Letselschade

Letselschade Hoogeveen

Bij letselschade in Hoogeveen heeft u recht op schadevergoeding. Bijvoorbeeld na een verkeers- of arbeidsongeval, maar ook na een hondenbeet of een medische fout.

U krijgt een schadevergoeding als een ander aansprakelijk is voor uw letsel. De letselschadevergoeding bestaat uit alle schade en kosten die onstaan door het ongeluk. Bovendien heeft u na een ongeluk recht op smartengeld. Smartengeld vergoedt pijn, leed en afname van plezier in het leven. Door een letselschade jurist of letselschade advocaat werkzaam in Hoogeveen in te schakelen ontvangt u moeiteloos een rechtvaardige schadevergoeding. De hulp van een letselschade advocaat of jurist is in de meeste gevallen kosteloos.

Gratis bijstand bij letselschade in Hoogeveen

In de wet staat dat schade ook bestaat uit de kosten van het verhalen van de schade. Voor het verhalen van schade mag u bovendien een deskundige inschakelen maken. Als een ander uw schade betaalt, betaalt deze partij ook uw kosten van juridische bijstand bij een schadeclaim. Wij declareren onze kosten rechtstreeks bij de aansprakelijke verzekeraar. U betaalt daarom ook geen voorschotten. U heeft dus recht op gratis hulp van een letselschade expert in Hoogeveen en omgeving. Onze medewerkers bezoeken u bovendien thuis in de regio Hoogeveen. Een huisbezoek geeft inzicht in uw situatie en direct duidelijkheid over de handelingen die u zaak vereist. Zo hebben onze specialisten direct een goed beeld van uw zaak en bieden we u de best mogelijke dienstverlening.

letselschade hoogeveen, letselschade advocaat hpoogeveen, schadeclaim hoogeveen, arbeidsongeval hoogeveen, whiplash hoogeveen

Letselschade advocaat Hoogeveen

Bij HIJINK werken juristen en advocaten. Ieder met een eigen specialisatie. Dit betekent dat u gebruik maakt van de kennis van verschillende specialisten. Zo maakt u op het juiste moment gebruik van de juiste expertise. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidskundige of een advocaat arbeidsrecht bij problemen met uw werkgever of re-integratie. En als u moet procederen of als uw zaak dit vereist, kunt u altijd rekenen op de bijstand van onze letselschade advocaten in Hoogeveen. Zoekt u een ervaren letselschade advocaat in Hoogeveen dan staan wij u graag bij.

Verkeersongeval Hoogeveen

Na een verkeersongeval of aanrijding in Hoogeveen is het fijn om direct inzicht te hebben in uw rechten. Doorslaggevend voor het recht op een schadevergoeding zijn de geldende verkeersregels. Als beide partijen een verkeersfout maken, delen partijen de schade. Bewijs is belangrijk bij letselschade. Verzamel na een aanrijding in Hoogeveen zoveel mogelijk bewijs. Leg letsel (bezoek een arts), schade en alle omstandigheden van het ongeluk vast. Voorkom dat u schade zelf betaalt.

Bekijk ook onze letselschade tips om uw kans op een schadevergoeding te vergroten.

Aanrijding voetganger of fietser in Hoogeveen

Voor schade van voetgangers en fietsers na een aanrijding gelden speciale regels. De wet beschermt fietsers en voetgangers. Deze groep zogenaamde zwakke verkeersdeelnemers heeft in bijna alle gevallen in ieder geval recht op vergoeding van de helft van de geleden schade. Ook als het ongeluk ontstaat door een fout of onoplettendheid van een fietser of voetganger. Na een aanrijding op de fiets of lopend in Hoogeveen, heeft u daarom vrijwel altijd recht op een schadevergoeding.

Arbeidsongeval Hoogeveen

Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding na een arbeidsongeval in Hoogeveen? De werkgever betaalt na een arbeidsongeval in de meeste gevallen de schade van een werknemer. De werkgever heeft namelijke een zorgplicht. Werkgevers zorgen dat de werknemers veilig en zonder schade werken. Als een werknemer schade oploopt bij een arbeidsongeval in Hoogeveen betaalt de werkgever. Onze hulp na een arbeidsongeval in Hoogeveen is meestal kosteloos. Bel of stuur een e-mail om uw schadeclaim te bespreken.

Schadevergoeding Hoogeveen

Bij letselschade is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Bespreek uw mogelijkheden of maak een afspraak bij u thuis in Hoogeveen of omgeving. Bel naar ons gratis telefoonnummer 0800- 44 55 000. Stuur een e-mail naar info@hijink.com. Of vul het onderstaande contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief