Een letselschade advocaat is een juridisch specialist bij uitstek als het gaat om het claimen van letselschade na een ongeval.

Als u letsel oploopt bij een ongeval heeft u meestal recht op een letselschadevergoeding. Bijvoorbeeld een schadevergoeding van een aansprakelijke verzekeraar of veroorzaker. Daarnaast heeft u mogelijk recht op smartengeld.

Ook een schadevergoeding van een eigen verzekering is mogelijk. Veel mensen met letsel sloten –zonder het te weten- zelf een verzekering af die de letselschade dekt. Een letselschade advocaat onderhandelt, adviseert en procedeert over schadevergoedingen bij letsel.

Direct advies van een letselschade advocaat

Wilt u meer weten over uw eigen situatie? Een eerste telefoongesprek of afspraak is voor u altijd vrijblijvend en zonder kosten. Is ons kantoor bezoeken niet mogelijk? Dan bezoek wij u thuis. Wij werken bovendien landelijk. Neem contact op om direct meer informatie te krijgen over uw letselschadezaak.

Waarom een letselschade advocaat?

Een schadevergoeding krijgen voor letselschade is niet altijd makkelijk. Met juridische bijstand haalt u meer uit onderhandelingen met een aansprakelijke partij of verzekeringsmaatschappij. En als onderhandeling niet tot het gewenste resultaat leiden kan een advocaat u bijstaan in een procedure bij de rechter. Een letselschade advocaat is een specialist op het gebied van onderhandelen en procederen over een letselschadevergoeding.

letselschade advocaat, Logo Letselschade Advocaat

Kosten van een letselschade advocaat

De redelijke kosten van een letselschade advocaat betaalt de aansprakelijke verzekeraar of tegenpartij. Dit geldt ook voor de kosten van bijstand van een advocaat bij onderhandelingen. De kosten van een procedure betalen de partijen in eerste instantie zelf. Maar een rechter kan in het vonnis bepalen dat een (verliezende) partij de advocaatkosten vergoedt.

Gelukkig komt het in 97% van de zaken niet tot een procedure bij de rechter. Daarom is de rechtshulp van een letselschade advocaat in veel gevallen ‘gratis’ voor een slachtoffer met letsel. Uiteraard ontvangt u altijd uitgebreide voorlichting voordat kosten worden gemaakt.

Waarom HIJINK Letselschade advocaten

Ons kantoor en onze advocaten en juristen zijn lid van het Keurmerk Letselschade van de Letselschad Raad). Bovendien zijn zij óf letselschade advocaat (LSA) óf Registerexpert Personenschade (NIVRE). Daarnaast kunnen zij leunen op een ervaring van 15 jaar of langer met letselschade afhandeling.

Wij werken met een unieke combinatie van letselschade advocaten, arbeidsdeskundigen, mediators en medisch adviseurs. Hierdoor krijgt u de beste begeleiding. U ontvangt in het gehele traject specialistische bijstand en advies. Bijvoorbeeld bij het onderhandelen, of bij medische zaken. Maar denk ook aan arbeidsdeskundige begeleiding. U kunt uiteraard ook in de rechtbank op onze hulp rekenen.

De kwaliteit, integriteit en kunde van onze specialisten wordt bovendien gewaarborgd door lidmaatschap van de LSA, het NIVRE en de Orde van Advocaten. .

letselschade advocaat, Nivre kwaliteitsgarantie logo

Maak een afspraak

Wij staan u graag bij. De kosten voor onze juridische hulp kunnen wij verhalen op de aansprakelijke partij. Voor u is onze buitengerechtelijke hulp gratis. Neem contact op met onze letselschade advocaten. Bel 0800-4455000. Stuur een e-mail. Of gebruik onderstaand contactformulier.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres