Een letselschade advocaat is een juridisch specialist bij uitstek als het gaat om het claimen van letselschade na een ongeval.

Als u letsel oploopt bij een ongeval heeft u meestal recht op een letselschadevergoeding. Bijvoorbeeld een schadevergoeding van een aansprakelijke verzekeraar of veroorzaker. Daarnaast heeft u mogelijk recht op smartengeld.

Ook een schadevergoeding van een eigen verzekering is mogelijk. Veel mensen met verwondingen sloten –zonder het te weten- zelf een verzekering af die de letselschade dekt. Een letselschade advocaat onderhandelt, adviseert en procedeert over schadevergoedingen bij letsel.

Direct advies van een letselschade advocaat

Wilt u meer weten over uw eigen situatie? Een eerste telefoongesprek of afspraak is voor u altijd vrijblijvend en zonder kosten. Is ons kantoor bezoeken niet mogelijk? Dan bezoek wij u thuis. Wij werken bovendien landelijk. Neem contact op om direct meer informatie te krijgen over uw letselschadezaak.

Waarom een letselschade advocaat?

Een schadevergoeding krijgen voor letselschade is niet altijd makkelijk. Met juridische bijstand haalt u meer uit de onderhandelingen met een aansprakelijke partij of verzekeringsmaatschappij. En als de onderhandeling niet tot het gewenste resultaat leidt, kan een advocaat u bijstaan in een procedure bij de rechter. Een letselschade advocaat is een specialist op het gebied van onderhandelen en procederen over een letselschadevergoeding.

Kosten van een letselschade advocaat

De redelijke kosten van een letselschade advocaat betaalt de aansprakelijke verzekeraar of tegenpartij. Dit geldt ook voor de kosten van bijstand van een advocaat bij onderhandelingen. De kosten van een procedure betalen de partijen in eerste instantie zelf. Maar een rechter kan in het vonnis bepalen dat een (verliezende) partij de advocaatkosten vergoedt.

Gelukkig komt het in 97% van de zaken niet tot een procedure bij de rechter. Daarom is de rechtshulp van een letselschade advocaat in veel gevallen ‘gratis’ voor een slachtoffer met letsel. Uiteraard ontvangt u altijd uitgebreide voorlichting voordat kosten worden gemaakt.

Waarom een letseladvocaat van HIJINK

Onze letselschade-advocaat is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de LSA en ook opgenomen in het Register Letselschade. De letselschadespecialisten zijn NIVRE register-expert personenschade. Ook zij zijn opgenomen in het Register Letselschade. Tenslotte hebben wij een eigen arbeidsdeskundige en medisch adviseur.

NIVRE | LSA

LSA Letselschade Advocaten

Wij werken met een unieke combinatie van een letselschade advocaat, letselschadespecialisten, arbeidsdeskundigen, mediator en een medisch adviseur. Hierdoor krijgt u de beste begeleiding. U ontvangt in het gehele traject specialistische bijstand en advies. Bijvoorbeeld bij het onderhandelen, of bij medische zaken. U kunt uiteraard ook in de rechtbank op onze hulp rekenen.

letselschade advocaat, Nivre kwaliteitsgarantie logo

Maak een afspraak

Wij staan u graag bij. De kosten voor onze juridische hulp kunnen wij verhalen op de aansprakelijke partij. Voor u is onze buitengerechtelijke hulp gratis. Neem contact op met onze letseladvocaat of letselschadespecialisten. Bel 0800-4455000 of gebruik onderstaand contactformulier. Op werkdagen proberen wij u binnen 15 minuten te bellen.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres