Letselschade advocaten inloopspreekuur Nijmegen

Wilt u wat weten over letselschade, smartengeld of whiplash? Heeft u zelf of een naaste een ongeval gehad en letselschade opgelopen? HIJINK Letselschade Advocaten houdt dagelijks gratis letselschade inloopspreekuur in Nijmegen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en komt nooit gelegen. Zeker als u letselschade heeft opgelopen door het ongeluk, kunt u met veel vragen komen te zitten. Het is vaak zo dat na een ongeval met verwondingen er veel moet worden geregeld. Hierbij te denken aan oppas voor de kinderen, uw werk, huishoudelijke taken en misschien ondersteuning voor in de tuin. Ook lopen de kosten vaak flink op. Het is goed om te weten dat er in een letselschadezaak voorschotten kunnen worden verstrekt ter dekking van de eerste kosten.

Reden genoeg om u goed te laten voorlichten tijdens een inloopspreekuur Letselschade. Bel voor Nijmegen (024) 388 66 80. Wij maken dan tijd voor u vrij, vrijblijvend en kosteloos.

Letselschade advocaten inloopspreekuur Nijmegen

Tijdens het letselschade inloopspreekuur in Nijmegen kunt u met al uw vragen over letselschade terecht. Twijfelt u er over of die ander wel aansprakelijk kunt stellen? Bent u ontevreden over hoe een zaak bij een andere belangenbehartiger loopt? Twijfel niet langer en kom langs. Spreekuur is altijd op afspraak, zodat er een letselschadeadvocaat of letselschadespecialist aanwezig is en voldoende tijd kan vrij maken. Wij nemen alle tijd om geheel vrijblijvend en zonder kosten te adviseren. Spreekuur Letselschade Advocaten Nijmegen Malden Iedere dag is het mogelijk om een afspraak in te plannen met een letselschade-advocaat in Nijmegen.

Het bezoekadres is Kerkenbos 10-21 Nijmegen. Bel voor het plannen van een afspraak; (024) 388 66 80. Natuurlijk kunt u op werkdagen ook gewoon bellen voor een vrijblijvend letseladvies!

Advies letselschade advocaat Nijmegen

Wilt u direct juridisch advies van een letselschade advocaat in Nijmegen, bel dan (024) 388 66 80. Als u onderstaand formulier invult nemen wij op werkdagen binnen 15 minuten contact met u op.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief