Letselschade

Letselschade Middelburg Goes

Letselschade Middelburg Goes: Heeft u vragen over uw letselschade? Wilt u weten of u recht heeft op schadevergoeding of smartengeld? Heeft u behoefte aan ondersteuning en advies bij letsel of bent u ontevreden over hoe een zaak bij een andere letselschadespecialist verloopt?

Onze letselschade specialisten helpen u graag verder. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Twijfel niet langer en bel 0800 – 4455000.

Spreekuur Letselschade Middelburg / Goes

Iedere dag spreekuur letselschade Middelburg / Goes. Tijdens dit spreekuur beantwoorden wij al uw vragen over letselschade.

Onze letselschadespecialisten zijn werkzaam in de regio Middelburg en Goes. Zij begeleiden slachtoffers die letselschade hebben opgelopen in het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding. Ook onderhandelen zij met verzekeraars over de aansprakelijkheid, schadeposten, terugkeer naar de werkplek, voorzieningen, aanpassingen en andere zaken.

Inschakelen letselschadespecialist

Als u letselschade heeft opgelopen is het altijd aan te bevelen een echte letselschadespecialist of letselschade advocaat in te schakelen. Deze letselschade-expert begeleidt u in het proces van herstel en schaderegeling. Soms best een ingewikkeld en langdurig proces. Bent u woonachtig in de regio Middelburg en Goes en heeft u letselschade opgelopen, bel dan eens -geheel vrijblijvend- met onze letselschadespecialisten.

Kosten letselschadespecialist

In de wet is opgenomen dat de kosten van een letselschadespecialist moeten worden vergoed door de aansprakelijke partij. Het inschakelen van een letselschadespecialist kost u dus helemaal niets. Een reden te meer om gebruik te maken van ons spreekuur letselschade Middelburg en Goes.

Tijdens het letselschadespreekuur in Middelburg / Goes nemen we de tijd om u geheel vrijblijvend en zonder kosten te adviseren. Uiteraard nemens wij uw letselschadezaak ook graag in behandeling. U bent dan in het gehele traject verzekerd van ervaren en specialistische bijstand en advies door een letselschadespecialist. Bel 0800 – 44 55 000 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.P.H. van Maanen Winters
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief