Ondernemingsrecht

Ondernemersloket Arnhem

Ondernemersloket Arnhem – Bent u ondernemer in de regio Arnhem en heeft u een ondernemersvraag, maak gebruik van het vrijblijvend Juridisch Ondernemersspreekuur Arnhem (026) 442 39 13.

Het Ondernemersloket Arnhem biedt vanuit een centraal gelegen locatie in Arnhem toegang tot de antwoorden op de meeste ondernemersvragen. Het Ondernemersloket in Arnhem geeft ondernemers onder andere advies over juridische, bedrijfsmatige, arbeid en personeel gerelateerde vraagstukken. Het advies is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Daar waar de ondernemersvragen niet juridisch van aard zijn, heeft HIJINK Advocaten samenwerking gezocht met specialisten op andere vakgebieden. Hierbij te denken aan fiscaliteit, pensioen en notariële aangelegenheden.

Ondernemersloket Arnhem

Het Ondernemersloket Arnhem is voortgekomen uit het spreekuur dat de Kamer van koophandel voorheen wekelijks organiseerde. De Kamer van koophandel staakte deze dienstverlening, waarop HIJINK het stokje over heeft genomen.

Binnen het Ondernemersloket Arnhem wordt gewerkt met een aantal adviseurs (juristen, advocaten en fiscalisten) samen. Het Ondernemersloket is een aanspreekpunt voor ondernemingen en geeft advies. Mocht u zich in een geschil willen laten bijstaan dan kan dit natuurlijk ook.

Spelregels Ondernemersspreekuur

Om het Ondernemersloket bestaansrecht te geven én toegankelijk te houden, gelden de volgende regels:

 • een adviesgesprek verplicht u tot niets;
 • de eerste 20 minuten van het adviesgesprek zijn gratis, daarna betaalt u € 30,- per kwartier (betaling per pin of contant);
 • tijdens het adviesgesprek worden geen inhoudelijke werkzaamheden verricht;
 • in het adviesgesprek worden geen documenten inhoudelijk beoordeeld;
 • omdat een adviesgesprek geen integrale beoordeling is, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Aanmelden adviesgesprek

Om met de juiste advocaat aan tafel te komen, is het belangrijk dat u zich van te voren aanmeldt. Ook wordt u gevraagd kort uw vraag te schetsen. Het Juridisch Ondernemersspreekuur Arnhem is gevestigd aan Onderlangs 1, 6812 CE en bereikbaar op (026) 442 3913. U kunt gratis parkeren op eigen terrein direct voor het kantoor.

  Uw bedrijfsnaam
  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres
  Onderwerp
  Uw toelichting

  Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Onze specialisten

  mr. drs. E.S.M. Timmermans
  mr. O.A.M. Hijink
  mr. R. Bockhoven
  mr. M.P.H. van Maanen Winters
  mr. M.A. Visser
  mr. E.G.M. Driessen
  mr. M.K. Herngreen

  Altijd de juiste overeenkomsten en documenten bij de hand?

  Bekijk onze database

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief