Letselschade

Letselschade Advocaat

Een letselschade advocaat is een juridisch specialist bij uitstek als het gaat om het claimen van letselschade na een ongeval.

Een letselschade advocaat onderhandelt, adviseert en procedeert over schadevergoedingen bij letsel.

Als u letsel oploopt bij een ongeval heeft u meestal recht op een letselschadevergoeding. Bijvoorbeeld een schadevergoeding van een aansprakelijke verzekeraar of veroorzaker. Daarnaast heeft u mogelijk recht op smartengeld. Ook een schadevergoeding van een eigen verzekering is mogelijk. Veel mensen met letsel sloten –zonder het te weten- zelf een verzekering af die de schade dekt. Een gespecialiseerde letselschade advocaat helpt u op elke mogelijke wijze om uw schade te claimen.

Direct advies van een letselschade advocaat

Wilt u meer weten over uw eigen situatie? Een eerste telefoongesprek of afspraak is voor u altijd zonder kosten. Is ons kantoor bezoeken voor u niet mogelijk? Dan bezoeken wij u thuis. Wij werken landelijk. Neem contact op om direct meer informatie te krijgen over uw schade.

Waarom een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat is een specialist op het gebied van onderhandelen en procederen over een schade. Een schadevergoeding krijgen voor letselschade is niet altijd makkelijk. Met juridische bijstand haalt u meer uit de onderhandelingen met een tegenpartij of verzekeraar. Als onderhandelen niet tot het gewenste resultaat leidt, mag een advocaat namens u procederen bij de rechtbank.

Kosten van een letselschade advocaat

De redelijke kosten van een letselschade advocaat betaalt de aansprakelijke tegenpartij. Dit geldt ook voor de kosten van bijstand bij onderhandelingen. Kosten voor een procedure betalen partijen in eerste instantie zelf. Een rechter kan in het vonnis bepalen dat een (verliezende) partij de kosten van de tegenpartij betaalt.

Gelukkig komt het in 97% van de zaken niet tot een procedure bij de rechter. Daarom is de hulp van een letselschade advocaat in veel gevallen gratis.

Waarom een advocaat van HIJINK

Een letselschade advocaat van HIJINK is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de LSA en lid van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Onze juristen zijn NIVRE register-expert personenschade. Ook zij zijn lid van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Tenslotte hebben wij een eigen arbeidsdeskundige en medisch adviseur.

letselschade advocaat, letsel schade advocaat, letsel schadeadvocaat, letselschadeadvocaat

Wij werken met een unieke combinatie van letselschade advocatem, -juristen, arbeidsdeskundigen, mediators en een medisch adviseur. Hierdoor krijgt u de best mogelijke begeleiding. U ontvangt in het gehele traject specialistische bijstand en advies. Bijvoorbeeld bij het vaststellen van uw schade, verzamelen van bewijsmateriaal, onderhandelen met de tegenpartij of bij medische zaken. U kunt uiteraard ook in de rechtbank op onze hulp rekenen.

letselschade advocaat, Nivre kwaliteitsgarantie logo

NIVRE | LSA

Maak een afspraak

Wij staan u graag bij. De kosten voor onze juridische hulp verhalen wij op de aansprakelijke partij. Voor u is onze hulp daarom gratis. Neem contact op met onze letselschade advocaten. Bel 0800-4455000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of gebruik onderstaand contactformulier. Op werkdagen proberen wij u binnen 15 minuten te bellen.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief