Iedere dag spreekuur letselschade Middelburg / Goes. Tijdens dit spreekuur beantwoorden wij al uw vragen over letselschade.

Spreekuur Letselschade Middelburg / Goes

Heeft u vragen over uw letselschade? Wilt u weten of u recht heeft op schadevergoeding of smartengeld? Heeft u behoefte aan ondersteuning en advies bij letsel of bent u ontevreden over hoe een zaak bij een andere letselschadespecialist verloopt? Twijfel niet langer en bel (0118) 62 53 28.

 

Onze letselschadespecialist Reint Rengers is werkzaam in de regio Middelburg en Goes. De heer Rengers is ruim 25 jaar werkzaam als letselschadespecialist in de schaderegeling. Hij begeleidt slachtoffers die letselschade hebben opgelopen in het verhalen van een rechtvaardige schadevergoeding. Maar ook onderhandelt hij met verzekeraar over de aansprakelijkheid, schadeposten, terugkeer naar de werkplek, voorzieningen en aanpassingen.

De heer Rengers is geregistreerd letselschadespecialist NIVRE en lid van het Keurmerk Letselschade. Verder is hij NIVRE register Arbeidsdeskundige.

Letselschade Middelburg Goes
Letselschade Middelburg Goes

Inschakelen letselschadespecialist

Als u letselschade heeft opgelopen is het altijd aan te bevelen een echte letselschadespecialist of letselschade advocaat in te schakelen. Deze letselschade-expert begeleidt u in het proces van herstel en schaderegeling. Soms best een ingewikkeld en langdurig proces. Bent u woonachtig in de regio Middelburg en Goes en heeft u letselschade opgelopen, bel dan eens -geheel vrijblijvend- met onze letselschadespecialist Reint Rengers. Hij bezoekt u graag thuis voor een intakegesprek.

Een letselschadespecialist lid van het Register Letselschade heeft een gedegen opleiding en jarenlange ervaring.

Kosten letselschadespecialist

In de wet is opgenomen dat de kosten van een letselschadespecialist moeten worden vergoed door de aansprakelijke partij. Het inschakelen van een letselschadespecialist kost u dus helemaal niets. Een reden te meer om gebruik te maken van ons spreekuur letselschade Middelburg en Goes.

Tijdens het letselschadespreekuur in Middelburg / Goes nemen we de tijd om geheel vrijblijvend en zonder te adviseren. Als u besluit uw letselschadezaak bij ons in behandeling te geven dan kan dat natuurlijk ook. Bel (0118) 62 53 28 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres