Letselschade

Letselschade Advocaat

Een letselschade advocaat is een juridisch specialist bij uitstek als het gaat om het claimen van letselschade na een ongeval. De wet bepaalt dat de aansprakelijke partij bij letselschade ook de kosten van de schadeclaim betaalt. Daarom schakelt u bij letselschade meestal kosteloos een advocaat in.

Een letselschade advocaat onderhandelt, adviseert en procedeert over schade die ontstaat door lichamelijke (en geestelijke) verwonding. De wet bepaalt dat de aansprakelijke partij ook de kosten van een schadeclaim betaalt. Daarom maakt u kosteloos gebruik van de diensten van een letselschade advocaat.

Als u letsel oploopt bij een ongeval heeft u meestal recht op een letselschadevergoeding en smartengeld. Een gespecialiseerde letselschade advocaat helpt u op elke mogelijke wijze om uw schade te claimen en de gevolgen van uw letsel naar tevredenheid af te handelen.

Waarom een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat is een specialist op het gebied van onderhandelen en procederen over schade. Een schadevergoeding krijgen voor letselschade is niet altijd makkelijk. Met juridische bijstand haalt u meer uit de onderhandelingen met een tegenpartij of verzekeraar. Bovendien weet een specialist waar u recht op hebt. Als onderhandelen niet tot het gewenste resultaat leidt, kan een advocaat namens u procederen bij de rechtbank.

Kosten van een letselschade advocaat

De kosten van een letselschade advocaat betaalt de aansprakelijke tegenpartij. Dit geldt voor de kosten van bijstand bij onderhandelingen. In 97% van de zaken komt het niet tot een procedure bij de rechter. Het laten afhandelen van uw schade is daarom meestal kosteloos.

Kosten voor een procedure betalen partijen in eerste instantie zelf. Een rechter kan in het vonnis bepalen dat een (verliezende) partij de kosten van de tegenpartij betaalt.

Waarom een advocaat van HIJINK

Wij werken met een unieke combinatie van letselschade advocaten, -juristen, arbeidsdeskundigen, mediators en een medisch adviseur. Hierdoor krijgt u de best mogelijke begeleiding. U ontvangt in het gehele traject specialistische bijstand en advies. Bijvoorbeeld bij het vaststellen van uw schade, het verzamelen van bewijsmateriaal, onderhandelen met de tegenpartij of bij medische zaken. U kunt uiteraard ook in de rechtbank op onze hulp rekenen.

letselschade advocaat, letsel schade advocaat, letsel schadeadvocaat, letselschadeadvocaat
letselschade advocaat, Nivre kwaliteitsgarantie logo

NIVRE | LSA

Maak een afspraak

Neem contact op met onze letselschade advocaten. Bel 0800 – 44 55 000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of gebruik onderstaand contactformulier.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief