Schade advocaat

Bij letsel is een schade advocaat de juiste persoon om u te vertegenwoordigen.

Het gaat er bij letselschade vooral om dat er naar u geluisterd wordt en er naar uw persoonlijke situatie wordt gekeken. U heeft een behartiger van uw belangen nodig die snapt welke impact het letsel op u heeft. Hijink Advocaten snapt dit en zorgt er altijd voor dat er voor een aanpak wordt gekozen die past bij wat u nodig heeft.

Ontvang advies van een schade advocaat

Het inschakelen van een schade advocaat draait om veel meer dan alleen het op orde krijgen van zaken. Ook is het handig om te worden bijgestaan in de turbulente periode die u doormaakt. Hijink Advocaten biedt persoonlijk advies, waardoor het eerder mogelijk is om een vergoeding voor de door u geleden schade te krijgen.

Wat kost een schade advocaat?

In de meeste gevallen verhalen wij uw schade gratis. In de wet staat namelijk dat de kosten die u maakt om uw schade te verhalen deel uitmaken van uw schade. De tegenpartij die uw schade betaalt, betaalt daarom ook de kosten van een schade advocaat.

Schakel ons in en plan een gesprek in

Er is eigenlijk geen reden om langer te wachten. Het is zelfs zo dat u betere resultaten boekt wanneer u sneller met ons aan de slag gaat. De persoonlijke aanpak is voor ons altijd belangrijk. Om te zorgen dat deze aanpak ook voor u van toepassing is, is het raadzaam om direct contact op te nemen met onze schade advocaat. U bereikt ons door te bellen naar 0800 – 44 55 000, een e-mail te sturen naar info@hijink.com of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Relevante informatie

Letselschade bedragen| Smartengeld whiplash | Top 10 letselschade advocaten

Neem contact op

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres
   

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief