Smartengeld beenletsel en voetletsel

Smartengeld beenletsel en voetletsel: Als je geconfronteerd wordt met beenletsel of voetletsel wordt iets vanzelfsprekends als lopen en staan opeens moeilijk. Ook een groot deel van onze vrijetijdsbesteding is afhankelijk van goed gebruik van onze benen en voeten. Been- en voetletsel is dan ook erg ingrijpend.

Houdt u er rekening mee dat smartengeld deeluitmaakt van de letselschadevergoeding. In de gegeven voorbeelden wordt het genoemde bedrag dus toegekend naast de vergoeding van materiële schade. Letselschade en smartengeld zijn persoonlijk. De genoemde bedragen geven dan ook slechts een indicatie.

Voor een gedetailleerd persoonlijk advies kunt u kosteloos en vrijblijvend contact opnemen met onze ervaren letselschade advocaten en specialisten.

Openstaand kelderluik

Een tegelzetter valt in een kelder nadat het kelderluik open is gezet door een loodgieter bij het afsluiten van de waterleiding. De man breekt zijn enkel en kneust een aantal ribben. Het hof Amsterdam kent een bedrag van € 570,– aan smartengeld toe.

smartengeld beenletsel voetletsel, gebroken been, gebroken voet, voetpijn, beenpijn smartegeld, smartegeld, schade letsel, knieletsel, letsel aan kni knieen letsel

Auto rijdt over voet

Een marktkoopvrouw wordt tijdens het opzetten van haar kraam aangereden. Een bestelbus rijdt over haar voet en tegen haar schouder. De voet is niet gebroken, maar er wordt wel gips omheen gedaan. De vrouw heeft lang last van pijn aan haar voet en schouder. Er wordt € 1.176,– aan smartengeld toegekend.

Voetletsel aanrijding door vrachtauto

Een 20 jarige man breekt zijn linker enkel en voet als hij op de fiets wordt aangereden door een vrachtauto. De fietser verblijft twee weken in een ziekenhuis. Daarna volgt loopgips en 12 weken fysiotherapie. De klachten zijn blijvend. Uiteindelijk is de man blijvend 15 % arbeidsongeschikt. De rechter kent € 11.740,– aan smartengeld toe.

Smartengeld beenletsel aanrijding motor

Een 33 jarige machinebediende wordt tijdens het motorrijden aangereden door een auto. Er ontstaan diverse facturen aan de rechterpols, knieschijf, enkel, kuitbeen, scheenbeen en een grote teen. Aanvankelijk is de man 80 tot 100% arbeidsongeschikt. Na herstel resteert 26 % functionele invaliditeit. Het gebruik van arm en been is blijvend beperkt. De rechtbank Arnhem kent € 19.068,– smartengeld toe.

Smartengeld voetletsel door bedrijfsongeval

De chauffeur van een vorkheftruck breekt bij een arbeidsongeval beide onderbenen. De genezing van de been fracturen verloopt problematisch. De blijvende invaliditeit is 20 %. Het smartengeld dat voor het beenletsel wordt toegekend is € 42.887,–.

Smartengeld beenletsel aangereden fietser

Een 36 jarige ambtenaar wordt op de fiets aangereden door een auto. Er is sprake van letsel op diverse plaatsen aan zijn lichaam. De man loopt diverse open fracturen op aan zijn rechterbeen. Aanvankelijk wordt zijn rechter onderbeen geamputeerd. Later wordt ook het bovenbeen geamputeerd. De rechtbank kent een bedrag van € 86.741,– aan smartengeld toe.

Vrijblijvend letselschade en smartengeld advies

Letselschade en smartengeld zijn hoogst persoonlijk. Met een persoonlijk advies of een vrijblijvend overleg weet u vaak direct waar u aan toe bent. Voor het plannen van een afspraak of het stellen van een vraag kunt u bellen naar 0800-4455000. Onze experts kunnen u verder helpen.

Relevant

Smartengeld|Smartengeld bij hoofdletsel|Letselschade door verkeersongevallen

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief