Letselschade Winterswijk

Letselschade Winterswijk: Letselschade is zeer ingrijpend. Na een ongeluk met letselschade komt er veel op u af. Het krijgen van een passende schadevergoeding gaat helaas niet vanzelf. Door het inschakelen van een belangenbehartiger kunt u zich richten op uw herstel. Onze letselschadespecialist bezoekt u thuis in Winterswijk.

Het claimen van letselschade wordt u vervolgens volledig uit handen genomen. Uiteraard treden wij op in goed overleg met u en wordt u vanaf de aansprakelijkstelling tot de eindregeling volledig geïnformeerd.

✓Letselschade claimen in Winterswijk
✓Keurmerk Letselschade
✓Sinds 1995 actief in de letselschadeafhandeling
✓Deskundig, betrouwbaar en snel

Heeft u bijstand nodig bij het claimen van letselschade in Winterswijk dan komen wij graag bij u thuis om uw aanspraak op letselschade te bespreken.

Bijstand bij letselschade in Winterswijk

Slachtoffers van een ongeval moeten zich allereerst richten op hun revalidatietraject. Voor slachtoffers geeft het inschakelen van een letselschade specialist de rust om zich volledig te richten op het revalidatietraject. Wij bezoeken u thuis in Winterswijk. U kunt uw letselschadetraject dus gewoon vanuit huis opstarten. Bovendien geeft een huisbezoek onze specialisten inzicht in voor u specifieke schadeposten.

letselschade winterswijk, letselschade advocaat winterswijk
Letselschade advocaat mr. Oscar Hijink

Letselschade Advocaat Winterswijk

Veel letselschadezaken eindigen door een overeenkomst tussen een verzekeraar en het slachtoffer. Het komt echter voor dat een letselschade vergoeding moet worden afgedwongen. Hijink heeft zelf letselschade advocaten in dienst. Deze advocaten voldoen aan de hoogste opleidingsvereisten. Veel letselschadebehandelaars moeten u doorverwijzen voor een procedure bij een rechter. De behandelaar heeft dus een belang om een regeling te sluiten met de verzekeraar. Door het inschakelen van een kantoor waar letstelschade advocaten bij zijn aangesloten voorkomt u dat uw belang ondergeschikt raakt aan het belang van uw letselschadebehandelaar. Voor een letselschade advocaat in Winterswijk bent u bij Hijink dus aan het juiste adres.

Letselschade Winterswijk: wat kunt u claimen?

Hijink Letselschade, uw letselschadespecialist in de regio Winterswijk, treedt al sinds 1995 op in geschillen met betrekking tot allerlei soorten letselschade. Voorname oorzaken van letselschade zijn verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten en letsel dat is toegebracht door een dier. Dit letsel kan lichamelijk zijn, maar ook geestelijk. Wij zorgen dat u uw materiële en immateriële schade vergoed krijgt. De schadevergoeding voor immateriële schade wordt smartengeld genoemd. Voor een smartengeld claim in Winterswijk bent u bij Hijink aan het juiste adres.

Thuis in Winterswijk Letselschade claimen

Onze specialisten bezoeken u vrijblijvend thuis. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0800-4455000. Als u het onderstaande contactformulier invult nemen wij contact met u op. Op werkdagen nemen wij binnen 15 minuten contact met u op.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief