Zoekt u een deskundig letselschade kantoor? HIJINK Advocaten is een advocaten kantoor dat zich heeft gespecialiseerd in letselschade. Dit betekent dat wij de expertise in huis hebben om uw letselschade naar tevredenheid af te handelen en voor u een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Vaak is er bij letselschade meer mogelijk dan u denkt. Helaas moet u uw rechten wel vaak afdwingen. Verzekeraars betalen liever geen schadevergoeding. Door een gespecialiseerd letselschade kantoor in te schakelen krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Leidraad afwikkeling beroepsziektezaken

Wat doet een letselschade kantoor?

Een letselschade kantoor handelt schadeclaims af. Door een professionele partij in te schakelen voor uw schadeclaim geeft u veel werk uit handen. Onze werkwijze is natuurlijk afhankelijk van de bijzonderheden van uw geval. Over het algemeen volgen wij de volgende stappen als u ons kantoor inschakelt:

  • Kennismaking: Uw persoonlijke situatie is altijd het uitgangspunt. Hoe woont u? Waar werkt u? Heeft u kinderen? Heeft u een hond? Wat zijn uw hobby’s? Deze persoonlijke informatie geeft direct inzicht in uw schade en maakt duidelijk welke zaken wij direct voor u moeten oppakken;
  • Inventarisatie: Voor een schadeclaim is bewijs nodig. Ook de hoogte van de schade moet worden vastgelegd en aangetoond;
  • Aansprakelijkstelling en onderhandeling: Een aansprakelijkstelling is een mededeling dat er recht bestaat op een schadevergoeding. Na de aansprakelijkstelling onderhandelen wij met uw tegenpartij over de schadevergoeding. Stemt de aansprakelijke verzekeraar niet in met uw voorstel dan kijken wij met u of een rechtszaak haalbaar is;
  • Afhandeling/vastleggen van de gemaakte afspraken: Een letselschade zaak eindigt meestal met een overeenkomst. Het is belangrijk dat in de overeenkomst met alle factoren rekening wordt gehouden.

Wat kost een letselschade kantoor?

Bij letselschade betaalt de aansprakelijke partij ook de kosten die u maakt om uw schade te verhalen. Het inschakelen van een gespecialiseerd letselschade kantoor is daarom in de meeste gevallen gratis. U betaalt ook geen voorschot. Bovendien worden betalingsafspraken altijd voor u vastgelegd. Dit betekent dat u altijd duidelijkheid heeft over de kosten en nooit wordt verrast met een factuur.

Voordelen letselschade kantoor HIJINK

Onze klanten waarderen onze werkzaamheden met 4.8 van de 5 sterren. Bovendien zijn wij een advocatenkantoor dat ook andere specialismes in huis heeft. Dit betekent bijvoorbeeld dat ook de expertise van een advocaat arbeidsrecht, onroerend-goedrecht of huurrecht voor u wordt ingezet. Als letselschade kantoor zijn wij ook gebonden aan de regels en het toezicht van de Orde van Advocaten. Ons kantoor en haar medewerkers voldoen bovendien aan de eisen van het Register Letselschade. Bovendien zijn onze mensen echte specialisten. Zij zijn bijvoorbeeld LSA advocaat, NIVRE register expert of lid van de NIS.

Bespreek uw schade

Een letselschade kantoor inschakelen om uw schade te claimen, is altijd een verstandige keus. Zo weet u zeker dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken. Bel naar 0800-4455000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaande contactformulier in.

    Uw naam
    Uw telefoonnummer
    Uw e-mailadres