Iedere dag spreekuur letselschade Middelburg / Goes. Tijdens dit spreekuur beantwoorden wij al uw vragen over letselschade.

Spreekuur Letselschade Middelburg / Goes

Heeft u vragen over uw letselschade? Wilt u weten of u recht heeft op schadevergoeding of smartengeld? Heeft u behoefte aan ondersteuning en advies bij letsel of bent u ontevreden over hoe een zaak bij een andere letselschadespecialist verloopt? Twijfel niet langer en bel (0118) 62 53 28.

Onze letselschadespecialist Reint Rengers is werkzaam in de regio Middelburg en Goes. Reint Rengers is ruim 25 jaar werkzaam als letselschadespecialist in de schaderegeling. Hij begeleidt slachtoffers die letselschade hebben opgelopen in het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding. Ook onderhandelt hij met verzekeraars over de aansprakelijkheid, schadeposten, terugkeer naar de werkplek, voorzieningen, aanpassingen en andere zaken.

De heer Rengers is geregistreerd letselschadespecialist, NIVRE en lid van het Keurmerk Letselschade. Verder is hij een in het NIVRE register ingeschreven Arbeidsdeskundige.

Letselschade Middelburg Goes
Letselschade Middelburg Goes

Inschakelen letselschadespecialist

Als u letselschade heeft opgelopen is het altijd aan te bevelen een echte letselschadespecialist of letselschade advocaat in te schakelen. Deze letselschade-expert begeleidt u in het proces van herstel en schaderegeling. Soms best een ingewikkeld en langdurig proces. Bent u woonachtig in de regio Middelburg en Goes en heeft u letselschade opgelopen, bel dan eens -geheel vrijblijvend- met onze letselschadespecialist Reint Rengers. Hij bezoekt u graag thuis voor een intakegesprek.

Letselschadespecialist Reint Rengers, lid van het Register Letselschade, heeft een gespecialiseerde opleiding en jarenlange ervaring.

Kosten letselschadespecialist

In de wet is opgenomen dat de kosten van een letselschadespecialist moeten worden vergoed door de aansprakelijke partij. Het inschakelen van een letselschadespecialist kost u dus helemaal niets. Een reden te meer om gebruik te maken van ons spreekuur letselschade Middelburg en Goes.

Tijdens het letselschadespreekuur in Middelburg / Goes nemen we de tijd om u geheel vrijblijvend en zonder kosten te adviseren. Uiteraard nemens wij uw letselschadezaak ook graag in behandeling. U bent dan in het gehele traject verzekerd van ervaren en specialistische bijstand en advies door een letselschadespecialist. Bel (0118) 62 53 28 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres