Advocaat arbeidsrecht Arnhem en Nijmegen mr. Van de Werfhorst – Van Dooren  neemt haar enthousiasme mee in haar scherpe en eerlijke adviezen.

Advocaat arbeidsrecht mr. M.M.K. (Marjoleine) van de Werfhorst – van Dooren

Marjoleine van de Werfhorst – van Dooren studeerde aan de rechtenfaculteit in Tilburg. Al tijdens haar studie was zij werkzaam op advocaten kantoren. Nadat zij de rechtenstudie voltooide is zij gaan werken bij een advocatenkantoor in Breda. In 2010 werd mr Van Dooren toegelaten als advocaat bij de Orde van Advocaten. In Breda heeft zij ruim 3 jaar gewerkt op de rechtsgebieden arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht.

In 2013 maakte zij de overstap naar HIJINK Advocaten Arnhem en Nijmegen. Binnen het advocatenkantoor kon zij haar praktijk voortzetten met nadruk op arbeidsrecht en ondernemingsrecht. In 2017 voltooide zij de specialisatie-opleiding arbeidsrecht en werd toegelaten tot de beroepsvereniging voor arbeidsrechtsadvocaten (VAAN). Als u zoekt naar een goede advocaat arbeidsrecht in Arnhem of een advocaat arbeidsrecht in Nijmegen komt u Marjoleine van de Werfhorst – van Dooren zeker tegen.

Marjoleine benadert haar cliënten praktisch en direct. Haar adviezen zijn helder, scherp en oprecht. In haar hoofdzakelijk arbeidsrechtelijke praktijk staat zij zowel werknemers als werkgevers bij. Zo mogelijk wordt geprobeerd een oplossing te bereiken zonder dat de rechter er aan te pas komt. Mocht dat niet lukken, dan staat ze haar mannetje in de rechtszaal.

Marjoleine van de Werfhorst – van Dooren werkt als arbeidsrecht advocaat vanuit Arnhem en Nijmegen. U kunt haar bellen op (026) 442 39 13 (Arnhem) of (024) 388 66 80 (Nijmegen).

Specialisatie:

Marjoleine van de Werfhorst – van Dooren heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 • Arbeidsrecht;

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschap

Vraag advocaat arbeidsrecht Arnhem Nijmegen mr Van de Werfhorst – Van Dooren

  Stel hieronder uw vraag
  Achternaam
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Wat zeggen haar klanten

  Na een onverwacht moeilijke periode …door Hanneke Verweij

  Na een onverwacht moeilijke periode inzake mijn ontslagaanvraag, ben ik vriendelijk, helder en kundig geadviseerd door mr. Marjoleine van Dooren.
  Zij heeft mij dit hele traject bijgestaan en in regelmatig contact hebben wij diverse mogelijkheden overwogen. Het uiteindelijke resultaat, waar ik zeer tevreden mee ben, laat zien wat de kracht is van een in oa arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat.

  Advies bij vaststellingsovereenkomst door Marieke op trustpilot

  “Marjoleine heeft me geadviseerd bij een vastgelopen werksituatie en uiteindelijk een vaststellingsovereenkomst. Ik heb de contacten als prettig en deskundig ervaren. Marjoleine is in staat om realistisch naar de kanten van de werknemer en werkgever te kijken en geeft heldere adviezen over de voordelen en risico’s van te kiezen strategieën. Voor mij is het zeer steunend geweest. Met het resultaat ben ik ook heel tevreden. Ik ben er nu van verzekerd dat de overeenkomst juridisch klopt. Daarbij zet Marjoleine altijd een paar stappen extra waardoor het resultaat positiever is dan ik zelf had kunnen bereiken. Marieke”

  Prima en vriendelijke ondersteuning door Kees Rutten op Trustpilot

  “Mevr van Dooren heeft ons uitstekend en snel voorzien van goed advies.
  Wij zijn er door haar achter gekomen dat je overeenkomsten niet zo maar moet tekenen maar gewoon eerst even moet laten ‘reviewen’ door een specialist. Hijink Advocaten is zeker een aanrader!

  Bewaren

  Bewaren