Letselschade

Letselschade Advocaat

Overstappen van letselschade advocaat

U kunt kosteloos overstappen naar een andere letselschade advocaat. Bijvoorbeeld als u niet tevreden bent over uw huidige letselschade advocaat of jurist.

Veranderen van letselschade advocaat is eenvoudig en gratis. Als u wilt wisselen van belangenbehartiger dan zoekt u een nieuwe. Uw nieuwe letselschade advocaat vraagt vervolgens uw dossier op en geeft bij de betrokken partijen aan dat u een nieuwe letselschade advocaat heeft. Bent u ontevreden over uw letselschade advocaat dan is overstappen misschien een goed idee.

Overstappen van letselschade advocaat, wisselen van letselschade advocaat, veranderen van letselschade advocaat, overstappen naar nieuwe letselschade advocaat, andere letselschade advocaat

Hoe werkt overstappen naar een andere letselschade advocaat?

Het overnemen van uw letselschadedossier is eenvoudig. Als u overstapt, vragen wij uw dossier op bij uw huidige belangenbehartiger. Daarnaast geven wij bij de tegenpartij aan dat wij uw dossier overnemen. Het overstappen naar een nieuwe letselschade advocaat is dus eenvoudig en moeiteloos. U hoeft alleen een nieuwe letselschade advocaat te benaderen en aan te geven dat u wilt wisselen van advocaat.

Overstapkosten

Letselschade claimen is meestal gratis. Ook het overstappen naar een nieuwe belangenbehartiger is kosteloos. Als de aansprakelijkheid is vastgesteld, betaalt de tegenpartij uw advocaatkosten. Ook eventuele overstapkosten komen voor vergoeding in aanmerking. Het belangrijkste is dat eventuele kosten altijd duidelijk met u worden besproken.

Waarom veranderen van letselschade advocaat?

Veel gehoorde redenen om over te stappen naar een andere belangenbehartiger zijn bijvoorbeeld slechte communicatie, slechte bereikbaarheid van een letselschade advocaat, laat of niet reageren op e-mails, niet teruggebeld worden, een verschil van mening of de trage afhandeling van een schadeclaim.

Overstappen van letselschade advocaat

Wilt u overstappen naar een ander letselschadebureau?

Wisselen van letselschade advocaat is eenvoudig en gratis. Neem contact op. Bel naar 0800-4455000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief