Juridisch Ondernemersloket Arnhem: Bent u ondernemer in de regio Arnhem en heeft u een ondernemersvraag, bel vrijblijvend het Juridisch Ondernemersloket Arnhem (026) 442 39 13.

Het Ondernemersloket Arnhem biedt vanuit een centraal gelegen locatie in Arnhem toegang tot de antwoorden op de meeste ondernemersvragen. Het Ondernemersloket in Arnhem geeft ondernemers onder andere advies over juridische, bedrijfsmatige, arbeid en personeel gerelateerde vraagstukken. Het advies is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Ondernemersspreekuur Arnhem

Binnen het Ondernemersloket Arnhem werkt een aantal adviseurs (juristen, advocaten en fiscalisten) samen. Het Ondernemersloket is een aanspreekpunt voor ondernemingen en geeft advies. Mocht u in een geschil willen laten bijstaan dan kan dit natuurlijk ook.

Spelregels Ondernemersloket

Om het Ondernemersloket bestaansrecht te geven én toegankelijk te houden, gelden de volgende regels:

  • een adviesgesprek verplicht u tot niets;
  • de eerste 20 minuten van het adviesgesprek zijn gratis, daarna betaalt u € 30,- per kwartier (betaling per pin of contant);
  • tijdens het adviesgesprek worden geen inhoudelijke werkzaamheden verricht;
  • in het adviesgesprek worden geen documenten inhoudelijk beoordeeld;
  • omdat een adviesgesprek geen integrale beoordeling is, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Aanmelden adviesgesprek

Om met de juiste adviseur aan tafel te komen, is het belangrijk dat u zich van te voren aanmeldt. Ook wordt u gevraagd kort uw vraag te schetsen. Het Juridisch Ondernemersloket Arnhem is gevestigd aan Onderlangs 1, 6812 CE en bereikbaar op 0800 – 44 55 000. U kunt gratis parkeren op eigen terrein direct voor het kantoor.

Uw bedrijfsnaam
Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Onderwerp
Uw toelichting

Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.