Letselschade

Letselschade kantoor

Zoekt u een deskundig letselschade kantoor? HIJINK Advocaten is een kantoor gespecialiseerd in letselschade. Dit betekent dat wij de expertise in huis hebben om uw letselschade naar tevredenheid af te handelen en voor u een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Vaak is er bij letselschade meer mogelijk dan u denkt. Helaas moet u uw rechten vaak afdwingen. Verzekeraars betalen liever geen schadevergoeding. Door een gespecialiseerd letselschade kantoor in te schakelen krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Letselschade kantoor, letselschadekantoor, letsel schade kantoor, letsel schadekantoor, kantoor letselscahde, letselscahdekantoren
Ons letselschade kantoor is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade

Wat doet een letselschade kantoor?

Een letselschade kantoor handelt schadeclaims af. Door een professionele partij in te schakelen voor uw schadeclaim bespaart u uwzelf veel werk. Onze werkwijze is altijd afhankelijk van de bijzonderheden van uw geval. Over het algemeen volgen wij de volgende stappen als u ons kantoor inschakelt:

 • Kennismaking: Uw persoonlijke situatie is altijd het uitgangspunt. Hoe woont u? Waar werkt u? Heeft u kinderen? Heeft u een hond? Wat zijn uw hobby’s? Deze persoonlijke informatie geeft direct inzicht in uw schade en maakt duidelijk welke zaken wij direct voor u moeten oppakken;
 • Inventarisatie: Voor een schadeclaim is bewijs nodig. Ook de hoogte van de schade moet worden vastgelegd en aangetoond;
 • Aansprakelijkstelling en onderhandeling: Een aansprakelijkstelling is de mededeling dat er recht bestaat op een schadevergoeding. Na de aansprakelijkstelling onderhandelen we met uw tegenpartij over de schadevergoeding. Stemt de aansprakelijke verzekeraar niet in met uw voorstel dan beoordelen we voor u of een rechtszaak haalbaar is;
 • Afhandeling/vast leggen van de gemaakte afspraken: Een letselschade zaak eindigt meestal met een overeenkomst. Het is belangrijk dat in de overeenkomst met alle factoren rekening wordt gehouden.

Wat kost een letselschade kantoor?

Bij letselschade betaalt de aansprakelijke partij ook de kosten die u maakt om uw schade te verhalen. Het inschakelen van een letselschade kantoor is daarom gratis. U betaalt ook geen voorschot. Bovendien worden betalingsafspraken altijd uitgebreid met u besproken en vastgelegd. Dit betekent dat u altijd duidelijkheid heeft over de kosten en nooit wordt verrast door een factuur.

Voordelen letselschade kantoor HIJINK

Onze klanten waarderen onze werkzaamheden met 4.8 van 5 sterren. Bovendien zijn wij een kantoor dat ook andere specialismes in huis heeft. Dit betekent bijvoorbeeld dat ook de expertise van een advocaat arbeidsrecht, onroerend-goedrecht of huurrecht voor u wordt ingezet.

Als letselschade advocatenkantoor zijn wij bovendien gebonden aan de regels en het toezicht van de Orde van Advocaten. Ons kantoor en haar medewerkers voldoen bovendien aan de eisen van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Bovendien zijn onze mensen echte specialisten. Zij zijn bijvoorbeeld LSA advocaat, NIVRE register expert of lid van de NIS.

Bespreek uw schade

Een letselschade kantoor inschakelen om uw schade te claimen, is altijd een goede eerste stap. Zo weet u zeker dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken. Bel naar 0800-4455000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaande contactformulier in.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief