk Letselschade.
 4. Onderteken nooit zomaar een overeenkomst. Voordat u een overeenkomst tekent met de aansprakelijke partij, is het verstandig de overeenkomst inhoudelijk te laten controleren.
 5. Wacht niet te lang. Het is belangrijk bij letselschaderegeling direct te kunnen vertrouwen op een deskundige belangenbehartiger.

Contact

Bel naar 0800 – 44 55 000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaande contactformulier in.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief