Letselschade

Spreekuur letselschade

Het gratis spreekuur letselschade is een spreekuur waar slachtoffers vrijblijvend deskundig letselschadeadvies van een letselschade advocaat of letselschadespecialist kunnen inwinnen.

Het spreekuur letselschade is bedoeld voor advies over uw juridische positie na een ongeluk met letselschade. Bijvoorbeeld: advies over de procedure, de aansprakelijkheid, de mogelijke schadevergoeding en smartengeld.

Gratis letselschadeadvies tijdens spreekuur

Het spreekuur letselschade is dagelijks op afspraak op de bezoekadressen in Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Amsterdam en Doetinchem. Wij doen dit op afspraak zodat u een voor u prettig tijdstip kunt kiezen. Voor een goede planning vragen wij u om u telefonisch of per e-mail aan te melden. Het spreekuur kan plaatsvinden tijdens kantooruren en in overleg ook in de avonduren. Ook kunnen wij bij u thuis komen. Wij werken landelijk.

Wilt u direct contact met een letselschadeadvocaat, bel dan ons landelijk nummer 0800-4455000 (gratis).

Letselschade door een verkeersongeluk

Onder een verkeersongeluk vallen alle denkbare ongevallen met auto, motor, fiets, openbaar vervoer en zelfs als u voetganger bent. Het gaat hier om ongelukken die plaatsvinden op de openbare weg (trottoir, fietspad, rijbaan enz). Omdat voor ieder ‘soort’ ongeluk bijzondere regels kunnen gelden, is het verstandig altijd even contact met ons op te nemen. Zo wordt u als fietser of voetganger extra beschermd. Dat geldt ook voor kinderen jonger dan 14 jaar.

Ook als u zelf veroorzaker bent van het ongeluk, is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Zo kan het zijn dat u zelf een verzekering afsloot of inzittende was van een auto en een beroep kunt doen op de schuldloze derdenregeling. Het advies is daarom deskundig advies in te winnen van een deskundige op het gebied van verzekering, aansprakelijkheid en letselschade.

letselschade advocaat spreekuur
Letselschade Advocaat Spreekuur

Letselschade door een arbeidsongeluk

Is u een ongeluk op het werk overkomen dan hebben we het over een arbeidsongeval. Een arbeidsongeval kan onder omstandigheden ook buiten werktijd of buiten de normale arbeidsplaats plaatsvinden. Ook hier is een enorme diversiteit aan ongelukken denkbaar. Zo gebeuren veel arbeidsongevallen in de bouw of bij het gebruik van een heftruck of machines. Maar ook kan het zijn dat u bent blootgesteld aan gevaarlijke stoffen en daardoor gezondheidsschade opliep.

Ook bij arbeidsongevallen adviseren wij u altijd contact op te nemen en u te laten adviseren door een letselschade-expert. Dit advies is vrijblijvend en zonder kosten.

Spreekuur letselschade

Onze specialisten helpen u graag verder. Bel voor een eerste advies of maak een afspraak voor het spreekuur 0800-4455000.

  Op welke locatie?
  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres
  Eventuele toelichting

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.P.H. van Maanen Winters
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief